Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(sonny27 @ 2011 01 23, 14:32)
sveika,as irgi esu is UK,o  IVF-a dariausi LV,man viskas uztuko men.ir +10d laukiant rezultatu (taigi nuo pirmo vizito iki HCG-40d,bet as dar ir LP dariausi),o del FSH tai man atrodo tik norint gauti nemokama IVF anglijoje i ji kreipia demesi (man pirma karta buvo FSH13 LH9,o pakartojus FSH6 LH5  g.gif ),o kai nuvaziavau i LV tai sio tyrimo net neakcentavo ir nedare .Taip kad uzmirsk viska ka tau dare ir sake UK,cia jie dirba kitaip.Sekmes tau  4u.gif

Merginos, o PRL ( prolaktinas) labai svarbu? Nes kelis kartus karojau tyrima, jis virsija norma ... Norma 102-496, pas mane 633.
Ir dar, LT IVF kaina zinau (nuo ... iki...), o kiek mazdaug gaunas LV visa kaina? Mums gresia IVF+ICSI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonny27 @ 2011 01 23, 14:32)
sveika,as irgi esu is UK,o  IVF-a dariausi LV,man viskas uztuko men.ir +10d laukiant rezultatu (taigi nuo pirmo vizito iki HCG-40d,bet as dar ir LP dariausi),o del FSH tai man atrodo tik norint gauti nemokama IVF anglijoje i ji kreipia demesi (man pirma karta buvo FSH13 LH9,o pakartojus FSH6 LH5  g.gif ),o kai nuvaziavau i LV tai sio tyrimo net neakcentavo ir nedare .Taip kad uzmirsk viska ka tau dare ir sake UK,cia jie dirba kitaip.Sekmes tau  4u.gif

As tai mastau kaip susisukus, kad reiktu maziau LT sedeti, sakiau gal i skanus UK privaciai eiti g.gif Nes nelabai galiu sau leisti menesiui isvaziuoti.

Su FSH tai paguodei, ziuriu pas tave irgi biskuti uzkiles buvo, o po kiek laiko pakartojai?
Aciukas uz palaikyma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2011 01 23, 15:34)
Merginos, o PRL ( prolaktinas) labai svarbu? Nes kelis kartus karojau tyrima, jis virsija norma ... Norma 102-496, pas mane 633.
Ir dar, LT IVF kaina zinau (nuo ... iki...), o kiek mazdaug gaunas LV visa kaina? Mums gresia IVF+ICSI  4u.gif

Padidejes prolaktinas nera labai gerai, bet jo kieki gali itakoti netgi stresas kai eini krauja priduoti. Bet gal kitos mergaites geriau zino, as kazkaip apie ji daug ir nezinau.

Atsakyti
Ir dar, LT IVF kaina zinau (nuo ... iki...), o kiek mazdaug gaunas LV visa kaina? Mums gresia IVF+ICSI  4u.gif

Mum su tyrimais, vaistais, dyzeliu ir procedura viso kainavo 6500 lt. Be ICSI. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2011 01 23, 17:10)
Mum su tyrimais, vaistais, dyzeliu ir procedura viso kainavo 6500 lt. Be ICSI. 4u.gif

Tik??? bigsmile.gif oi thumbup.gif
Pradziuginot. Nes LT kazkas apie 15 000 , galvojau, na, bus keliais tukst. pigiau, bet kad perpus? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 01 23, 17:52)
Tik???  bigsmile.gif  oi  thumbup.gif
Pradziuginot. Nes LT kazkas apie 15 000 , galvojau, na, bus keliais tukst. pigiau, bet kad perpus?  drinks_cheers.gif

LT su viskuo (tame tarpe ICSI) sumokejom 11 000 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 01 22, 23:28)
cia klausimas ne i tema, bet kiek tau metu ir suneliui kiek?  ax.gif nes tu man tokia jaunute jautiesi (keistai skamba smile.gif )

QUOTE(*Gaja* @ 2011 01 23, 00:34)
Aha,man irgi jaunute atrodo,nes tiek optimizmu spinduliuoti tik jaunyste sugeba wub.gif

QUOTE(vovera @ 2011 01 23, 00:40)
O FSH tavo tai laaaabai geras! Santyki ziuri del policistiniu kiausidziu labiau, o sis tyrimas parodo kiausidziu ''susidevejima''.

