QUOTE(ela33 @ 2011 02 02, 12:44)
Dar vienas klausimas ar daktaras pats nusprendzia kada reikalinga ICSI prie IVF,ar paciam reikia uzklaust?Kadangi pinigeliu yra tik vienam IVF,noretus padaryti viska kas imanoma del teigiamo rezultato
Skaiciau ju kainininka,bet nerandu kiek IVF+ICSI,ten tik su donoro parasyta?Atsiprasau uz kvailus klausimus
Jų tinklapyje parašyta ICSI kiek kainuoja, jeigu daroma ICSI jie nevadina IVF+ICSI, o tik ICSI
Процедура ICSI 790Ls
mes tiek ir mokėjom
pirmas vizitas konsultacija ir echoskopija 27 latai, sekantys vizitai 17, jeigu ruošiama IVF ar ICSI t.y. stimuliacijos metu, už konsultacijas ir echo mokestis neimamas
kas liečia rusų kalbą, aš irgi nelabai gerai moku, lyg paprastus žodžius ir žinau, o va su medicininiais temrinais sunkiau, bet susikalbam, va tik šiandien kaiptik buvau pas Treijsą, tai taip ir nesupratau vieno dalyko ko jis pas mane klausė, kelis kart paklausė, aš pasakiau, kad nesuprantu, jeigu galima per aplinkui, per aplinkui irgi nesupratau
aš išsivaizdavau viena klausia, sakau viskas gerai....., o jis šypsosi, sako kaip tai gerai, taigi buvo blogai ir tt.
,tai kai suprato, kad vienas apie miltus kitas apie tiltus, tai tik nusišypsojo ir pasakė, tiekto...nėra taip svarbu
dėl kalbos tai tikrai nepergyvenk ir šiaip dėl nieko nepergyvenk, Treijsas superinis gydytojas, ramumo, užtikrintumo įsikūnijimas
QUOTE(norma @ 2011 02 02, 20:08)
Va, mano vyras metai laiko jau po varikoceles operacijos, rezultatai nelabai pagerejo
o vitaminai nemanau, kad stebukla padarys, aisku, cia matyt kievienam individualiai.
mano vyrui irgi darė varikocelės operaciją, dar prieš visus ankstesniu IVF kai ieškojom pirmo leliuko, tada ir po pusmečio ir po metų buvo nepagerėję rezultatai, judrumo A 0, o kiekis 4-8mln, o dabar po daugiau nei 4 metų, A-25%, o kiekis 18mln, manau varikocelės operacija prisidėjo prie šio pagerėjimo ir pats pajuto pagerėjimą fiziškai, nes buvo tokia venų raizgalynė kapšelyje, o dabar to nėra