EGK tikras naujametinis stebuklas
[quote=Lalabamba,2011 01 11, 12:19]
[quote=Etiopia,2011 01 11, 09:34]
aciu labai tikimes kad viskas bus gerai na su davaziavimu tai, jei be navigacijos, manau, kad butume niekaip nerade.... ir su navigacija daug laiko sugaisome pacioje Rygoje, nes vede per centra, tai 6 km vaziavome apie 45 min. Sekmes didziules!
Ogo... Mergaites, ar tikrai taip sudetinga pirma karta rasti klinika? Tada reiks geroookai anksciau isvaziuoti
Egk prisidedu prie visuotinu sveikinimu, ir dziaugiuosi tyliai tyliai
[/quote]
Na tikrai geriau isvaziuoti anksciau. mes vaziavome praeita penktadieni, tada kai uzpuste visur, tai is Kauno isvaziavome 9 val, ir vos spejome 14 val i konsultacija. tiesiog paziurekite kelis marsrutus, nes kaip ir minejau, mus navigacija vede per visa centra
[quote=Etiopia,2011 01 11, 09:34]
aciu labai tikimes kad viskas bus gerai na su davaziavimu tai, jei be navigacijos, manau, kad butume niekaip nerade.... ir su navigacija daug laiko sugaisome pacioje Rygoje, nes vede per centra, tai 6 km vaziavome apie 45 min. Sekmes didziules!
Ogo... Mergaites, ar tikrai taip sudetinga pirma karta rasti klinika? Tada reiks geroookai anksciau isvaziuoti
Egk prisidedu prie visuotinu sveikinimu, ir dziaugiuosi tyliai tyliai
[/quote]
Na tikrai geriau isvaziuoti anksciau. mes vaziavome praeita penktadieni, tada kai uzpuste visur, tai is Kauno isvaziavome 9 val, ir vos spejome 14 val i konsultacija. tiesiog paziurekite kelis marsrutus, nes kaip ir minejau, mus navigacija vede per visa centra
QUOTE(Etiopia @ 2011 01 11, 13:39)
Mes is pradziu su navigacine vaziavom ten kur vede, tai per centra labai ilgai gavosi, masinu daugiausiai ir tt, tai paskui pabandem kitu keliu, tai jau taip patogus marsrutas gavosi, kad nereikia nei i centra lysti ir beveik visada tiesiai vaziuoji, tai labai greit ir nuvaziuojam visada Kai kelias geras is Pnvz per 2 val nuvaziuodavom, kai sniegas ir pugos per dvi su puse. Aisku geriau visada uzsideti laiko ir anksciau isvaziuoti, o jei dar pirma karta...
QUOTE(egk @ 2011 01 11, 09:26)
Ačiū Žinau ir aš tave, Gaja Mes tuo pačiu metu darėme IUI, tik aš tada daugiau skaitydavau, bet neparašydavau, buvau visai žalia, tai net klausimų neiškildavo
O tave sveikinu su mažosios mėnesiuku, nors ir pavėluotai
O tave sveikinu su mažosios mėnesiuku, nors ir pavėluotai
Geras,tuo paciu metu IUI dareisi? O va beveik po metu sulaukei savo stebuklo Aciu uz sveikinimus I metu pabaiga jau as tave su tokiom sventem sveikinsiu
Sveikos, vistik susitariau su Treijsu dėl ateinančio ciklo, startuosim su ilga schema ir 1IVF
Labai bijau, plius dar jaučiuos visiška žaliukė IVFuose, taigi klausimėsiu čia visko.
Tiesa, man slopinančius suleis klinikoj, tai vieno suleidimo užtenka, ar turėsiu dar leistis namie?
Kitas klausimas - kažkaip dėl visų privalomų tyrimų (Živ, hepatito ir kt.) praleidau - nei aš, nei vyras nesidarėm. Gal nuvažiavus blokuojančių leistis pasidaryt pas juos?
Arba kai važiuosiu pirmai apžiūrai, bus pats Trejs, tada ir pasidarysim? Ten tie tyrimai nereikalauja ypatingo organizmo paruošimo? Ims kraują ir tiek?
Labai bijau, plius dar jaučiuos visiška žaliukė IVFuose, taigi klausimėsiu čia visko.
Tiesa, man slopinančius suleis klinikoj, tai vieno suleidimo užtenka, ar turėsiu dar leistis namie?
Kitas klausimas - kažkaip dėl visų privalomų tyrimų (Živ, hepatito ir kt.) praleidau - nei aš, nei vyras nesidarėm. Gal nuvažiavus blokuojančių leistis pasidaryt pas juos?
Arba kai važiuosiu pirmai apžiūrai, bus pats Trejs, tada ir pasidarysim? Ten tie tyrimai nereikalauja ypatingo organizmo paruošimo? Ims kraują ir tiek?
QUOTE(Leidaa @ 2011 01 12, 00:46)
Sveikos, vistik susitariau su Treijsu dėl ateinančio ciklo, startuosim su ilga schema ir 1IVF
Klausinek. Mes tau atsakysim Jei nuvaziuosi kai tau bus mazdaug 21cd, tai suleis tau slopinancius (namie nieko leistis nebereikes) Del tyrimu tai pasidarysit su vyru viska pas juos. Krauja priduosit (pasiruosimo jokio nereikia), o ir tau dar visokiu zarazu tyrimus padarys (nebent pasidariusi jau turi) Gero starto tau
QUOTE(Leidaa @ 2011 01 11, 13:46)
Super!!! Didziausios sekmes... Ir nebijok As isvis nebijau, galeciau - ryt startuociau... Viskas bus gerai!!!
Na va, mergaites, as jau irgi galiu siokios tokios infos pateikti Nuvaziavom normaliai, biski nuklydom, bet siaip kelias tikrai tik dvejomis pagrindinemis gatvemis ir vis tiesiai... (jeigu kuri visai visai zaliuojat, parasykit i az, paaiskinsiu vaizdziai ties kuo ir kur sukti ) Jau kai sedejau pas Baiba, tai popiereliai net skraide mano rankose, nezinau ar kada taip jaudinausi O pas Treisa tikrai ramybe apima nuo jo ramaus ir leto snekejimo tono Vaziavau ciut ne euforijoj, kad "vat tuot tuoj viskas bus, tik pykst ir bus", bet... Treisas labai nustebo, kad man po antrosios laparotomijos paliko neveiksnius, issiputusius, ilgus ir "uzsilanksciusius" ir uzakusius kiausintakius Nes jeigu is kiausintakio skystis begs i gimda, - arba ebrioniuka isplaus, arba ji sunaikins o be to gleivinei neleis isveset taip, kaip reikia. Tai vat grizau be starto datos, reiks dabar aiskintis pas mane operavusi daktariuka del desinio kiausintakio, jeigu jis nors kiek praeinamas, - teks salinti laporoskopiniu budu ir tik po menesiuko po operacijos pradeti startuoti (10 dienu iki mm leisti blokuojancius tai cia ilgoji schema?). Tai vat, liudna, posmeli nuverkiau ir vel pirmyn. Kaip pati sakau: "i kalna lengviau lipti mazais zingsniukas"...
Pasijuokem mes su Treisu is lietuvisku spermogramu, pagal jas MB donoru geru galetu buti, tiek nerealus ten skaiciai parasyti Uz vizita sumokejom 27 Lv, spermogramos tyrimas 6,50 Lv, mano tyrimai (Ureoplazmos, chlamidijos, dar kazkas, cito) - 15,90 Lv. Spermos tyrimo atsakyma jau gavau el.pastu. Cekiukuose 22 proc. pvm nesimato. Gal netaiko? O kura pilantis pvm tikrai nebe 21 o 22 proc. Tas turbut vaistuku kainose atsispindes
Kas girdeti pas kitas?
Pasijuokem mes su Treisu is lietuvisku spermogramu, pagal jas MB donoru geru galetu buti, tiek nerealus ten skaiciai parasyti Uz vizita sumokejom 27 Lv, spermogramos tyrimas 6,50 Lv, mano tyrimai (Ureoplazmos, chlamidijos, dar kazkas, cito) - 15,90 Lv. Spermos tyrimo atsakyma jau gavau el.pastu. Cekiukuose 22 proc. pvm nesimato. Gal netaiko? O kura pilantis pvm tikrai nebe 21 o 22 proc. Tas turbut vaistuku kainose atsispindes
Kas girdeti pas kitas?
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 12, 01:30)
Super!!! Didziausios sekmes... Ir nebijok As isvis nebijau, galeciau - ryt startuociau... Viskas bus gerai!!!
nebebijosiu, tik širdy nerimas vistiek, ai žiūrėsim, kitą savaitę jau lėksiu savo dozei
QUOTE(Leidaa @ 2011 01 12, 22:25)
nebebijosiu, tik širdy nerimas vistiek, ai žiūrėsim, kitą savaitę jau lėksiu savo dozei
Gal gali parašyti man vilnietės kurios dažniau važinėja pas Trejsą, kas planuoja važiuoti sausio ar vasario mėn. ir kokią dieną, norėčiau pasiprašyti į kompaniją, važiuočiau pirmam kartui, nėra kas nuveža, važiuočiau viena, būčiau dėkinga jei kas paraštų į a.ž.