Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

Gal galit pasakyti mergaitės, kokią ciklo dieną važiavote pačiam pirmam vizitui? Tikriausiai didelio skirtumo nėra? Ir priminkite, prašau, iki kada kove atostogauja Treijsas?
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 01 27, 19:45)
Gal galit pasakyti mergaitės, kokią ciklo dieną važiavote pačiam pirmam vizitui? Tikriausiai didelio skirtumo nėra? Ir priminkite, prašau, iki kada kove atostogauja Treijsas?

Iki kovo 14 d. smile.gif
Pirmam vizitui nesvarbu kokia diena, mano atveju buvo po ovul... tik tokiai dienai Baiba rado vieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 27 sausio 2011 - 18:53
QUOTE(selione @ 2011 01 27, 18:51)
Iki kovo 14 d.  smile.gif
Pirmam vizitui nesvarbu kokia diena, mano atveju buvo po ovul... tik tokiai dienai Baiba rado vieta.

Aišku, ačiū 4u.gif . O kaip ten su kainomis, nelabai seniai skaičiau diskusijas apie galimą pabrangimą, ar tikrai brango, jei taip, tai kiek? Šiaip tikrai IVF daryčiausi čia LT pas savo gyd., bet kiek supratau beskaitinėdama apie LV, tai susidariau nuomonę, kad ten beveik du IVF galima pasidaryti už kainą, kurią galbūt išleistum čia tik vienai procedūrai. Dėl šito ir linkstu prie LV.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 27 sausio 2011 - 19:10
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 01 27, 20:09)
Aišku, ačiū 4u.gif . O kaip ten su kainomis, nelabai seniai skaičiau diskusijas apie galimą pabrangimą, ar tikrai brango, jei taip, tai kiek?

Dėl kainų nežinau ar pakilo po naujų, pačiai įdomu, nes kai gryš Trejs važiuosiu. Jų tinklalapyje sudėtos tos pačios kainos....
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2011 01 27, 23:39)
Dėl kainų nežinau ar pakilo po naujų, pačiai įdomu, nes kai gryš Trejs važiuosiu. Jų tinklalapyje sudėtos tos pačios kainos....

Nu va, idomu kiek tos kainos kils, jei kils g.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 01 27, 20:45)

Geriausia važiuoti ne per mmm, nes tada negalės apžiūrėti tavęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 01 28, 15:51)
Geriausia važiuoti ne per mmm, nes tada negalės apžiūrėti tavęs smile.gif

O kada? Tada butu kazkaip galima taikyt ta vizita. Juk vistiek darys kazkokius ir tyrimus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 01 28, 18:23)
O kada? Tada butu kazkaip galima taikyt ta vizita. Juk vistiek darys kazkokius ir tyrimus?  g.gif

Gal mergaitės plačiau pakometuos, aš tik vieną kartą Embrions buvau. Kadangi pati pataikiau per mmm, gyd. pasakė, kad kitą kartą atvykčiau ne per mmm. Jeigu nori viską pasidaryti per vieną vizitą, kažin ar išeis (tuo atveju, jeigu neturi jokių pagrindinių tyrimų pasidariusi), juk vieni hormoniniai tyrimai daromi 3-5 c.d. kiti pabaigoje ciklo. Bet nemanau kad čia didelė problema, juk keletą hormoninių tyrimų gali pasidaryti ir čia, vietoje, o visa kita Rygoje mirksiukas.gif Turiu gan nemažą IVF patirtį, žinau, kad gydytojams ruošiantis procedūrai svarbu yra per vizitą apžiūrėti, paimti tyrimus.
Asmeniškai aš, į Embrions kitą vizitą vyksiu maždaug apie ovuliaciją, kadangi dar lankausi ir RRC - taigi norisi vienu metu susitvarkyti ir ten, ir ten. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2011 01 27, 22:39)

O kada planuoji tiksliau važiuoti: vasarį ar kove?
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 01 29, 03:45)
O kada planuoji tiksliau važiuoti: vasarį ar kove?

As vaziuosiu kova.... ax.gif Gal bus daugiau mergaiciu, taip nedrasu vienai... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 29, 18:41)
As vaziuosiu kova....  ax.gif Gal bus daugiau mergaiciu, taip nedrasu vienai...  4u.gif  4u.gif

As noreciau balandi, jei su finansais bus viskas ciki 4u.gif man dabar pats geriausias laikas butu pradet, nes esu bedarbe..... jei kazkur isidarbinciau, butu sudetingiau unsure.gif
Ir aplamai galvoju, kad bunant nestuke.gif geriausia butu ramiai gyvent, vaiksciot i joga, po gamta, o jokiu butu ne i darba tongue.gif Bet cia mano tokia svajone butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 29 sausio 2011 - 18:30
QUOTE(norma @ 2011 01 29, 08:28)
As noreciau balandi, jei su finansais bus viskas ciki  4u.gif man dabar pats geriausias laikas butu pradet, nes esu bedarbe.....  jei kazkur isidarbinciau, butu sudetingiau  unsure.gif
Ir aplamai galvoju, kad bunant  nestuke.gif  geriausia butu ramiai gyvent, vaiksciot i joga, po gamta, o jokiu butu ne i darba  tongue.gif  Bet cia mano tokia svajone butu.

Jei viskas gerai, as startuosiu balandzio cikle... Kova tik pirmas vizitas 4u.gif
Na, o as tuo ir vadovaujuosi... Jei nestuke.gif - jokiu darbu lotuliukas.gif Iseinu is darbo pries savo IVF... Na, nesekmes atveju, reiks turbut maldauti, kad atgal priimtu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti