Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(egk @ 2011 01 07, 13:35)
4u.gif Ačiū, Rositėle, žinai, kaip norėčiau būti ta tavo drauge, kur anksčiau rašei blush2.gif

taip, žinau, ir labai to tikiuosi tau, jūsų šeimai wub.gif nes man tos draugės atvejis parodė embrionų galimybes wub.gif laikyk ir tikėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 01 07, 13:49)
taip, žinau, ir labai to tikiuosi tau, jūsų šeimai  wub.gif nes man tos draugės atvejis parodė embrionų galimybes  wub.gif laikyk ir tikėk  4u.gif

ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 07, 12:41)
Prigasdinot jus cia mane, mergaites...  unsure.gif  Vsio, metu lauk chemija, raminancius, raminsiuosi naturaliai....  tongue.gif Nenoriu atidedineti IVF, nes man jau ohoho kiek meteliu...

....ohoho galvojau kiek jau cia tau tu meteliu blink.gif --pasirodo vienmete irnesakyk.gif lotuliukas.gif as tai save laikau busima brandzia mama tongue.gif ir remiuosi uzsienio patirtim, vat biggrin.gif bet jei rimtai, tai raminanciu staigiai irgi nenutraukinek-- pasikonsultuok su savo gyd. O del planavimo--as jau seniai nustojau planuoti, nes Dievas turi savo plana wub.gif as tik laukiu jo "nurodymu" ir tada darau kazka.. mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2011 01 07, 13:58)
....ohoho galvojau kiek jau cia tau tu meteliu  blink.gif --pasirodo vienmete irnesakyk.gif  lotuliukas.gif  as tai save laikau busima brandzia mama  tongue.gif  ir remiuosi uzsienio patirtim, vat  biggrin.gif  bet jei rimtai, tai raminanciu staigiai irgi nenutraukinek-- pasikonsultuok su savo gyd. O del planavimo--as jau seniai nustojau planuoti, nes Dievas turi savo plana  wub.gif  as tik laukiu jo "nurodymu" ir tada darau kazka..  mirksiukas.gif  sekmes 4u.gif

Tai sakai "ohoho" dar nera tiek daug...? blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Raminancius visgi nutrauksiu, nes jie mane labai slopina, o vat tu kur smegenAMS (duokdiejuostureti... lotuliukas.gif ) pagersiu iki Rygos, manau jie nieko blogo nepadarys. Pasikonsultuosiu su Treijsu, o jau jis kaip pasakys, taip mes ir padarysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 01 07, 08:56)
Sveikos, esu etatinė skyrelio skaitytoja, tik retai pasisakau  mirksiukas.gif
Žinau, kad kažkuri mergina prieš IVF latvijoje darėsi LP. Gal galit atsiliepti ir atsimenat: kiek laiko praėjo nuo LP iki pirmo dūrio blokuojančių? jei buvo taikyta trumpa schema - tai kiek laiko parėjo nuo LP iki stimuliacijos?  4u.gif

Sveika,as dariausi LP pries IVF-a,blokuojanciu duri gavau issirasant is ligonines(21d-op,23d. blokuojantys)tiesa man taikyta ilga schema.Na bet manau dar priklauso ir nuo to kokiais tikslais daroma LP.
Atsakyti
QUOTE(sonny27 @ 2011 01 07, 14:20)
Sveika,as dariausi LP pries IVF-a,blokuojanciu duri gavau issirasant is ligonines(21d-op,23d. blokuojantys)tiesa man taikyta ilga schema.Na bet manau dar priklauso ir nuo to kokiais tikslais daroma LP.
mano LP dėl endometriozės. Gydytojai kaip sutarę tvirtina kad tai ko gero endo, nes ant kairės kiaušidės pirma buvo vienas juoduliukas, o gruodį išlindo antra juoda akytė. Kai buvau pas latvius, jų gydytojas taip pat įtarė, kad endo puola kiaušidę. Aš ir pati įtariu, kad tai endo, nes LP buvo rugpjūčio menesį ir būtent nuo tos kiaušidės krapštė endo gleives ir degino židinukus.
Dabar blaškausi kaip čia padarius, kad nenumirus. LP bus vasario pradžioje (lietuvoje), o paskui kaip ir reiktų kažką daryti.. šiaip praleidinėti ciklų be tikslo nesinori. Sekantis ciklas po LP turėtų būti vasario pabaigoje.
Skambinausi Treisui, jis sakė atvaryt po atostogų, t.y. kovo mėn. Beje, bus taikoma ilga schema, nes turiu endo - tiek sugebėjome aptarti pirmojo vizito metu. Lietuvoje gydytoja taip pat taikytų ilgą schemą..
Ar gal prašyti čia lietuvoj blokuojančių, o paskui važiuoti pas latvius tolesnio plano chuligano? bet taip irgi gal negerai.. nes neturiu tikro plano iš latvių. doh.gif
Vienu žodžiu, atsiprašau už tą košę kurią surašiau... tiesiog mintys nesusidėliojusios į lentynėles. Per mažai info turiu. 4u.gif
Jei nepaslaptis dėl ko tau darė LP? Gali ir į AŽ brūkštelt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 07 sausio 2011 - 14:37
QUOTE(liepa7 @ 2011 01 07, 13:58)
....ohoho galvojau kiek jau cia tau tu meteliu  blink.gif --pasirodo vienmete irnesakyk.gif  lotuliukas.gif  as tai save laikau busima brandzia mama  tongue.gif  ir remiuosi uzsienio patirtim, vat  biggrin.gif  bet jei rimtai, tai raminanciu staigiai irgi nenutraukinek-- pasikonsultuok su savo gyd. O del planavimo--as jau seniai nustojau planuoti, nes Dievas turi savo plana  wub.gif  as tik laukiu jo "nurodymu" ir tada darau kazka..  mirksiukas.gif  sekmes 4u.gif

