Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

Egk,ir as pasveikinsiu,nors tu manes ir nezinai,bet kazkaip vis sekiau tavo kelia Embrions'e,taip norejau,kad tavo tas vienintelis maziukas isikurtu wub.gif Lauksim skaiciuku dvigubejimo,sveikinu jau dabar tyliai tyliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 10, 19:45)
Nieko neismanau situo klausimu... Kiek uztenka, kiek per mazai ar per daug... Bet vistiek tikiu, kad viskas bus gerai!!! Kodel tik ketvirtadieni??? Rytoj kartok!  blink.gif  blush2.gif

didziausi sveikinimai wub.gif wub.gif

rytoj nereik kartoti. kas antra para dvigubinasi. kartok treciadieni, treciadieni labai gerai viskas ,matysis. O pRG nereik daryti - juk crinona vartoja.
Tik nenutrauk crinono vartojimo !!!!

Atsakyti
Na, Egk, tada ir as labai labai labai sveikinu!!!!!!! Isgasdinus buvai, kai parasei, kad del kazko abejoji, bet ziuriu, kad kitos mergaites neabejoja! Tai ir as neabejoju!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
EGK ZVEIKINU thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 10, 09:36)
Ačiū, kaip tik ruošiuosi važiuoti, bet prisiduosiu tik vakare 4u.gif
Aš praleidau 2 ciklus, o trečiame jau leidau blokuojančius. Nesuk galvos, tau pasiseks iš pirmo karto biggrin.gif

Dėkui už atsakymą ir... PRIIMK MANO TYLIUS SVEIKINIMUS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aukit ir stiprėkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 10, 19:39)
Sveikutės,
mano hCG 22,2. Iš pradžių labai apsidžiaugiau, dabar jau galvoju ar užteks? Kartosiu ketvirtadienį vėl.

Didziausi sveikinimai;) Nuostabu, kad tas vienintelis ir prisikabino;) Nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms mergaitėms 4u.gif Net susigraudinau 4u.gif
PRG man neliepė daryti, bet aš gi naudoju crinone, sakė tęsti. Šiandien 10 DPĮ, bet įsodino 2 dienų embrionuką ir hCG turėjau daryti tik rytoj, bet rytoj negalėčiau. Labai tikiuosi kad bus viskas gerai ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
mano hCG 22,2. Iš pradžių labai apsidžiaugiau, dabar jau galvoju ar užteks? Kartosiu ketvirtadienį vėl.

Fasntastika, labai džiaugiuosei. Linkiu, kad ir toliau didetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 10, 17:15)
Aciu uz bet kokia informacija, kuri mums suteikia ne tik info, bet vilties ir ramybes!  smile.gif  Uztikrinto tau starto Kovo men!  4u.gif  mirksiukas.gif  O kaip iki klinikos davaziavot, lengvai? Nepasilkydot? Mes poryt irgi pirmam vizitui vaziuojam...  blush2.gif

aciu smile.gif labai tikimes kad viskas bus gerai smile.gif na su davaziavimu tai, jei be navigacijos, manau, kad butume niekaip nerade.... ir su navigacija daug laiko sugaisome pacioje Rygoje, nes vede per centra, tai 6 km vaziavome apie 45 min. Sekmes didziules! smile.gif

Papildyta:
QUOTE(žieminukė @ 2011 01 10, 17:41)
kaip suprandu jūs pas Treijs, o tai kovo pradžioje jis bus? Kažkodėl užfiksavau, kad nuo vasario pabaigos iki kovo beveik vidurio jo nebus g.gif , gal klystu...

taip, mes pas si gydytoja. tai is tikro tai jo ir nebus iki kovo vidurio, bet man tinka, nes kovo pradzioje susileisiu Diphereline, o echo vaziuosiu kazkur po 10-12 dienu. tai jis jau bus grizes. mes norejome darytis sausio-vasario men, bet tiesiog sake kad nebus galimybiu, nes jo nebus.
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 01 10, 20:06)
Egk,ir as pasveikinsiu,nors tu manes ir nezinai,bet kazkaip vis sekiau tavo kelia Embrions'e,taip norejau,kad tavo tas vienintelis maziukas isikurtu wub.gif Lauksim skaiciuku dvigubejimo,sveikinu jau dabar tyliai tyliai wub.gif

Ačiū 4u.gif Žinau ir aš tave, Gaja 4u.gif Mes tuo pačiu metu darėme IUI, tik aš tada daugiau skaitydavau, bet neparašydavau, buvau visai žalia, tai net klausimų neiškildavo doh.gif
O tave sveikinu su mažosios mėnesiuku, nors ir pavėluotai 4u.gif

Dar mačiau kalbėjot apie Treijs atostogas, tai jis gi bus beveik visą vasarį - nuo 2 iki 25 d. Gal kuriai kaip tik tinka planams susidėliot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 11 sausio 2011 - 09:27
Sveikutės,

Sveikute thumbup.gif ,su nuosirdziausiais sveikinimais ,kazkodel buvau isitikinus kad tas vienintelis turi pas Tave isitaisyti ,tik dabar kad ir kaip nelengva ,ramybes ir skaiciuku didejimo treciadieni 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Etiopia,2011 01 11, 09:34]
aciu smile.gif labai tikimes kad viskas bus gerai smile.gif na su davaziavimu tai, jei be navigacijos, manau, kad butume niekaip nerade.... ir su navigacija daug laiko sugaisome pacioje Rygoje, nes vede per centra, tai 6 km vaziavome apie 45 min. Sekmes didziules! smile.gif

Ogo... blink.gif Mergaites, ar tikrai taip sudetinga pirma karta rasti klinika? Tada reiks geroookai anksciau isvaziuoti g.gif

Egk prisidedu prie visuotinu sveikinimu, ir dziaugiuosi tyliai tyliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 11 sausio 2011 - 11:26