Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(MonaJ @ 2011 01 09, 20:42)
nereikia nieko verst - supranta jie visus tyrimus  thumbup.gif

4u.gif nugipergyvent labai jau pradedu... blush2.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 09, 20:58)
4u.gif  nugipergyvent labai jau pradedu...  blush2.gif  rolleyes.gif  biggrin.gif

nu ir ko ? mirksiukas.gif viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2011 01 09, 21:00)
nu ir ko ?  mirksiukas.gif  viskas bus gerai.  4u.gif

Zinau, bet tas pirmas kartas, kaip ir pirmas kartas - visada baisoka... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 09, 20:09)
Zinau, bet tas pirmas kartas, kaip ir pirmas kartas - visada baisoka...  biggrin.gif

labiau gal ne baime, o jaudulys... bet jis - malonus jausmas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2011 01 09, 21:23)
labiau gal ne baime, o jaudulys... bet jis - malonus jausmas...  wub.gif

Turbut... smile.gif Jau kai noriu leliaus, tai labiau nei senmerge sekso... 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 09, 20:33)
Turbut...  smile.gif  Jau kai noriu leliaus, tai labiau nei senmerge sekso...  4u.gif  lotuliukas.gif

oi,patikek, turbut kiekvienai tas pats thumbup.gif
Atsakyti
As tai neverciau jokiu tyrimu, spermogramas supranta, nuotraukas kur turejau irgi suprato,hormonu tyrimai irgi aiskus, o toliau viskas pokalbio forma smile.gif Jei kas neaisku patys klausia.
Ju ramumas ir neskubejimas privercia nusiraminti ir pacia, ko man zymiai truko LT

Nesijaudinkit thumbup.gif

MonaJ laukiu vaistuku smile.gif

egk graziu tau skaiciuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2011 01 09, 21:06)

jau isidejau i rankinuka, kad nepamirsciau... mirksiukas.gif parasysiu sms, pas ka atsiimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2011 01 09, 21:06)
As tai neverciau jokiu tyrimu, spermogramas supranta, nuotraukas kur turejau irgi suprato,hormonu tyrimai irgi aiskus, o toliau viskas pokalbio forma smile.gif Jei kas neaisku patys klausia.
Ju ramumas ir neskubejimas privercia nusiraminti ir pacia, ko man zymiai truko LT

Nesijaudinkit  thumbup.gif

egk graziu tau skaiciuku bigsmile.gif

Na del ramumo tai tiesa.Jis manes klausia ,nakaip tu galvoji kodel nepastoji,o as i asaras,o jis sako na na nepergyvenk stebuklu buna
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2011 01 09, 16:38)
Labai reikia Jūsų patarimo:

1. Blokuojančius gyd. sakė leistis savaitę prieš ciklo pradžią. Ar būtinai turi suleisti klinikoje LV ar gali duot namo?

2. Kada pradedama leistis vaistus stimuliuojančius? parašykit, prašau, tos, kam takė ilgą schemą.

3. Kuriomis ciklo dienomis būtina apsilankyti apžiūrai? Parašykit iš savo patirties!

4. Kuriomis c.d. būna punkcija?

5. Kuriomis c.d. įsodinimas?

Lauksiu žinių!!! Rytoj bandysiu sukti į Embrions  smile.gif

1. Man suleido klinikoje, bet manau nebus problemų jei leisiesi ir pati. Ne viena mergaitė yra rašiusi, kad davė į namus ir susileido namie.
2. Stimuliuojančius pradeda leisti 2cd. Man abu kartus taikę ilgą schemą.
3. Abu kartus važiavau - pirmą kartą praėjus 7 dienom nuo stimuliacijos pradžios, paskui dar buvo po vieną vizitą po 3-4 dienų, o tada jau paskyrė punkcijos datą.
4. Man buvo 1IVF - 14 cd, 2IVF - 15 cd
5. Abu kartus 17 cd.
Bet patikėk, čia kiekvienai labai individualu. Linkiu tau sėkmės 4u.gif

Damila, ačiukas. Kaip tu laikaisi, kaip pilvinukas?
Mona 4u.gif viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 09, 12:41)
4. Man buvo 1IVF - 14 cd, 2IVF - 15 cd

Egk, kaip supratau, turejai du IVF? (kaip cia sako, "fresh IVF', nezinau koks lietuviskas terminas blink.gif) Koks laiko tarpas tarp ju buvo? Nes turiu as klausima, pvz pirmam kartui nepasisekus ir jei snaiguciu nera, kokia pertrauka turi buti, kada vel galima startuoti? 4u.gif
Rytoj tik atsikelus, pirmu taikymu atleksiu tavo skaiciuku pasiziureti... O kol kas vis dar laikau kumscius suspaudus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 10, 05:05)
Egk, kaip supratau, turejai du IVF? (kaip cia sako, "fresh IVF', nezinau koks lietuviskas terminas blink.gif) Koks laiko tarpas tarp ju buvo? Nes turiu as klausima, pvz pirmam kartui nepasisekus ir jei snaiguciu nera, kokia pertrauka turi buti, kada vel galima startuoti?  4u.gif
Rytoj tik atsikelus, pirmu taikymu atleksiu tavo skaiciuku pasiziureti... O kol kas vis dar laikau kumscius suspaudus  mirksiukas.gif

Ačiū, kaip tik ruošiuosi važiuoti, bet prisiduosiu tik vakare 4u.gif
Aš praleidau 2 ciklus, o trečiame jau leidau blokuojančius. Nesuk galvos, tau pasiseks iš pirmo karto biggrin.gif
Atsakyti