Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(norma @ 2011 01 26, 10:01)
Dar neapsisprendziau pas kuri daktara registruotis, ar pas Treisa, ar Vitols  g.gif
Skaiciau, kad visi ten geri.
Merginos, gal zinot ju ateinancio pusmecio atostogu planus (pavasaris-vasara)?
Ar apsimoka vaziuoti pirmakart tik pasikonsultuoti, ar geriau vaziuoti tada, kai jau imsimes is esmes veiksmu. blush2.gif
Nes daug klausimu, nelabai ka suprantu .... nors ir skaitau temas, visos atrodo tiek pereje ir viska zino, o cia kaip ziopliuke skaitai skaitai ir vistiek neaisku  blink.gif

Nebūtinai galėsit imtis veiksmų, kai tik apsispręstit lotuliukas.gif Gali pasirodyti kad yra kokių problemų, gal reikia kokių tyrimų, o gal LP ar histeroskopijos...
Atsakyti

QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 25, 17:50)
Na, tai pas mus panasiai... As irgi galima sakyti iseinu, kovo 11 paskutine diena. Jei viskas gerai - tai ir negrisiu. O jei nepavyks, tada turbut prasysiuos atgal  ax.gif  4u.gif As is Kauno siaip, tevai Kaune. Bet pries cia atvaziuodama Vilniuj gyvenau kokius 6 metus. O tu is kur???
Kur dziaugiuosi, kad nusprendet jau del susitikimo su daktaru!!!!  4u.gif  4u.gif Va, tuoj ir startuosi  thumbup.gif  thumbup.gif

As is Vilniaus, bet daznai Kaune bunam, nes MB is ten, tai ziurek, gal kai atskrisi, mes dar cia ir busim biggrin.gif
Noreciau startuoti kuo greiciau, bet reikia visko labai daug priderinti, pvz dukros mokyklines atostogas, nes noresis kartu su savimi pasiimti. Zodziu, turim patapti geros strateges biggrin.gif
Kovo-11 - Zubriuka nepriklausomybes diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 26, 10:26)
Nebūtinai galėsit imtis veiksmų, kai tik apsispręstit lotuliukas.gif  Gali pasirodyti kad yra kokių problemų, gal reikia kokių tyrimų, o gal LP ar histeroskopijos...

Kas cia per velniai? Siaip man tuos tyrimus visus LT padare, nu aisku, gali ir pasikeisti viskas ... siaip su manim lyg ir viskas gerai. Va vyras po varikoceles operacijos, rezultatai nedaug pagerejo.
Atsakyti
Gal kuriai reikalingas Crinone?Turiu 2 atlikusias dozes su geriausiais virusiukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prilijo @ 2011 01 26, 08:48)
Gal kuriai  reikalingas Crinone?Turiu  2 atlikusias dozes su geriausiais virusiukais  4u.gif

Damila berods ieskojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 01 26, 10:01)
Dar neapsisprendziau pas kuri daktara registruotis, ar pas Treisa, ar Vitols  g.gif
Skaiciau, kad visi ten geri.
Merginos, gal zinot ju ateinancio pusmecio atostogu planus (pavasaris-vasara)?
Ar apsimoka vaziuoti pirmakart tik pasikonsultuoti, ar geriau vaziuoti tada, kai jau imsimes is esmes veiksmu.  blush2.gif
Nes daug klausimu, nelabai ka suprantu .... nors ir skaitau temas, visos atrodo tiek pereje ir viska zino, o cia kaip ziopliuke skaitai skaitai ir vistiek neaisku  blink.gif

As asmeniskai lankausi pas Treijs, bet dabar jis atostogauja tai teko susipazinti ir su Vitols. Treisas toks sakyciau tylesnis, daugaiu jo reik klaust patiems, su pamastymais, o Vitols tai snekus megsta padiskutuoti:) visai buciau nieko pries jai ir liktu mano gydytojas smile.gif nesudaro jokio skirtumo kuris, siaip abu tikrai gera ispudi paliko smile.gif su vyru esam l. patenkinti. Visad maloniai priima...Tik kai mes registavomes pirmam viztui tai pas Vitols buvo galima pakliuti po savaites nepilnos, o va pas Treijs teko menesi laukt vizito. O dabar jau tau spresti pas kuri lankytis, gero apsisprendimo.
Musu pirmas vizitas tai buvo toks: apziurejo mane, paeme tyrimus, vyrui negalejom atlikt tyrimu, nes buvo po ligos (tai neapsimokejo). O sekantis vizitas buvo 3 c.d.

