Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2011 01 07, 16:14)
O apie kokius cia blokuojancius snekat?  blush2.gif
Galima buvo lengvesnį klausimą užduoti biggrin.gif Iš tikro dar nesu įsigilinusi kas tai per daiktas, bet tiek kiek minėjo latvių gydytojas, ir tiek kiek minėjo mano ginė - abu kalbėjo, kad prieš IVF procedūrą reiktų kelis ciklus pasileisti vaistų, kurie naudojami prieš IVF'ą (mano atveju - tie vaistai turėtų dar ir apstabdyti endo vešėjimą). Jei gerai suprantu tai ir yra ilgojoje schemoje naudojami blokuojantys vaistai.
Patikslinkit jei klystu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 07 sausio 2011 - 18:13
QUOTE(RositaK @ 2011 01 07, 11:51)
tikrai gerai patare: LV ir pigiau, ir greiciau, ir atitiks visus ju reikalavimus  4u.gif
beto, siulyciau ta nevaisingumo santrauka/istorija issiversti i anglu ar rusu kalba-daug greiciau ir patogiau gydytojui  4u.gif
smagu del ramiako  ok.gif

sakai reikia santraukeles g.gif jauciu teks paciai visa eiga susirasyti, nes VK paprasiau kopijos tai padare TIK tyrimu kopijas daugiau nei vieno iraselio blink.gif eina sau verysad.gif

tiesa, gal kas galetu pasakyti po histeroskopijos kada (po menesio ar daugiau) galima IVF daryti? (sorry kad nelabai i tema blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2011 01 07, 20:18)
tiesa, gal kas galetu pasakyti po histeroskopijos kada (po menesio ar daugiau) galima IVF daryti? (sorry kad nelabai i tema  blush2.gif )

priklausomai nuo to, ka per histeroskopija dare: man salino polypa ir tvarke kiausintakius. LP+histero buvo gruodzio 27, tai pirmadieni jau zinosiu, ar sekanti cikla jau startuojam ar ne (viskas priklausys nuo gleivines augimo), bent jau taip sake gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2011 01 07, 20:18)
sakai reikia santraukeles  g.gif  jauciu teks paciai visa eiga susirasyti, nes VK paprasiau kopijos tai padare TIK tyrimu kopijas daugiau nei vieno iraselio  blink.gif eina sau  verysad.gif

tiesa, gal kas galetu pasakyti po histeroskopijos kada (po menesio ar daugiau) galima IVF daryti? (sorry kad nelabai i tema  blush2.gif )

Man spalio 15 diena dare histeroskopija, o lapkricio 4 startavau su IVF mirksiukas.gif Tikiu, kad i gera ir isejo, kad nieko nelaukiau ir griebiau jauti uz ragu smile.gif Aciu Rositelei kad man patare nelaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 07, 10:41)
Matai kokia tu gudri thumbup.gif
O crinono yra vaistinėse? Na aš kai sužinojau, kad turiu tik vieną žirniuką, tai visos mintys išėjo atostogų lotuliukas.gif
O nežinai ar be recepto parduoda crinoną?

as turiu likusia visa dezute crinone is LV - mokejau 40.50 LVL. galiu parduot. nes nezinau, kaip dabar nuvezti i Ryga, kad priduoti... neprireike... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2011 01 07, 22:56)
as turiu likusia visa dezute crinone is LV - mokejau 40.50 LVL. galiu parduot. nes nezinau, kaip dabar nuvezti i Ryga, kad priduoti... neprireike...  verysad.gif

Mona, o iš kokio tu miesto?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 07, 21:59)
Mona, o iš kokio tu miesto?

Is Siauliu, bet mano firmos ofisai didziuosiuose Lietuvos miestuose yra - galiu persiusti...
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2011 01 07, 23:04)
Is Siauliu, bet mano firmos ofisai didziuosiuose Lietuvos miestuose yra - galiu persiusti...

ok.gif Jei ką parašysiu tau į až.
Bet palauk, dabar prisiminiau, kad tu turi snaigučių biggrin.gif Tai kaip suprasti, kad parduotum? Tau pačiai reiks 4u.gif
Atsakyti
[quote=Dijav,2011 01 07, 15:41]

lotuliukas.gif Dijav, skaniai pasijuokiau is tavo sapno mirksiukas.gif jau tikrai Trejsas taves laukia biggrin.gif ir niekada negali zinot, kodel tos mintys veda ten.. wub.gif
o baimiu turim visos, ypac vyresnes... kadgi neuzpustu paskutines vilties susilaukt tu maziuku... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 07, 22:16)
ok.gif Jei ką parašysiu tau į až.
Bet palauk, dabar prisiminiau, kad tu turi snaigučių biggrin.gif  Tai kaip suprasti, kad parduotum? Tau pačiai reiks 4u.gif

tikrai, turiu snaiguciu. bet jas vaziuosim pasiimti ne anksciau rugpjucio. reikia moraliskai atsigaut po antros nesekmes... verysad.gif geriau, kad merginos pasinaudotu - o maza ka... juk pas mane kibo, tik paskui... verysad.gif nieko, bandysim atsigaut... nuskrisim i Londona su MB, pasivaiksciosim, energijos pasigausim... ir tada taupysim. o LV gi ir vel parduos thumbup.gif
tiesa, Damila uzsisake crinone... nebent persigalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaJ: 07 sausio 2011 - 23:25
QUOTE(MonaJ @ 2011 01 08, 00:23)
tikrai, turiu snaiguciu. bet jas vaziuosim pasiimti ne anksciau rugpjucio. reikia moraliskai atsigaut po antros nesekmes...  verysad.gif  geriau, kad merginos pasinaudotu - o maza ka... juk pas mane kibo, tik paskui...  verysad.gif  nieko, bandysim atsigaut... nuskrisim i Londona su MB, pasivaiksciosim, energijos pasigausim... ir tada taupysim. o LV gi ir vel parduos  thumbup.gif
tiesa, Damila uzsisake crinone... nebent persigalvos  mirksiukas.gif

Nepamatysi kaip ateis tas rugpjūtis 4u.gif Labai linkiu kuo greičiau atsigauti, o tada ateis ir lėliukas. Svarbiausia, kad turit snaigiukų, kurie jūsų laukia.
O dėl crinone tai nieko tokio. MB kitą savaitę turi darbo reikalais važiuot į Latviją, tai gal paderins, kad du zuikius nušaut vienu kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 08, 12:36)
Nepamatysi kaip ateis tas rugpjūtis 4u.gif  Labai linkiu kuo greičiau atsigauti, o tada ateis ir lėliukas. Svarbiausia, kad turit snaigiukų, kurie jūsų laukia.
O dėl crinone tai nieko tokio. MB kitą savaitę turi darbo reikalais važiuot į Latviją, tai gal paderins, kad du zuikius nušaut vienu kartu biggrin.gif

blogiausiu atveju vaisingumo klinikoj gali nusipirkti, brangiau bus nei LV, bet bus 4u.gif
Atsakyti