Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(ailima @ 2011 02 02, 21:02)
kas liečia rusų kalbą, aš irgi nelabai gerai moku, lyg paprastus žodžius ir žinau, o va su medicininiais temrinais sunkiau, bet susikalbam, va tik šiandien kaiptik buvau pas Treijsą, tai taip ir nesupratau vieno dalyko ko jis pas mane klausė, kelis kart paklausė, aš pasakiau, kad nesuprantu, jeigu galima per aplinkui, per aplinkui irgi nesupratau g.gif  aš išsivaizdavau viena klausia, sakau viskas gerai....., o jis šypsosi, sako kaip tai gerai, taigi buvo blogai ir tt. lotuliukas.gif ,tai kai suprato, kad vienas apie miltus kitas apie tiltus, tai tik nusišypsojo ir pasakė, tiekto...nėra taip svarbu  smile.gif
dėl kalbos tai tikrai nepergyvenk ir šiaip dėl nieko nepergyvenk, Treijsas superinis gydytojas, ramumo, užtikrintumo įsikūnijimas  wub.gif

pas mane buvo tas pat - nors atrodo, normaliai nuo darzelio laiku kalbu rusiskai... bet kai reikia medic.terminais, tai jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 02 02, 08:21)
Zvilgtelk prasau..., vis bandau MB ikalbeti issioperuoti varikocele, tada priversiu gerti vitaminus, ir likusia "futbolo komanda" naturaliai pasigausim  lotuliukas.gif

Zvilgtelejo vyras 4u.gif Iki 2013 liepos... 4u.gif

As irgi vis dar stebuklo tikiuosi, nors pasake daktare jau pries metus, kad nebus naturaliai... Bet per kiekviena O vistiek saziningai kojas pakelus laikau ir per kiekvienas atejusias mmm paverkiu pasislepus... ax.gif Taip noreciau to stebuklo... Na, iki mano stebuklo Rygoj jau mazai liko.. Tik kaip laukti sunku, nebegaliu, atrodo, kad dienos sustojusios... Ir vis apie ta pati ir apie ta pati mintys sukasi blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz issamius atsakymus.Tikiuos viskas bus gerai,gal neprarasiu kalbos dovanos ir kaip nors susikalbesim.
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 02 02, 12:28)
Aciu uz issamius atsakymus.Tikiuos viskas bus gerai,gal neprarasiu kalbos dovanos ir kaip nors susikalbesim.

Na, as bandysiu angliskai sneketis... Bent jau kai skambinau ir su juo snekejau, tai angliskai suprato. Nes man su rusu problema, nes suprast suprantu, bet jau kalbu doh.gif
Ar kas bandet angliskai bendraut ?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 02, 22:57)
Zvilgtelejo vyras  4u.gif Iki 2013 liepos...  4u.gif

As irgi vis dar stebuklo tikiuosi, nors pasake daktare jau pries metus, kad nebus naturaliai... Bet per kiekviena O vistiek saziningai kojas pakelus laikau ir per kiekvienas atejusias mmm paverkiu pasislepus...  ax.gif Taip noreciau to stebuklo... Na, iki mano stebuklo Rygoj jau mazai liko.. Tik kaip laukti sunku, nebegaliu, atrodo, kad dienos sustojusios... Ir vis apie ta pati ir apie ta pati mintys sukasi blush2.gif

na tai spes ir MB sugert smile.gif O kaina kokia?

O pas jus bedos del TB turto? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 02 03, 10:02)

O pas jus bedos del TB turto?  blush2.gif

Jau rase - 30 doleriu, musu pinigeliais, kazkas apie 80 Lt gaunas, kaip supratau menesiui uztenka, o reiktu bent tris pagert.
Siaip, gal ir pries IVF neblogai butu, nors kas kad pageretu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 02, 23:59)

pamenu pirmaja konsultacija su MB snekejom rusiskai, grynai delto, kad MB geriau rus supranta. bet veliau kai jau stimuliacijai vazinedavau viena, tai visad angliskai, nes man biski aiskiau, suprantamiau nei rusu ax.gif o jis supranta kaip nori-rus ir ang -svarbu sneket biggrin.gif o su Baiba sesute tai jau tik rusiskai, nes ji anglu nesupranta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 02, 20:59)

