QUOTE(sonny27 @ 2011 01 07, 14:20)
Sveika,as dariausi LP pries IVF-a,blokuojanciu duri gavau issirasant is ligonines(21d-op,23d. blokuojantys)tiesa man taikyta ilga schema.Na bet manau dar priklauso ir nuo to kokiais tikslais daroma LP.
mano LP dėl endometriozės. Gydytojai kaip sutarę tvirtina kad tai ko gero endo, nes ant kairės kiaušidės pirma buvo vienas juoduliukas, o gruodį išlindo antra juoda akytė. Kai buvau pas latvius, jų gydytojas taip pat įtarė, kad endo puola kiaušidę. Aš ir pati įtariu, kad tai endo, nes LP buvo rugpjūčio menesį ir būtent nuo tos kiaušidės krapštė endo gleives ir degino židinukus.
Dabar blaškausi kaip čia padarius, kad nenumirus. LP bus vasario pradžioje (lietuvoje), o paskui kaip ir reiktų kažką daryti.. šiaip praleidinėti ciklų be tikslo nesinori. Sekantis ciklas po LP turėtų būti vasario pabaigoje.
Skambinausi Treisui, jis sakė atvaryt po atostogų, t.y. kovo mėn. Beje, bus taikoma ilga schema, nes turiu endo - tiek sugebėjome aptarti pirmojo vizito metu. Lietuvoje gydytoja taip pat taikytų ilgą schemą..
Ar gal prašyti čia lietuvoj blokuojančių, o paskui važiuoti pas latvius tolesnio plano chuligano? bet taip irgi gal negerai.. nes neturiu tikro plano iš latvių.
Vienu žodžiu, atsiprašau už tą košę kurią surašiau... tiesiog mintys nesusidėliojusios į lentynėles. Per mažai info turiu.
Jei nepaslaptis dėl ko tau darė LP? Gali ir į AŽ brūkštelt
Ten, kur protas padeda tašką, viltis visada padeda dar du.[FONT=Times]