Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(vovera @ 2011 01 22, 01:39)
Sveikutes, man cia toks klausimas iskilo, o tai jus visos pas Trejsa lankotes ar kazkas ir pas kita gydytoja eina?  biggrin.gif  Jei taip, tai kokie atsiliepimai? Pagaliau nusprendem bandyti laime su IVF, apsistojom ties sia klinika, bet va klausimas koki gydytoja pasirinkti. Labai Trejs isgirtas, bet gal ir kiti neblogi?  g.gif

Aš kaip ir dauguma lankausi pas Treijsą, bet labai fainas ir Vitols, esame šiek tiek bendravę ir su juo. Šiame skyrelyje yra mergaičių besilankančių ir pas jį, o Butvilė nesenai tapo nestuke.gif Ir dar yra vienas daktariukas, nebepamenu pavardės, Atiloja pas jį buvo
Viskas bus gerai, kurį bepasirinktum 4u.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2011 01 22, 01:39)
Sveikutes, man cia toks klausimas iskilo, o tai jus visos pas Trejsa lankotes ar kazkas ir pas kita gydytoja eina?  biggrin.gif  Jei taip, tai kokie atsiliepimai? Pagaliau nusprendem bandyti laime su IVF, apsistojom ties sia klinika, bet va klausimas koki gydytoja pasirinkti. Labai Trejs isgirtas, bet gal ir kiti neblogi?  g.gif

Trejsas labai isgirtas kadangi pas kitus paprasciausiai niekas nesilanko smile.gif
Sutinku, kad jis super thumbup.gif
Mano gydytojas buvo Juris Vitols. Ka as galiu pasakyti - taip pat tik geriausius ir graziausius zodzius. Bet turite apsispresti patys 4u.gif
Sekmes startuojant.
Atsakyti
QUOTE(Butvilė @ 2011 01 22, 12:36)
Trejsas labai isgirtas kadangi pas kitus paprasciausiai niekas nesilanko  smile.gif 
Sutinku, kad jis super  thumbup.gif
Mano gydytojas buvo Juris Vitols. Ka as galiu pasakyti - taip pat tik geriausius ir graziausius zodzius. Bet turite apsispresti patys  4u.gif
Sekmes startuojant.

Kaip tu jautiesi? Kaip tavo pilvinukas? Gal jau matosi pilvelis?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 22, 12:47)
Kaip tu jautiesi? Kaip tavo pilvinukas? Gal jau matosi pilvelis?

Sveikutė 4u.gif Aciu, jauciuosi neblogai visai. Tik va... dvi savaites nemaciau savo zirnio, ir atrodo gal kas negerai. Nu bet cia visu besilaukianciu paranoja, manau. Siaip tai dar nei pilvas neauga nei svoris. Nu tokia kaip gerai pavalgiusi smile.gif
Dabar pasimatymas sausio 31 d. unsure.gif Laukiu...
Labai pergyvenau del Taves verysad.gif Laikykis.
Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 22, 12:35)
Aš kaip ir dauguma lankausi pas Treijsą, bet labai fainas ir Vitols, esame šiek tiek bendravę ir su juo. Šiame skyrelyje yra mergaičių besilankančių ir pas jį, o Butvilė nesenai  tapo nestuke.gif Ir dar yra vienas daktariukas, nebepamenu pavardės, Atiloja pas jį buvo
Viskas bus gerai, kurį bepasirinktum 4u.gif Sėkmės 4u.gif

Aciu mergaites, nuraminot, nes pagalvojau kad tik Trejsas cia toks ''stebuklingas''. Apsispresiu del datos ir bandysiu registruotis, pas kuri pakliusiu, tas ir gerai bus smile.gif

Zubriuka, o kiek laiko tu planuoji LT buti? Kur darysies tyrimus, pas save namie ar jau atskridusi? Bandau deliotis kaip cia susisukus, kad maziau laiko sugaisti, nes reikes is UK atlekti.

Mergaites, o koks jusu FSH skaiciukas buvo pries IVF? Mane baisiai suneramino mano tyrimas, FSH 14, o klinikoje UK norma yra 10... Tai kaip ir virsiju. Sake prireiktu dideliu doziu vaistu g.gif

Na ir dar vienas klausimas doh.gif O klinikoje visi gydytojai kalba rusiskai arba angliskai? Nera problemu susikalbeti?
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2011 01 22, 16:29)
Mergaites, o koks jusu FSH skaiciukas buvo pries IVF? Mane baisiai suneramino mano tyrimas, FSH 14, o klinikoje UK norma yra 10... Tai kaip ir virsiju. Sake prireiktu dideliu doziu vaistu  g.gif

Na ir dar vienas klausimas  doh.gif  O klinikoje visi gydytojai kalba rusiskai arba angliskai? Nera problemu susikalbeti?

