Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 01 17, 13:06)
Mergaitės, gal kartais žinot Treijso vasaros planus? ax.gif Ypatingai domina birželio pradžia 4u.gif

Tikrai aktualu ir man 4u.gif
Patarkit, ar tyrimus darytis cia ir vaziuot su rezultatais i pirma konsultacija? Nes tyriausi pries 1,5 metu, matyt pasene jau bus ... siaip problema vyro turtelis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 01 17, 13:46)
Tikrai aktualu ir man  4u.gif
Patarkit, ar tyrimus darytis cia ir vaziuot su rezultatais i pirma konsultacija? Nes tyriausi pries 1,5 metu, matyt pasene jau bus ... siaip problema vyro turtelis.  g.gif

kiek pamenu diskusijas, tai geriau darytis ten, nes ir pigiau, ir jie padaro tai, ko jiems reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 01 17, 13:47)
kiek pamenu diskusijas, tai geriau darytis ten, nes ir pigiau, ir jie padaro tai, ko jiems reikia  4u.gif

Merginos - ypatingai tos, kurios tyriomus darėtės ten, galit priminti ką darėt ir kiek kainavo Jums ir vyrui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2011 01 17, 20:38)
Merginos - ypatingai tos, kurios tyriomus darėtės ten, galit priminti ką darėt ir kiek kainavo Jums ir vyrui  ax.gif

Mes darem visus reikalingus tyrimus ten su vyru. Abu davem kraujo (ziv ir hepatito tyrimams) ir man ten visas zarazas tyre. Is viso sumokejom 43,40 LVL. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 17 sausio 2011 - 20:21
QUOTE(pliuske @ 2011 01 17, 21:18)
Mes darem visus reikalingus tyrimus ten su vyru. Abu davem kraujo (ziv ir hepatito tyrimams) ir man ten visas zarazas tyre. Is viso sumokejom 43,40 LVL. 4u.gif

Ačiūkas! tą ir norėjau maždaug sužinot. Važiuosim pas Baibą, Trejso nebus, o tyrimai nedaryti, tai prašysim, kad Baiba surašytų ir nusiųstų mus į laboratoriją. Kad šiuo važiavimu daugiau pasidaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2011 01 17, 21:38)
Ačiūkas! tą ir norėjau maždaug sužinot. Važiuosim pas Baibą, Trejso nebus, o tyrimai nedaryti, tai prašysim, kad Baiba surašytų ir nusiųstų mus į laboratoriją. Kad šiuo važiavimu daugiau pasidaryt smile.gif

Bet kiek pamenu, tuos tyrimus moteris pasidaro per kelis kartus, nes vieni po M, kiti pries M, kaip ten yra? Kokiu isvis jiems reikia tyrimu? Nes kelis kartus vaziuot i LV del tyrimu, kazkaip prabanga butu. Nesuprantu, kaip viska suderint, merginos, pasidalinkit patirtim su naujokem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 01 18, 00:14)
Bet kiek pamenu, tuos tyrimus moteris pasidaro per kelis kartus, nes vieni po M, kiti pries M, kaip ten yra? Kokiu isvis jiems reikia tyrimu? Nes kelis kartus vaziuot i LV del tyrimu, kazkaip prabanga butu. Nesuprantu, kaip viska suderint, merginos, pasidalinkit patirtim su naujokem  4u.gif

tai vienus tyrimus pasidaryk cia (hormonus pagal ciklo dienas), kitus pasidarysi ten (kurie tiks pagal kitas ciklo dienas) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 01 18, 00:14)
Bet kiek pamenu, tuos tyrimus moteris pasidaro per kelis kartus, nes vieni po M, kiti pries M, kaip ten yra? Kokiu isvis jiems reikia tyrimu? Nes kelis kartus vaziuot i LV del tyrimu, kazkaip prabanga butu. Nesuprantu, kaip viska suderint, merginos, pasidalinkit patirtim su naujokem  4u.gif

Nezinau, man nereikejo turbut jokiu hormonu tirtis, todel ir nereikejo tam tikrom ciklo dienom nieko tirtis. unsure.gif Man sesute surase ant lapuku kokius kraujo tyrimus turi paimti laboratorijoj, o kitus (visas zarazas) paeme pati. Tai per viena vizita visi tyrimai ir buvo priduoti. Gal kitom merginom kitaip nezinau g.gif
Atsakyti
Daugiau nei perpus pigiau nuo antradienio liukso klasės bilietus parduodanti “LuxExpress” siūlo pradėti kelionei ruoštis jau dabar. Tiesa, keliauti į Rygą galėsite tik nuo vasario 1 dienos iki kovo 31-osios – toks yra akcijinių bilietų panaudojimo laikotarpis.

Gal kam praver 4u.gif
Atsakyti
gal kas šiemet Embrions pasiiminėjot savo snaigutes ir galit papasakoti, kiek kas kainavo? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, man cia toks klausimas iskilo, o tai jus visos pas Trejsa lankotes ar kazkas ir pas kita gydytoja eina? biggrin.gif Jei taip, tai kokie atsiliepimai? Pagaliau nusprendem bandyti laime su IVF, apsistojom ties sia klinika, bet va klausimas koki gydytoja pasirinkti. Labai Trejs isgirtas, bet gal ir kiti neblogi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2011 01 21, 14:39)

Sveikinu apsisprendus 4u.gif Is musu dauguma pas Trejsa.... Bet, kiek skaiciau cia, Vitolds berods irgi saunus daktaras...
Atsakyti