Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(damila @ 2011 01 13, 23:06)
Sveikos mergaites, smile.gif negaliu nepasidziaugti kartu su jumis,siandien buvau pas ginekologa cia LT, taigi pas mane isitvirtines vienas zirniukas smile.gif (gaila kad antras pabego verysad.gif ) jau ir sirdele plaka wub.gif , o pas latvius vasario 3, iki tol crinonas kiekviena diena.

Nu ka ir besakyti..... sveikinu ir be galo dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2011 01 13, 22:06)
Sveikos mergaites, smile.gif negaliu nepasidziaugti kartu su jumis,siandien buvau pas ginekologa cia LT, taigi pas mane isitvirtines vienas zirniukas smile.gif (gaila kad antras pabego verysad.gif ) jau ir sirdele plaka wub.gif , o pas latvius vasario 3, iki tol crinonas kiekviena diena.

oi,kokios smagios zinios!! nu tik nepaskaitau pora dienu, tiek naujienu randu!! thumbup.gif ramaus nesiojimo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2011 01 13, 12:06)
negaliu nepasidziaugti kartu su jumis,siandien buvau pas ginekologa cia LT, taigi pas mane isitvirtines vienas zirniukas

Didziausi sveikinimai!! uij kokios geros zinios!!! thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinimai wub.gif
Atsakyti

Aciu, kad daliniesi savo dziaugsmu, nes mums visoms reikia tikejimo laiminga pabaiga wub.gif labai tave sveikiname thumbup.gif
Atsakyti

Sveikinimai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

Sveikinu naują nestuke.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma :)labai svarbu tikejimas, kai manes paklausdavo ar tiki kad pasiseks, visada susimastydavau g.gif nu tikrai juk gali nepasisekti..., bet as to neimdavau i galva irnesakyk.gif ir galvojau kad viskas bus gerai smile.gif

egk didejanciu skaiciuku tau rytoj ir tikek kad viskas gerai!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damila: 14 sausio 2011 - 17:10
QUOTE(Butvilė @ 2011 01 13, 22:48)
Man dare laparoskopija plius histeroskopija. As nieko pati neprasiau. Kai nutareme, kad galime pradeti ruostis IVF, mano gydytojas Juris Vitols apziurejes mane echoskopu pasake, kad nedarys man IVF nes jam nepatinka mano kiauside ir t.t. Sako gali operuotis ar LT, ar pas mus. Kadangi LT dariausi tris kartus, tai daugiau nenorejau. As visa atsidaviau i jo rankas ir iki galo  biggrin.gif  Kainavo apie 2200 Litu. Praleidom viena cikla.

Na mums jau bus 3 -cias kartas, vis kabinasi, bet ne iki galo,tai sakau gal paciai priezasties ieskotis pradet kokiu tyrimu dar darytis. Bet labai brangu Latvijoje tos operacijos doh.gif Bet taip nesinori Lietuviams atsiduoti.. Na ziuresim ka Treisas sakys, jis kazkaip nesiulo man. Gal sakau butu kas bloga matytu echoskopu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2011 01 13, 17:32)
As dabar su tokiom pat mintim ir klausimais rolleyes.gif Ir ivf taip pat planuoju tais menesiais bigsmile.gif

o tu esi dariusi laparaskopija? kelinta savo IVF planuojat? Gal busime bendrazyges smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2011 01 14, 23:55)
o tu esi dariusi laparaskopija? kelinta savo IVF planuojat? Gal busime bendrazyges  smile.gif

Dariausi pries gal 2,5 m.. Planuojam trecia ivf. Jei viskas susiklostys palankiai, tai tikrai busim bendrazyges drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kartais žinot Treijso vasaros planus? ax.gif Ypatingai domina birželio pradžia 4u.gif
Atsakyti