Gyd kalba ir rusiškai, ir angliškai. Seselės tik angliškai nelabai. Susikalbėsit tikrai.
Dėl FSH nieko pakomentuoti negaliu g.gif Aš du kartus esu darius - buvo 5,38 ir 4,69 g.gif Labai jau skiriasi, bet tikriausiai visaip gali būti, dar ten kažkokį santykį žiūri, man atrodo.
Matau dukrytę turi thumbup.gif Ji irgi po IVF ar natūraliai gavosi? Labai įdomu, nes aš sūnelį turiu, o va su antru niekaip
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 22, 22:49)
Labai įdomu, nes aš sūnelį turiu, o va su antru niekaip

cia klausimas ne i tema, bet kiek tau metu ir suneliui kiek? ax.gif nes tu man tokia jaunute jautiesi (keistai skamba smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 01 22, 22:28)
cia klausimas ne i tema, bet kiek tau metu ir suneliui kiek?  ax.gif nes tu man tokia jaunute jautiesi (keistai skamba smile.gif )

Aha,man irgi jaunute atrodo,nes tiek optimizmu spinduliuoti tik jaunyste sugeba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 22, 22:49)
Gyd kalba ir rusiškai, ir angliškai. Seselės tik angliškai nelabai. Susikalbėsit tikrai.
Dėl FSH nieko pakomentuoti negaliu g.gif Aš du kartus esu darius - buvo 5,38 ir 4,69 g.gif Labai jau skiriasi, bet tikriausiai visaip gali būti, dar ten kažkokį santykį žiūri, man atrodo.
Matau dukrytę turi thumbup.gif  Ji irgi po IVF ar natūraliai gavosi? Labai įdomu, nes aš sūnelį turiu, o va su antru niekaip

Niu va, parasiau e-mail'a, tikiuosi kita savaite sulaukti atsakymo, jeigu ne tai pasiskambinsiu, tikiuosi iseis koki vasario menesi ten nulekti.
O FSH tavo tai laaaabai geras! Santyki ziuri del policistiniu kiausidziu labiau, o sis tyrimas parodo kiausidziu ''susidevejima''.

Dukrytei mano jau 14 doh.gif Gavosi naturaliai ir labai greitai, bet tai buvo labai labai seniai biggrin.gif Taigi per tiek metu situacija pasikeite ne mano naudai...
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif as cia naujoke mums irgi reikalinga embrions klinika, nes turim problemu su pastojimu. Gal kuri mergaite gali parasyti daktaro Trejs koordinatus, kaip jam galima paskambinti ir susitarti del vizito, galima i az.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 01 23, 11:28)
Sveikos mergaites 4u.gif as cia naujoke mums irgi reikalinga embrions klinika, nes turim problemu su pastojimu. Gal kuri mergaite gali parasyti daktaro Trejs koordinatus, kaip jam galima paskambinti ir susitarti del vizito, galima i az.

Cia ju tinklapis yra, kontaktai nurodyti Embrions klinika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2011 01 22, 14:29)
Aciu mergaites, nuraminot, nes pagalvojau kad tik Trejsas cia toks ''stebuklingas''. Apsispresiu del datos ir bandysiu registruotis, pas kuri pakliusiu, tas ir gerai bus  smile.gif

Zubriuka, o kiek laiko tu planuoji LT buti? Kur darysies tyrimus, pas save namie ar jau atskridusi? Bandau deliotis kaip cia susisukus, kad maziau laiko sugaisti, nes reikes is UK atlekti.

Mergaites, o koks jusu FSH skaiciukas buvo pries IVF? Mane baisiai suneramino mano tyrimas, FSH 14, o klinikoje UK norma yra 10... Tai kaip ir virsiju. Sake prireiktu dideliu doziu vaistu  g.gif

Na ir dar vienas klausimas  doh.gif  O klinikoje visi gydytojai kalba rusiskai arba angliskai? Nera problemu susikalbeti?

sveika,as irgi esu is UK,o IVF-a dariausi LV,man viskas uztuko men.ir +10d laukiant rezultatu (taigi nuo pirmo vizito iki HCG-40d,bet as dar ir LP dariausi),o del FSH tai man atrodo tik norint gauti nemokama IVF anglijoje i ji kreipia demesi (man pirma karta buvo FSH13 LH9,o pakartojus FSH6 LH5 g.gif ),o kai nuvaziavau i LV tai sio tyrimo net neakcentavo ir nedare .Taip kad uzmirsk viska ka tau dare ir sake UK,cia jie dirba kitaip.Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti