Sveikos merginos. Tiesiog norejau pasidalinti patirtimi. Praeita savaite lankemes Embrions klinikoje, is tikruju paliko tik geriausius ispudzius gydytojas Treijs ir kt.personalas. Nepaisant to, kad kelione iseina beveik 600km, nusprendeme, kad pirmaji IVF darysimes butent sioje klinikoje. Suzavejo tai, kad gydytojas neskubino, atsakinejo i klausimus, netgi jei buvo ka tik i juos atsakes tikrai, kaip kazkas minejo cia, jo ramumas ir uztikrintumas suteikia daug pasitikejimo.
Gavau recepta Depherine 3,75. Sake ji susileisti likus 7 dienoms iki mmm, bet kadangi as labai stresavau, kad galiu tiksliai nezinoti kada bus like tos 7 dienos, nes kartais ciklas 26, kartais 30d, tai sake, kad galiu susileisti prasidejus mmm ir tada po 10-12 dienu atvaziuoti, vaistus paskirs po echo. taigi kovo pradzioje pradesime savo kelione Kaunas-Ryga, svajones link. Galbut atsiras mergaiciu kurios panasiu laiku irgi vaziuos, galetume talpintis i viena auto
QUOTE(Etiopia @ 2011 01 10, 16:08)
Sveikos merginos. Tiesiog norejau pasidalinti patirtimi. Praeita savaite lankemes Embrions klinikoje, is tikruju paliko tik geriausius ispudzius gydytojas Treijs ir kt.personalas. Nepaisant to, kad kelione iseina beveik 600km, nusprendeme, kad pirmaji IVF darysimes butent sioje klinikoje. Suzavejo tai, kad gydytojas neskubino, atsakinejo i klausimus, netgi jei buvo ka tik i juos atsakes tikrai, kaip kazkas minejo cia, jo ramumas ir uztikrintumas suteikia daug pasitikejimo.
Gavau recepta Depherine 3,75. Sake ji susileisti likus 7 dienoms iki mmm, bet kadangi as labai stresavau, kad galiu tiksliai nezinoti kada bus like tos 7 dienos, nes kartais ciklas 26, kartais 30d, tai sake, kad galiu susileisti prasidejus mmm ir tada po 10-12 dienu atvaziuoti, vaistus paskirs po echo. taigi kovo pradzioje pradesime savo kelione Kaunas-Ryga, svajones link. Galbut atsiras mergaiciu kurios panasiu laiku irgi vaziuos, galetume talpintis i viena auto
Aciu uz bet kokia informacija, kuri mums suteikia ne tik info, bet vilties ir ramybes! Uztikrinto tau starto Kovo men! O kaip iki klinikos davaziavot, lengvai? Nepasilkydot? Mes poryt irgi pirmam vizitui vaziuojam...
QUOTE(žieminukė @ 2011 01 10, 06:41)
kaip suprandu jūs pas Treijs, o tai kovo pradžioje jis bus? Kažkodėl užfiksavau, kad nuo vasario pabaigos iki kovo beveik vidurio jo nebus , gal klystu...
Neklysti, jo nebus iki kovo 14 d.
Oi kaip laukiu Egk, net nesidirba!!!
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 10, 18:25)
Oi kaip laukiu Egk, net nesidirba!!!
Siandien ji suzinos tuos paslaptingus skaiciukus, kuriu ir mes lauksim? Kuo didesnis tuo geriau?
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 10, 07:49)
Siandien ji suzinos tuos paslaptingus skaiciukus, kuriu ir mes lauksim? Kuo didesnis tuo geriau?
Aha! Skaiciau, kad prisijungs vakare su skaiciukais tai laukiu nesulaukiu! (taip, kuo didesni tuo geriau )
Sveikutės,
mano hCG 22,2. Iš pradžių labai apsidžiaugiau, dabar jau galvoju ar užteks? Kartosiu ketvirtadienį vėl.
mano hCG 22,2. Iš pradžių labai apsidžiaugiau, dabar jau galvoju ar užteks? Kartosiu ketvirtadienį vėl.
QUOTE(egk @ 2011 01 10, 08:39)
Sveikutės,
Nieko neismanau situo klausimu... Kiek uztenka, kiek per mazai ar per daug... Bet vistiek tikiu, kad viskas bus gerai!!! Kodel tik ketvirtadieni??? Rytoj kartok!
QUOTE(egk @ 2011 01 10, 19:39)
Sveikutės,
Didžiausi sveikinimai Linkiu, kad skaičiukai gražiai augtų!
Sveikutės,
o PRG dareisi?
mano hCG 22,2.
nuostabu sakiau, kad ''quite good'' nera blogai
o siandien 10d.p.i.? jei taip, tai normalus manau skaiciukai-poryt kartok del visa ko, bet jau sveikinu ech, smaguma reiks tai draugei papasakot
QUOTE(egk @ 2011 01 10, 20:39)
Sveikutės,
Skaiciukai visai normalus kartok dar treciadieni
Tavo skaiciuku laukiau kaip savo, negalejau net SM isjungti