Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Šarūniukė @ 2011 01 13, 09:52)
Gal gali parašyti man vilnietės kurios dažniau važinėja pas Trejsą, kas planuoja važiuoti sausio ar vasario mėn. ir kokią dieną, norėčiau pasiprašyti į kompaniją, važiuočiau pirmam kartui, nėra kas nuveža, važiuočiau viena, būčiau dėkinga jei kas paraštų į a.ž. 4u.gif

vaziuok su eurolines lux express - vazuodama gersi kava, duos sausainiu, yra internetas, staliukai. kaina 55 litai, trukme 4 valandos, kaip ir masina. nuo rygos stoties sedi i 271 mikriuka (kaina 50 latvijos centu) ir nuveza tiesiai prie klinikos duru. atgal - lygiai taip pat. mikriukai vazineja kas 15 min - autobusai kas 2 dvi su puse valandos.
ziauriai patogu, visai nepavargsti ir kaina juokinga gaunasi.
daug lengviau taip, nei su masina paciai vairuoti pirmyn atgal

as gal vasari koki vaziosiu...galiu pravezti situo reisu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskinuke ten: 13 sausio 2011 - 09:06
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 01 13, 08:52)
Gal gali parašyti man vilnietės kurios dažniau važinėja pas Trejsą, kas planuoja važiuoti sausio ar vasario mėn. ir kokią dieną, norėčiau pasiprašyti į kompaniją, važiuočiau pirmam kartui, nėra kas nuveža, važiuočiau viena, būčiau dėkinga jei kas paraštų į a.ž. 4u.gif

mes važiuojam vasario 23 d. Galim prigriebti ir tave kartu. mirksiukas.gif
Prasivalyk savo Až, nes netelpa jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 01 13, 13:36)
mes važiuojam vasario 23 d. Galim prigriebti ir tave kartu.  mirksiukas.gif
Prasivalyk savo Až, nes netelpa jau  4u.gif

valau ir pilna, valau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Butvilė @ 2011 01 12, 22:13)
Na tai labai daug darbu nudirbote undefined Tyrimu daug pasidarete. Sekmes didziausios.
Ko labiausiai nesigailiu tai kad pas juos ir laparaskopija dariausi. Tai va geriausiai kai jie patys viska susiziuri, issioperuoja tai ir toliau zino ka daryti  g.gif .

Kiek mazdaug kainavo laparaskopija LV? Kiek laiko reikejo gulėti ligoninėje? Kazkaip Treisas nesiule darytis, bet galvoju kai jau galvosim apie 3 IVF( nors cia bus negreitai koki kova-balandi) reiks uzsiminti, kad gal noreciau issiaiskinti viska apie savo vidu smile.gif ir tada ramiai startuoti vel. O po laporoskopijos kada galima darytis ivf?
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2011 01 13, 15:37)
Kiek mazdaug kainavo laparaskopija LV? Kiek laiko reikejo gulėti ligoninėje? Kazkaip Treisas nesiule darytis, bet galvoju kai jau galvosim apie 3 IVF( nors cia bus negreitai koki kova-balandi) reiks uzsiminti, kad gal noreciau issiaiskinti viska apie savo vidu  smile.gif  ir tada ramiai startuoti vel. O po laporoskopijos kada galima darytis ivf?

Viskas priklauso nuo to, ka tvarkys: jei tik kiausintakiu, tai jau - sekanti cikla, jei koki polypa ar mioma salins, tada 1 cikla tikrai reikia praleisti 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuriai teko panevezyje darytis Histerosalpingografija (gimdos fotke su kontrastu)? Idomu kokios kainos, kas kur atlieka ir ar reikia siuntimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 13, 16:34)
Mergaites, gal kuriai teko panevezyje  darytis Histerosalpingografija (gimdos fotke su kontrastu)? Idomu kokios kainos, kas kur atlieka ir ar reikia siuntimo?  g.gif

Yra panevėžiečių temutė, ten užklausk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 01 13, 16:46)
Yra panevėžiečių temutė, ten užklausk 4u.gif

O, aciu! 4u.gif Paciai nedasilo... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kiek mazdaug kainavo laparaskopija LV? Kiek laiko reikejo gulėti ligoninėje? Kazkaip Treisas nesiule darytis, bet galvoju kai jau galvosim apie 3 IVF( nors cia bus negreitai koki kova-balandi) reiks uzsiminti, kad gal noreciau issiaiskinti viska apie savo vidu  smile.gif  ir tada ramiai startuoti vel. O po laporoskopijos kada galima darytis ivf?

As dabar su tokiom pat mintim ir klausimais rolleyes.gif Ir ivf taip pat planuoju tais menesiais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2011 01 13, 13:37)

As dariausi pas Treisa LP (salino kiausintaki)op.buvo 21.10,o namo isvaziavau23.10.Noriu pagirti ne tik Treisa bet ir anesteziologe(gaila negaliu parasyti pavardes -neatsimenu).Operacija,narkoze ir palata-viesbutis mums kainavo 473 latus.Beje iseidama is ligonines as gavau ir blokuojanciu.
Atsakyti

Man dare laparoskopija plius histeroskopija. As nieko pati neprasiau. Kai nutareme, kad galime pradeti ruostis IVF, mano gydytojas Juris Vitols apziurejes mane echoskopu pasake, kad nedarys man IVF nes jam nepatinka mano kiauside ir t.t. Sako gali operuotis ar LT, ar pas mus. Kadangi LT dariausi tris kartus, tai daugiau nenorejau. As visa atsidaviau i jo rankas ir iki galo biggrin.gif Kainavo apie 2200 Litu. Praleidom viena cikla.
Atsakyti
Sveikos mergaites, smile.gif negaliu nepasidziaugti kartu su jumis,siandien buvau pas ginekologa cia LT, taigi pas mane isitvirtines vienas zirniukas smile.gif (gaila kad antras pabego verysad.gif ) jau ir sirdele plaka wub.gif , o pas latvius vasario 3, iki tol crinonas kiekviena diena.
Atsakyti