Ei panos prašom negasdinti šiek tiek vyresnių (manęs pvz.) o tai aš kasdien įtikinėju save ,kad dar niekas neprarasta, specialiai nežiūriu į pasą ką ten rašo....o va perskaitau tokias žinute,kad OHOOO lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir puolu į panika....kaip norėčiau atsukti laiką atgal..... lotuliukas.gif

Ruošiuosi (dar vis doh.gif ) primam vizitui pas Treisą..nu dėl niekam neaiškių priežaščių aš tą vizitą specialiai adidėjinėju doh.gif biggrin.gif ...tai sulaukiau "atsako"-šiandien aš jį sapnavau visą naktį (nors gyvenime nesu mačiusi, tik čia skaitinėju apie jį)-tai jis man taip grąžiai prieš mane atsisėdęs pasakojo, kad "nesinervuok, nepavyko septintas kartas-pavyks tikrai aštuntas doh.gif doh.gif "........Prabudus ilgai negalėjau atsitokėti...vyras sakė per miegus šnekėjau:"kaip baisu!!!....kaip baisu!! ir labai blaškiausi.......
Brr net dabar prisiminus tą sapną išmuša šaltas prakaitas......
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2011 01 07, 15:41)
Ei panos prašom negasdinti šiek tiek vyresnių (manęs pvz.) o tai aš kasdien įtikinėju save ,kad dar niekas neprarasta, specialiai nežiūriu į pasą ką ten rašo....o va perskaitau tokias žinute,kad OHOOO  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir puolu į panika....
Ruošiuosi (dar vis  doh.gif ) primam vizitui pas Treisą..nu dėl niekam neaiškių priežaščių aš tą vizitą specialiai adidėjinėju doh.gif  biggrin.gif ...tai sulaukiau "atsako"-šiandien aš jį sapnavau visą naktį (nors gyvenime nesu mačiusi, tik čia skaitinėju apie jį)-tai jis man taip grąžiai prieš mane atsisėdęs pasakojo, kad "nesinervuok, nepavyko septintas kartas-pavyks tikrai aštuntas doh.gif  doh.gif "........Prabudus ilgai negalėjau atsitokėti...vyras sakė per miegus šnekėjau:"kaip baisu!!!....kaip baisu!! ir labai blaškiausi.......
Brr net dabar prisiminus tą sapną išmuša šaltas prakaitas......

Aha negasdinkit vyresnių tikrai drinks_cheers.gif
Nesupratau, čia tu tik sapnavai, kad 7IVF nepavys? Iš tikrųjų ne 7 gi bus?
O jei atidėlioji, reiškia nuojauta taip liepia. O kad moters nuojauta galingas ginklas, sutinka ir pats Treijsas ir visada į ją atsižvelgia. 4u.gif

Rute, tikriausiai žinai, bet sakau dar priminsiu, kad Treijso nebus nuo vasario 26 iki kovo 14. Linkiu kad LP pareitų lengvai ir būtų žengtas didelis žingsnis į priekį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 07 sausio 2011 - 16:04
QUOTE(sonny27 @ 2011 01 07, 16:20)

Mergaites, ruosiuosi ir as bandyti pas Trejsa vaziuoti smile.gif Tik as bandysiu pirmam vizitui susitarti vasario pradzioj smile.gif Ziuresim ka jis pasakys smile.gif 4u.gif

O apie kokius cia blokuojancius snekat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 06, 23:31)
Laukai įtemptas savaitgalis doh.gif

Oij, mergyt! as kazkaip galvojau, kad tu jau su teigiamais atsakymais blink.gif blink.gif Na, matyt cia zenklas!!! Tada laikau kumscius ir uz tave ir linkiu kaip galima "greitesnio" savaitgalio!! 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 07, 02:04)
Jau po truputi pradeda pilve "kribzdentis" jauduliukas...

Lalabamba - o kada planuoji pirma vizita Rygoj??? 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Rute @ 2011 01 07, 04:35)
Skambinausi Treisui, jis sakė atvaryt po atostogų, t.y. kovo mėn.

As irgi susitarus kova 4u.gif 4u.gif Busim bendrazyges mirksiukas.gif

Visos laukiancioms - lengvo savaitgalio!!!! 4u.gif
Atsakyti
Lalabamba - o kada planuoji pirma vizita Rygoj??? 4u.gif 4u.gif

Mano pasimatymas kita savaite, 12 diena. Po to leisiu jam truputuka atsipusti ir issisiepus lauksiu sugriztancio... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 07, 18:01)
Oij, mergyt! as kazkaip galvojau, kad tu jau su teigiamais atsakymais  blink.gif  blink.gif Na, matyt cia zenklas!!! Tada laikau kumscius ir uz tave ir linkiu kaip galima "greitesnio" savaitgalio!!  4u.gif  4u.gif

Oj, kaip pradžiugino tavo sapnas thumbup.gif Daug linksmesne nuotaika išeinu iš darbo džiaugtis savaitgaliu 4u.gif
Atsakyti