Dukrytei mano jau 14  doh.gif  Gavosi naturaliai ir labai greitai, bet tai buvo labai labai seniai  biggrin.gif Taigi per tiek metu situacija pasikeite ne mano naudai...

Va kaip tik sau marčią suradau thumbup.gif
Oi mergaitės, ne jaunutė, kaip tik aš prie vyresnių g.gif Ir su optimizmu ne pyragai lotuliukas.gif Dabar net vyras sakė "gal baigiam", kai matė kas su manimi darėsi. Bet šiandien buvom "Europoj", nešėm portfeliuką remontui, niekur eiti net neplanavau, bet žmonių daug, visur nuolaidos. Tai aš žiūriu man reikia to ir dar to doh.gif Paskui einu su maišais ir sakau vyrui 'Š... čia man ne depresija" Bet iš tikrųjų tai pati savim stebiuosi, aišku, ir džiaugiuosi kad man taip.

Man abu kartus kainavo po 6300, čia be kuro
Atsakyti
As tai mastau kaip susisukus, kad reiktu maziau LT sedeti, sakiau gal i skanus UK privaciai eiti g.gif Nes nelabai galiu sau leisti menesiui isvaziuoti.
Su FSH tai paguodei, ziuriu pas tave irgi biskuti uzkiles buvo, o po kiek laiko pakartojai?
Aciukas uz palaikyma 4u.gif

vovera -nera uz ka ,cia mes tam ir esam kad palaikytume viena kita 4u.gif .Na laiko sutaupytum jei po proceduros skristum atgal i UK ir jau cia islauktum tas 10d.Kada mazdaug planuoji startuoti?Jei ne paslaptis kas per problemos,o nebandei gauti nemokama IVF-a uk.Klausiai po kiek laiko dariausi FSH,po 3men. bet spec. nieko nedariau ir negeriau,tai taip ir nezinau koks jis ten pas mane istikruju,Neseniai buvau pas savo GP papasakojau kaip sekesi LV,tai jis israsse dar karta FSH pasidaryti ir jei bus geras sako bandyk dar karta cia nemokama gauti tik liepe nesakyti apie LV.

norma,kaip ir rasiau LV svarbiausia (kaip as supratau)gimdos,kiausidziu ir kiausintakiu bukle,o visa kita juk galima pakoreguoti vaistais,nepergyvenk.Mano kainorastis(cia su kelione is UK viso 7 bilietai doh.gif )
Vaistai639.73lv
Kelione871lt.;77.7lv.;645sv.
IVF590lv.
Auginimas iki blasto80lv.
Oper.+narkoze+palata-viesbutis dviem473lv.
o kiek vien litais gausis viskas tai net neskaiciavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonny27: 23 sausio 2011 - 20:01
QUOTE(sonny27 @ 2011 01 23, 20:57)
As tai mastau kaip susisukus, kad reiktu maziau LT sedeti, sakiau gal i skanus UK privaciai eiti  g.gif Nes nelabai galiu sau leisti menesiui isvaziuoti.
Aciukas uz palaikyma  4u.gif

vovera -nera uz ka ,cia mes tam ir esam kad palaikytume viena kita 4u.gif .Na laiko sutaupytum  jei po proceduros skristum atgal i UK ir jau cia islauktum tas 10d.Kada mazdaug planuoji startuoti?Jei ne paslaptis kas per problemos,o nebandei gauti nemokama IVF-a uk.Klausiai po kiek laiko dariausi FSH,po 3men. bet spec. nieko nedariau ir negeriau,tai taip ir nezinau koks jis ten pas mane istikruju,Neseniai buvau pas savo GP papasakojau kaip sekesi LV,tai jis israsse dar karta FSH pasidaryti ir jei bus geras sako bandyk dar karta cia nemokama gauti tik liepe nesakyti apie LV.

