Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(egk @ 2011 01 07, 10:37)
Tas pojūčių nebuvimas kartais reiškia labai gerus dalykus thumbup.gif
Kur darysi HCG? Čia ar važiuosi pas juos?
Dar norėjau paklausti apie crinoną. Koks jis tau krenta? Ar krenta?

Tikrai nevažiuosiu į Rygą, per žinias girdėjau, kad pas juos iš viso tragiška situacija dėl sniego. Pasidarysiu Medicinos diagnostikos cente Vilniuje. Jei rasiu tam drąsos smile.gif

Crinonas bėga vandeniuku. Kaip pas tave?
Atsakyti
Sveikos, esu etatinė skyrelio skaitytoja, tik retai pasisakau mirksiukas.gif
Žinau, kad kažkuri mergina prieš IVF latvijoje darėsi LP. Gal galit atsiliepti ir atsimenat: kiek laiko praėjo nuo LP iki pirmo dūrio blokuojančių? jei buvo taikyta trumpa schema - tai kiek laiko parėjo nuo LP iki stimuliacijos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 07, 10:49)
Tikrai nevažiuosiu į Rygą, per žinias girdėjau, kad pas juos iš viso tragiška situacija dėl sniego. Pasidarysiu Medicinos diagnostikos cente Vilniuje. Jei rasiu tam drąsos smile.gif

Crinonas bėga vandeniuku. Kaip pas tave?

Pas mane irgi vandenukas, bet labai jau jo nedaug, kelis kartus tik buvo balto gelio lotuliukas.gif
O kodėl darysi Diagnostikos centre? Geromedoj pigiau ax.gif
O tu crinono turi? Aš jo turiu iki trečiadienio. Tai jei būtų reikalas dar tęsti jį, tai iš kur gaučiau?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 07 sausio 2011 - 10:10
QUOTE(egk @ 2011 01 07, 11:09)
Pas mane irgi vandenukas, bet labai jau jo nedaug, kelis kartus tik buvo balto gelio lotuliukas.gif
O kodėl darysi Diagnostikos centre? Geromedoj pigiau ax.gif
O tu crinono turi? Aš jo turiu iki trečiadienio. Tai jei būtų reikalas dar tęsti jį, tai iš kur gaučiau?

Aš turiu papildomą sveikatos draudimą, kuris padengia diagnostinius tyrimus, todėl man nėra svarbu kur darytis. O Treijso paprašiau, kad receptą išrašytų ir jei bus poreikis, tai nusipirksiu čia papildomai vaistų. Kad tik būtų tas poreikis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 07, 11:20)
Aš turiu papildomą sveikatos draudimą, kuris padengia diagnostinius tyrimus, todėl man nėra svarbu kur darytis. O Treijso paprašiau, kad receptą išrašytų ir jei bus poreikis, tai nusipirksiu čia papildomai vaistų. Kad tik būtų tas poreikis  ax.gif

Matai kokia tu gudri thumbup.gif
O crinono yra vaistinėse? Na aš kai sužinojau, kad turiu tik vieną žirniuką, tai visos mintys išėjo atostogų lotuliukas.gif
O nežinai ar be recepto parduoda crinoną?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 07, 11:41)
Matai kokia tu gudri thumbup.gif
O crinono yra vaistinėse? Na aš kai sužinojau, kad turiu tik vieną žirniuką, tai visos mintys išėjo atostogų lotuliukas.gif

Vaistinėse yra, bet nežinau, ar parduoda be recepto.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 07, 11:41)
Na aš kai sužinojau, kad turiu tik vieną žirniuką, tai visos mintys išėjo atostogų lotuliukas.gif

patikek, ne kiekyje esme wub.gif pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 07, 12:57)
Vaistinėse yra, bet nežinau, ar parduoda be recepto.