Bandėm ir susišnekėjom, jokių problemų nebuvo schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 02, 22:57)

As irgi vis dar stebuklo tikiuosi, nors pasake daktare jau pries metus, kad nebus naturaliai... Bet per kiekviena O vistiek saziningai kojas pakelus laikau ir per kiekvienas atejusias mmm paverkiu pasislepus...  ax.gif Taip noreciau to stebuklo... Na, iki mano stebuklo Rygoj jau mazai liko.. Tik kaip laukti sunku, nebegaliu, atrodo, kad dienos sustojusios... Ir vis apie ta pati ir apie ta pati mintys sukasi blush2.gif

Pritariu... Vis tikiesi zmogus, nu gal pavyks savaime doh.gif
As irgi jau dienas skaiciuoju, net kalendoriuje braukau lotuliukas.gif Vizitas vasario 24 d, bet realiai manau startuosim tik balandzio menesi. Atrodo, ir kaip islaukti ta laika, na bet nori nenori, tos dienos bega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 02 02, 23:02)
O pas jus bedos del TB turto?  blush2.gif

Apie $30. Doze - tris kartus per diena, tada uztenka menesiui... Vyras kartais tik po dvi per diena isgeria, pamirsta ir pan... blink.gif Tai jam 2 buteliukai ant 3 menesiu galvosi... Siaip, kaip kazkas jau minejo, geriausia sugerti ne maziau kaip 3 "ciklus"...
Pas mus bedu turiu as.. 4u.gif Jo turtas - nei labai geras nei labai blogas... Na, vidutinis sakyciau... I normas papuolam. Bet vistiek geria, tikimes, kad pagerins reikaliukus smile.gif 4u.gif

QUOTE(RositaK @ 2011 02 03, 00:29)
tai visad angliskai, nes man biski aiskiau, suprantamiau nei rusu 

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 02 03, 00:29)
Bandėm ir susišnekėjom, jokių problemų nebuvo schmoll.gif  mirksiukas.gif

Aciu... Bandysim.. Kad ir zenklais, bet tikiuosi, kad susisnekesim... lotuliukas.gif Nes pabandziau vyrui rusiskai pasneketi, tai net kvatojosi is manes tongue.gif 4u.gif

QUOTE(vovera @ 2011 02 03, 02:31)
As irgi jau dienas skaiciuoju, net kalendoriuje braukau  lotuliukas.gif Vizitas vasario 24 d, bet realiai manau startuosim tik balandzio menesi. Atrodo, ir kaip islaukti ta laika, na bet nori nenori, tos dienos bega  biggrin.gif

Va va, panasiai ir man su tuo kalendorium.. Nerealiai laukiu... As irgi bandysiu isipaisyti i starta pacioj pacioj balandzio pradzioj.. Gal kartu startuosim mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 03 vasario 2011 - 16:54

As irgi jau dienas skaiciuoju, net kalendoriuje braukau lotuliukas.gif Vizitas vasario 24 d, bet realiai manau startuosim tik balandzio menesi. Atrodo, ir kaip islaukti ta laika, na bet nori nenori, tos dienos bega biggrin.gif
[/quote]

Nu tai lauksim naujienu smile.gif man ir labai idomu kaip ten kas, nes i konsultacija planuojam vaziuoti balandzio men, o startuoti geguze-birzeli.
Atsakyti
Katik kalbejau su Trejsu.... Atsiliepe Baiba turbut, kol pradejau svebezavoti rusiskai, per ta laia Trejsa padave smile.gif Matyt man tikrai su rusu prasti popieriai... lotuliukas.gif
Na ka, susitarem del musu pirmo susitikimo.. Kovo 17 d. 12 val clap.gif clap.gif clap.gif
Dabar zinau konkreciai, kurios datos laukiu wub.gif
Atsakyti