norma,kaip ir rasiau LV svarbiausia (kaip as supratau)gimdos,kiausidziu ir kiausintakiu bukle,o visa kita juk galima pakoreguoti vaistais,nepergyvenk.Mano kainorastis(cia su kelione is UK viso 7 bilietai doh.gif )
Vaistai639.73lv
Kelione871lt.;77.7lv.;645sv.
IVF590lv.
Auginimas iki blasto80lv.
Oper.+narkoze+palata-viesbutis dviem473lv.
o kiek vien litais gausis viskas tai net neskaiciavau

O kaip kiausidziu ir kiausintakiu bukle paziures? g.gif Nes cia man niekas nedare tokio tyrimo...
O kokia narkoze ir operacija? Nesuprantu, gal as cia kazkaip kitaip isivaizduoju tas proceduras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 01 23, 22:30)
O kaip kiausidziu ir kiausintakiu bukle paziures?  g.gif  Nes cia man niekas nedare tokio tyrimo...
O kokia narkoze ir operacija? Nesuprantu, gal as cia kazkaip kitaip isivaizduoju tas proceduras  doh.gif

punkcija (kai kiausinelius uzaugintus isims is taves) tai ir yra mini operacija ji daroma visada su narkoze tai ir parase sonny27, kad operacija ir narkoze wink.gif pasiskaityk vaisingumo klinikos puslapyje ten man rodos viskas aprasyta apie punkcija wink.gif
Atsakyti
[quote=norma,2011 01 23, 19:30]
O kaip kiausidziu ir kiausintakiu bukle paziures? g.gif Nes cia man niekas nedare tokio tyrimo...
O kokia narkoze ir operacija? Nesuprantu, gal as cia kazkaip kitaip isivaizduoju tas proceduras doh.gif
[/quo
Per pirma apziuraTreisas apziurejas echoskopu,pamate kad vienas kiausintakis pilnas skyscio,net kiausides nesimate,taip kad patare darytis operacija-salinti kiausintaki,nes jame esantis skystis veikia abortuojanciai- trugdo embrionui isitvirtinti,isplauna ji ar nunuodija.Taigi parasius op.kaina turejau omenyje laproskopija ,o be to norejau kad ir vyras visa ta laika butu kartu,tai pasiprasem palatos-viesbucio blush2.gif .Taciau labai dziaugiuosi kad atliko op Treisas,nes pats apziurejo kas ten kaip pas mane(turiu endo verysad.gif )O palata po punkcijos+narkoze reikalinga jai atlikti(kaip rase rozele78) kainavo 51.20lv
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2011 01 23, 00:40)
Dukrytei mano jau 14  doh.gif  Gavosi naturaliai ir labai greitai, bet tai buvo labai labai seniai  biggrin.gif Taigi per tiek metu situacija pasikeite ne mano naudai...

vovera, noriu tavęs paklausti, ar tavo dukrytė su dabartiniu vyru? Bandau prie savęs viską priderinti blush2.gif
Atsakyti
O palata po punkcijos+narkoze reikalinga jai atlikti(kaip rase rozele78) kainavo 51.20lv
[/quote]

O punkcija atliekama ne su vietine nejautra?
As kazkaip galvojau, kad ir narkoze, galbut vakare jau galima namo vaziuot? Nu aisku, vistiek turbut palata bus mokama kad ir uz diena. g.gif
O jei tos dienos ispuola sestadieni ar sekmadieni? Kaip tada?
Atsiprasau su ikyriais klausimais ... nors tema skaiciau nuo pradziu, galbut senesnese, praeitu metu kazka ir rasciau, bet labai jau daug reikia skaityt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 24 sausio 2011 - 10:11