Nežinau kaip dabar, bet prieš pora metų reikėjo recepto ir deklaracijos, kurią pildo gydytojas (šito paaiškinti negaliu, vaistininkė minėjo).
Atsakyti
Prigasdinot jus cia mane, mergaites... unsure.gif Vsio, metu lauk chemija, raminancius, raminsiuosi naturaliai.... tongue.gif Nenoriu atidedineti IVF, nes man jau ohoho kiek meteliu ir velniai zino kiek man ta galva suksis i visas puses, "a vdrug eto na večno"...? g.gif biggrin.gif Bet kad jus zinotumet, kaip as nemyliu daktaru..... schmoll.gif Vakar per pusnis is savo kaimo nuvaziavom i Pnvz klinika "darytis tyrimu"... taip pasake mane operavusi gydytoja, mol pries vaziuodama i Ryga atvaziuok pasidaryti elementarius tyrimus. Kai atejo laikas vaziuoti pas ja, pasirodo ji atsiputus atostogauja. Pakliuvau pas jos kolege, tai ji man grazioj formoj liepe ramiai vaziuot i Ryga ir visus reikiamus tyrimus pasidaryti ten, tipo ir pigiau, ir musu tyrimai jiems dazniausia netinka ir t.t. ir pan.... Tai dabar laukiu 12 d. ir vaziuosiu beveik tusciomis: tik su dviem MB spermogramom, TTH tyrimu (dariausi, nes po operacijos sirdis baisiausiai dauzesi), ir lietuvisku mano nepastojimo problemos aprasu. Aprase radau viena sakini lotyniskai, tai jeigu to neuzteks, reiks kazkaip prisimindineti rusu kalba ir paaiskinti kas ir kur nesigauna pas mane... blush2.gif Tai vat ir nesupratau del tu tyrimu, ar ji cia mane pasiunte ar gera padare... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 07, 12:41)
Tai vat ir nesupratau del tu tyrimu, ar ji cia mane pasiunte ar gera padare...  biggrin.gif

tikrai gerai patare: LV ir pigiau, ir greiciau, ir atitiks visus ju reikalavimus 4u.gif
beto, siulyciau ta nevaisingumo santrauka/istorija issiversti i anglu ar rusu kalba-daug greiciau ir patogiau gydytojui 4u.gif
smagu del ramiako ok.gif
Atsakyti
O, kaip fainai... clap_1.gif Reiks tikrai bandyt isiskaityt ka ten prikringeliavo daktaryte ir pasiversti, kad neaptureciau rusu kalbos egzamino Rygoj... biggrin.gif Jau po truputi pradeda pilve "kribzdentis" jauduliukas... Jauciu Rygoj is viso bus cirku, bo as kai jaudinuosi, tai per daug atsipalaidavus bendraut pradedu lotuliukas.gif Pamenu vidurinej per egzamina pradejau komisijai juokelius metyti: blevyzgoju ir pati netikiu tuo, ka darau. O mano aukletoja sedi ir didelem kaip arbuzai akim ziuri nesuprasdama kas su manim pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 01 07, 12:01)
patikek, ne kiekyje esme  wub.gif pamatysi  mirksiukas.gif

4u.gif Ačiū, Rositėle, žinai, kaip norėčiau būti ta tavo drauge, kur anksčiau rašei blush2.gif

QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 07, 13:04)
Jauciu Rygoj is viso bus cirku, bo as kai jaudinuosi, tai per daug atsipalaidavus bendraut pradedu  lotuliukas.gif  Pamenu vidurinej per egzamina pradejau komisijai juokelius metyti: blevyzgoju ir pati netikiu tuo, ka darau. O mano aukletoja sedi ir didelem kaip arbuzai akim ziuri nesuprasdama kas su manim pasidare  biggrin.gif

Aš pritariu Rositai, kad gys gerai tau patarė. Jiems mūsų tyrimai tinka, jie atsišviečia ko jiems reikia, bet vistiek kažko trūks, kažką jie norės gal pakartoti, tai viską kartu ir pasidarysi, o kad pas juos pigiau, tai tikrai. O ką jau turi tai būtinai vežkis. O dėl tavo dabar naudojamų vaistukų, tai būtinai pasakyk gyd. Gal nemesk taip nei iš šio iš karto g.gif Gal negalima taip? Bet gyd būtinai pasakyk. O blevyzgot nebijok, ten kaip tik labai gerai kai gali sakyti ir klausti ko nori, nieks nežiūrės didelėm akim tikrai. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti