Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(selione @ 2011 02 01, 20:48)
Butvile, o su sekmingu IVF  ar atostogavai per ta laika (stimul+ isodinimas ir po to)?

Nea, neatostogavau nei dienos. Siaip gerai jauciausi. Visiskai beveik nejauciau kad kasnors daryta ir po punkcijos ir po isodinimo. LT po nesekmingo blogai jauciausi, nors atostogavau, bet nepadejo nei atostogos.
Atsakyti
Sveikos mergaites,ruosiames IVF,dar tik pirmam vizitui pas gyd.Treisa.Labai neramina kalbos barjeras,aisku rusiskai atrodo suprantu ir susikalbet siek tiek galiu,bet kai busiu susijaudinus jauciu viskas isgaruos blush2.gif turbut reikes susirasyti pagrindines frazes.Kiek pirmam kartui veztis pinigeliu,bijau pritrukt?
Atsakyti
Dar vienas klausimas ar daktaras pats nusprendzia kada reikalinga ICSI prie IVF,ar paciam reikia uzklaust?Kadangi pinigeliu yra tik vienam IVF,noretus padaryti viska kas imanoma del teigiamo rezultato smile.gif Skaiciau ju kainininka,bet nerandu kiek IVF+ICSI,ten tik su donoro parasyta?Atsiprasau uz kvailus klausimus blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 02 02, 13:44)
Dar vienas klausimas ar daktaras pats nusprendzia kada reikalinga ICSI prie IVF,ar paciam reikia uzklaust?Kadangi pinigeliu yra tik vienam IVF,noretus padaryti viska kas imanoma del teigiamo rezultato smile.gif Skaiciau ju kainininka,bet nerandu kiek IVF+ICSI,ten tik su donoro parasyta?Atsiprasau uz kvailus klausimus  blush-anim-cl.gif

Klausimai ne kvaili, tik neseniai ta tema snekejomes. Mano gydytojas pats nusprende ir netaike. IVF 570, ICSI 200 lygtai jeigu gerai pamenu.
Pinigeliu turekite korteleje (litus), su ja labaratorijoje atsiskaitysite uz tyrimus jeigu gydytos nuspres kad reikia ka nors daryti. O siaip pirmas vizitas mums nieko nekainavo.
Atsakyti
ela33 uz Icsi mums prisidejo 200 latu, is viso procedura kainavo 790 latu. Mums pasake jau per antra vizita, kai turejo spermos tyrima kad be Icsi neapseisim ir netgi nusistebejo kaip mums cia Lt su tokia morfologija IUI darydavo doh.gif
Uz pirma konsultacija tai dabar berods reikia moketi 20 latu ir plius uz echoskopija 7 latai. Uz tyrimus tai jo labai gerai kad laboratorijoj kortele galima atsiskaityti, turekit kortelej kokius 400-500 litu tai tikrai uzteks, tiek ir nereikes schmoll.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykolina: 02 vasario 2011 - 16:23
QUOTE(Atiloja @ 2011 02 01, 23:58)
o koks ju galiojimo laikas? (nelabai draugauju su anglu kalba)  blush2.gif

Perziurejau tuos tinklapius, tai niekur neparasyta...Pasiziuresiu grizus ant buteliuko namie 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 02, 18:27)
Perziurejau tuos tinklapius, tai niekur neparasyta...Pasiziuresiu grizus ant buteliuko namie  4u.gif  4u.gif

aha, tai vadinasi ne visai blogai man su anglu smile.gif tos informacijos tiesiog nebuvo lotuliukas.gif Zvilgtelk prasau..., vis bandau MB ikalbeti issioperuoti varikocele, tada priversiu gerti vitaminus, ir likusia "futbolo komanda" naturaliai pasigausim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 02 02, 19:21)
aha, tai vadinasi ne visai blogai man su anglu smile.gif tos informacijos tiesiog nebuvo  lotuliukas.gif  Zvilgtelk prasau..., vis bandau MB ikalbeti issioperuoti varikocele, tada priversiu gerti vitaminus, ir likusia "futbolo komanda" naturaliai pasigausim  lotuliukas.gif

Va, mano vyras metai laiko jau po varikoceles operacijos, rezultatai nelabai pagerejo schmoll.gif o vitaminai nemanau, kad stebukla padarys, aisku, cia matyt kievienam individualiai.
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 02 02, 12:44)
Dar vienas klausimas ar daktaras pats nusprendzia kada reikalinga ICSI prie IVF,ar paciam reikia uzklaust?Kadangi pinigeliu yra tik vienam IVF,noretus padaryti viska kas imanoma del teigiamo rezultato smile.gif Skaiciau ju kainininka,bet nerandu kiek IVF+ICSI,ten tik su donoro parasyta?Atsiprasau uz kvailus klausimus  blush-anim-cl.gif

Jų tinklapyje parašyta ICSI kiek kainuoja, jeigu daroma ICSI jie nevadina IVF+ICSI, o tik ICSI
Процедура ICSI 790Ls
mes tiek ir mokėjom
pirmas vizitas konsultacija ir echoskopija 27 latai, sekantys vizitai 17, jeigu ruošiama IVF ar ICSI t.y. stimuliacijos metu, už konsultacijas ir echo mokestis neimamas
kas liečia rusų kalbą, aš irgi nelabai gerai moku, lyg paprastus žodžius ir žinau, o va su medicininiais temrinais sunkiau, bet susikalbam, va tik šiandien kaiptik buvau pas Treijsą, tai taip ir nesupratau vieno dalyko ko jis pas mane klausė, kelis kart paklausė, aš pasakiau, kad nesuprantu, jeigu galima per aplinkui, per aplinkui irgi nesupratau g.gif aš išsivaizdavau viena klausia, sakau viskas gerai....., o jis šypsosi, sako kaip tai gerai, taigi buvo blogai ir tt. lotuliukas.gif ,tai kai suprato, kad vienas apie miltus kitas apie tiltus, tai tik nusišypsojo ir pasakė, tiekto...nėra taip svarbu smile.gif
dėl kalbos tai tikrai nepergyvenk ir šiaip dėl nieko nepergyvenk, Treijsas superinis gydytojas, ramumo, užtikrintumo įsikūnijimas wub.gif
QUOTE(norma @ 2011 02 02, 20:08)
Va, mano vyras metai laiko jau po varikoceles operacijos, rezultatai nelabai pagerejo  schmoll.gif  o vitaminai nemanau, kad stebukla padarys, aisku, cia matyt kievienam individualiai.

mano vyrui irgi darė varikocelės operaciją, dar prieš visus ankstesniu IVF kai ieškojom pirmo leliuko, tada ir po pusmečio ir po metų buvo nepagerėję rezultatai, judrumo A 0, o kiekis 4-8mln, o dabar po daugiau nei 4 metų, A-25%, o kiekis 18mln, manau varikocelės operacija prisidėjo prie šio pagerėjimo ir pats pajuto pagerėjimą fiziškai, nes buvo tokia venų raizgalynė kapšelyje, o dabar to nėra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 02 02, 21:08)
Va, mano vyras metai laiko jau po varikoceles operacijos, rezultatai nelabai pagerejo  schmoll.gif  o vitaminai nemanau, kad stebukla padarys, aisku, cia matyt kievienam individualiai.

nu as irgi nesitikiu stebuklingu rezultatu, bet del sveikatos vis tiek reikia pasidaryt... 4u.gif

QUOTE(ailima @ 2011 02 02, 22:02)
*kas liečia rusų kalbą, aš irgi nelabai gerai moku, lyg paprastus žodžius ir žinau, o va su medicininiais temrinais sunkiau, bet susikalbam, va tik šiandien kaiptik buvau pas Treijsą, tai taip ir nesupratau vieno dalyko ko jis pas mane klausė, kelis kart paklausė, aš pasakiau, kad nesuprantu, jeigu galima per aplinkui, per aplinkui irgi nesupratau g.gif  aš išsivaizdavau viena klausia, sakau viskas gerai....., o jis šypsosi, sako kaip tai gerai, taigi buvo blogai ir tt. lotuliukas.gif ,tai kai suprato, kad vienas apie miltus kitas apie tiltus, tai tik nusišypsojo ir pasakė, tiekto...nėra taip svarbu  smile.gif
dėl kalbos tai tikrai nepergyvenk ir šiaip dėl nieko nepergyvenk, Treijsas superinis gydytojas, ramumo, užtikrintumo įsikūnijimas  wub.gif

**mano vyrui irgi darė varikocelės operaciją, dar prieš visus ankstesniu IVF kai ieškojom pirmo leliuko, tada ir po pusmečio ir po metų buvo nepagerėję rezultatai, judrumo A 0, o kiekis 4-8mln, o dabar po daugiau nei 4 metų, A-25%, o kiekis 18mln, manau varikocelės operacija prisidėjo prie šio pagerėjimo ir pats pajuto pagerėjimą fiziškai, nes buvo tokia venų raizgalynė kapšelyje, o dabar to nėra  thumbup.gif

* lotuliukas.gif geras su tuo kalbos barjeru, pralinksminai lotuliukas.gif
** vat as irgi tikiuosi, kad gal po pusmecio ir nebus milijonai (nes dabar tik pavienius turim), bet kazkada pageres 4u.gif

O kaip siandien sekesi, kokios naujienos, kokie veiksmai?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 02 02, 21:07)
nu as irgi nesitikiu stebuklingu rezultatu, bet del sveikatos vis tiek reikia pasidaryt...  4u.gif
O kaip siandien sekesi, kokios naujienos, kokie veiksmai?

tikrai pagerės kažkiek rezultatai vyrui, nes ta varikocelė tikrai nėra gerai spermiukams

o pas mus veiksmai...ruošiamės pasiimti šaldytus, jeigu viskas gerai, jei kas atšis, tai dar šį mėnesį tas įvyks
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2011 02 02, 22:22)
tikrai pagerės kažkiek rezultatai vyrui, nes ta varikocelė tikrai nėra gerai spermiukams
o pas mus veiksmai...ruošiamės pasiimti šaldytus, jeigu viskas gerai, jei kas atšis, tai dar šį mėnesį tas įvyks

aisku, kad atsils ir visi bus puikus 4u.gif la bai linkiu pasiimt, kai tik noresi ir jau nebepaleist 4u.gif
Atsakyti