Sekmes smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o ka patartumete jei po susitikimo Treis rekomenduos hysteroskopija, ja sutikti darytis LV ar visgi Lietuvoje pasidaryti g.gif
kol kas dar neesu apsisprendusi 100 proc antra ivf darytis LV bet va galvoju,jei nutarciau ten likti, ar sutikti hystero pas juos darytis ar LT pasidaryti nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2011 01 26, 20:33)
Mergaites, o ka patartumete jei po susitikimo Treis rekomenduos hysteroskopija, ja sutikti darytis LV ar visgi Lietuvoje pasidaryti  g.gif
kol kas dar neesu apsisprendusi 100 proc antra ivf darytis LV bet va galvoju,jei nutarciau ten likti, ar sutikti hystero pas juos darytis ar LT pasidaryti nemokamai.

Sveika 4u.gif
Na cia jau kaip pati galvoji ir kaip su finansais. As norejau kad Treijsas darytu, nes ruosiausi darytis 2 IVF, tai ir norejau, kad jis pats ziuretu kas jam kelia abejoniu. Po operacijos pats isaiskino viska ir jau sekanti karta vaziavau pas ji 2 c.d. ir pradejom stimuliacija.
Mano nuomone jei planuoji daryti pas ji IVF tai gal geriau kai pats ziures kas aktualu, bet cia jau tikrai ir finansinis reikalas prisideda ax.gif
Atsakyti
Aciu, Mykolina mirksiukas.gif vasario viduryje vaziuoju, manau po vizito bus labai aisku kur si karta atlikti procedura.

p.s. tavo parasas ikvepia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2011 01 26, 20:51)
Aciu, Mykolina  mirksiukas.gif  vasario viduryje vaziuoju, manau po vizito bus labai aisku kur si karta atlikti procedura.

p.s. tavo parasas ikvepia  thumbup.gif

Kazkaip tikiu kad ir ta histeroskopija man padejo. Operacija dare spalio 15 diena, o lapkricio 5 jau startavau su 2 IVF. Man budavo postore gleivine, dar plius rado gimdos polipa kuri ispjove. Tai gal visa tai ir prisidejo prie laimingos IVF pabaigos. Pati norejau is karto po histero startuoti. Linkiu labai labai sulaukti tokios pat IVF baigties kad ir kur benusprestum darytis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2011 01 26, 20:56)
Kazkaip tikiu kad ir ta histeroskopija man padejo. Operacija dare spalio 15 diena, o lapkricio 5 jau startavau su 2 IVF. Man budavo postore gleivine, dar plius rado gimdos polipa kuri ispjove. Tai gal visa tai ir prisidejo prie laimingos IVF pabaigos. Pati norejau is karto po histero startuoti. Linkiu labai labai sulaukti tokios pat IVF baigties kad ir kur benusprestum darytis  wub.gif

Mykolina, o jūs jau visai nebemaži thumbup.gif Ir 12 savaitėlių thumbup.gif
Gal gali pasakyti, o tau darė tik histeroskopiją ar ir LP?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 26, 23:25)
Mykolina, o jūs jau visai nebemaži thumbup.gif Ir 12 savaitėlių thumbup.gif
Gal gali pasakyti, o tau darė tik histeroskopiją ar ir LP?

Lp man daryta 2008 metais Kaune, bet rado tik endometrioze 1 st. Sikart Treijsas dare tik histeroskopija, nes man nebuvo ji visiskai daryta, tai jam pasirode keista. Plius kaip minejau jam gleivine nepatiko mano perstora, tai per histeroskopija ir padare gleivines valyma kazkoki blush2.gif Zodziu, parasyta gimdos abrazija ir polipo salinimas, tai kita cikla kai jau dare IVF nespejo ji dar sustoreti ta gleivine. Sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti