Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(mykolina @ 2011 01 31, 15:29)
Mergaites, Treijsas dabar isvykes ar vasario pabaigoj isvyks? Noriu pasikonsultuoti, bet nebeatgaminu kada ten jo atostogos  blush2.gif

Na kiek zinau jau sia savaite turi pradeti dirbt:)
O nuo vasario 26d iki kovo 15d. jai neklystu jo nebus:)
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 01 31, 00:13)
O vyras kokius specialius geria?  blush2.gif

vyro vitaminai
Va tokius.... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Trečiadienį Treijsas tikrai bus po atostogų.

Važiuoju apžiūrai. Man jau buvo suleisti blokuojantys. Pradėsim stimuliaciją - tai mano 1IVF rolleyes.gif

Turiu kavailą klausimą - nors skaitinėjau atidžiai forumą, nepamenu, kad būtina būti pilna pūsle? per kiekviena apžiūra kai sekama stimuliacija? Nesinori apsijuokt smarkiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miskinuke ten @ 2011 01 30, 20:34)
bet esant nusilpusiam organizmui gaminsis prastos kokybes kiausialastes  4u.gif

Tikrai g.gif, tai gal tada visgi nusipirksiu vitaminu, jei jau taip sakai. Kai taip norisi, kad IVF pavyktų, nebezina nei ko griebtis, nei ka gerti, ar ko negerti - galvoje maišalynė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 01 31, 19:28)
Trečiadienį Treijsas tikrai bus po atostogų.

Važiuoju apžiūrai. Man jau buvo suleisti blokuojantys. Pradėsim stimuliaciją - tai mano 1IVF rolleyes.gif

Turiu kavailą klausimą - nors skaitinėjau atidžiai forumą, nepamenu, kad būtina būti pilna pūsle? per kiekviena apžiūra kai sekama stimuliacija? Nesinori apsijuokt smarkiai  blush2.gif

ne, tik per isodinima, kad patogu butu i gimda ieiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 01 31, 20:25)
ne, tik per isodinima, kad patogu butu i gimda ieiti  4u.gif

Aišku tongue.gif
Atsakyti
aš su pilna pūsle važiavau du kartus, 2c.d, stimuliacijos pradžioje,kaip suprantu kai kraujuojama nenori nieko "ten" kaišioti ir per įsodinimą
šį trečiadienį ir aš važiuosiu pas Treijsą, nenorėjo užrašinėti nes sakė bus daaaaaaaaaaug pacientų pas jį, bet pagal ciklą taip reikia, taigi užrašė, sakė nusiteikti, kad reiks nemažai palaukti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 31 sausio 2011 - 20:33
QUOTE(ailima @ 2011 01 31, 21:31)
aš su pilna pūsle važiavau du kartus, 2c.d, stimuliacijos pradžioje,kaip suprantu kai kraujuojama nenori nieko "ten" kaišioti ir per įsodinimą
šį trečiadienį ir aš važiuosiu pas Treijsą, nenorėjo užrašinėti nes sakė bus daaaaaaaaaaug pacientų pas jį, bet pagal ciklą taip reikia, taigi užrašė, sakė nusiteikti, kad reiks nemažai palaukti

Tai sakai geriau su pilna pūsle važiuot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2011 01 31, 10:31)

Man siandien kaip tik ryte klausimas iskilo.. Jei, tarkim, punkcijos data ispuola sekmadieni.... Tai ka daro, jei sekmadieniais klinika nedirba??? Nebuvot susidure?? 4u.gif 4u.gif Nes pas mane si menesi mmm kazkaip daug anksciau atejo, tai viskas susikelnojo taip, kad ziurint pagal kalendoriu, visos "svarbios datos" ispuls kaip tik savaitgaliais...
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 31, 22:10)
Man siandien kaip tik ryte klausimas iskilo.. Jei, tarkim, punkcijos data ispuola sekmadieni.... Tai ka daro, jei sekmadieniais klinika nedirba??? Nebuvot susidure??  4u.gif  4u.gif Nes pas mane si menesi mmm kazkaip daug anksciau atejo, tai viskas susikelnojo taip, kad ziurint pagal kalendoriu, visos "svarbios datos" ispuls kaip tik savaitgaliais...

Daro viska tada kada reikia, juk cia viskas pagal moters cikla, o ne pagal kalendoriu mirksiukas.gif Dirbo jie ir per Kaledas ir Nauju metu diena. Jei reikia, tai ir dirba, nesbaimink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 01 31, 21:51)
Tai sakai geriau su pilna pūsle važiuot? bigsmile.gif

bandau dar prisimint, kaip per punkcija buvo..., bet man atrodo, kad tuscia pusle vaziavau...
O tu jei, abejoji, vaziuok su pilna, juk visada galesi paklaust, pilnos reikia ar tuscios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2011 01 31, 11:23)
Daro viska tada kada reikia, juk cia viskas pagal moters cikla, o ne pagal kalendoriu  mirksiukas.gif Dirbo jie ir per Kaledas ir Nauju metu diena. Jei reikia, tai ir dirba, nesbaimink  mirksiukas.gif

Aciu!!! 4u.gif 4u.gif as vis sau visokiu baimiu/sunkumu prisigalvoju... Matau, kad be reikalo! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti