Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

jo, su raminanciais ir nestumu atsargiai, nesdauguma ju duoda nepageidaujamus poveikius vaisiui. man atrodo tik vieninteiai raminantieji leidziami esant nestumui - tai lexotamilis, bet ir tai - yra literaturos, kad ir jo negalima gerti, nes gali gimti vaikas su sutrikusia raida. reik butinai pasakyti gydytojams ir pasitarti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskinuke ten: 06 sausio 2011 - 10:10
Lamamba, siuolaikine medicina yra linkusi gydyti pasekmes, siuo atveju simptomus kuriuos aprasei. manau kad reiktu pirma ieskoti priezasties, del ko taip vyksta su tavo organizmu-issiaiskinus ir tai pagydzius jau reiketu eiti vaikelio planavimo link 4u.gif nes tokia busena, kuria aprasei kazin ar prisidetu prie teigiamo IVF.. unsure.gif
Atsakyti
Egk, kiek dar liko laukti? blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 06, 19:32)
Egk, kiek dar liko laukti? blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Ačiū, kad rūpiniesi 4u.gif
Gyd liepė hCG daryti 11 d. O šią dieną negalėsiu tikrai, tai šiandien jau pradėjau spręsti dilemą - ar 10 ar 12? Man 10 DPĮ tai 10, bet įsodino 2 dienų embrionuką g.gif
Kaip tau sekasi laukti? Ar skaičiuoji dar dienas?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 06, 12:22)
Ačiū, kad rūpiniesi 4u.gif
Gyd liepė hCG daryti 11 d. O šią dieną negalėsiu tikrai, tai šiandien jau pradėjau spręsti dilemą - ar 10 ar 12? Man 10 DPĮ tai 10, bet įsodino 2 dienų embrionuką g.gif
Kaip tau sekasi laukti? Ar skaičiuoji dar dienas?

As uz tave kaip uz save "sergu"... blush2.gif blink.gif 4u.gif (as daryciau 10d. ax.gif bet tik del to, kad isvis nei laso kantrybes neturiu)
O mano dienas liniuote skaiciuoja.... As pati tai minutes! smile.gif Neisivaizduoji kaip laukiu!!! Noreciau letargo miegu uzmigti ir prabusti uz poros menesiu, susikrauti daiktus ir i lektuva!
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 06, 23:25)
As uz tave kaip uz save "sergu"...  blush2.gif  blink.gif  4u.gif (as daryciau 10d.  ax.gif bet tik del to, kad isvis nei laso kantrybes neturiu)
O mano dienas liniuote skaiciuoja.... As pati tai minutes!  smile.gif Neisivaizduoji kaip laukiu!!! Noreciau letargo miegu uzmigti ir prabusti uz poros menesiu, susikrauti daiktus ir i lektuva!

Ačiū tau thumbup.gif
Patikėk išsivaizduoju 4u.gif ir labai linkiu, kad tas laikas slinktų greičiau 4u.gif
Gal ir aš darysiu 10 d, dabar dar atrodo, kad ai sulauksiu ir 12, bet jaučiu savaitgalį tai prasidės man parkės doh.gif oi lėksiu pirmadienį nup pat ryto, dar, aišku, jei neduok Dieve, kokių nemalonių netikėtumų nenutiks. Nu pilvą tai skauda jau 3 dienos doh.gif doh.gif doh.gif :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 06 sausio 2011 - 22:42
QUOTE(egk @ 2011 01 06, 12:41)
Ačiū tau thumbup.gif
Patikėk išsivaizduoju 4u.gif ir labai linkiu, kad tas laikas slinktų greičiau 4u.gif
Gal ir aš darysiu 10 d, dabar dar atrodo, kad ai sulauksiu ir 12, bet jaučiu savaitgalį tai prasidės man parkės doh.gif  oi lėksiu pirmadienį nup pat ryto, dar, aišku, jei neduok Dieve, kokių nemalonių netikėtumų nenutiks. Nu pilvą tai skauda jau 3 dienos doh.gif  doh.gif  doh.gif :

As labai tavim tikiu!!! 4u.gif 4u.gif Nuosirdziai....
Kaip visada, laikysiu kumscius! mirksiukas.gif Ir lauksiu naujienu...
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 06, 23:41)
Ačiū tau thumbup.gif
Gal ir aš darysiu 10 d, dabar dar atrodo, kad ai sulauksiu ir 12, bet jaučiu savaitgalį tai prasidės man parkės doh.gif  oi lėksiu pirmadienį nup pat ryto, dar, aišku, jei neduok Dieve, kokių nemalonių netikėtumų nenutiks. Nu pilvą tai skauda jau 3 dienos doh.gif  doh.gif  doh.gif :

oi, tu vel parinies lotuliukas.gif Baik ir megaukis nestuke.gif Ir kumstukai uz tave suspausti ,ir liko jau tik 3 dieneles, laukiu nesulaukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 01 07, 10:13)
oi, tu vel parinies  lotuliukas.gif Baik ir megaukis  nestuke.gif Ir kumstukai uz tave suspausti ,ir liko jau tik 3 dieneles, laukiu nesulaukiu  wub.gif

4u.gif
Nesiparinu nesiparinu, gal aš kaip tik svaigstu čia, pagal skaudėjimą tai turėjau jau ir susirgt ir prasirgt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 07, 10:24)
4u.gif
Nesiparinu nesiparinu, gal aš kaip tik svaigstu čia, pagal skaudėjimą tai turėjau jau ir susirgt ir prasirgt blush2.gif

O aš pastarąsiais dienas iš viso be jokių pojūčių. Ima po truputį panika. Pagal mano ciklą ryt turėtų būti mm pradžia, bet tikriausiai dėl blokuojančių vaistų ciklas bet kokiu atveju išsireguliuoja. Treijsas man liepė sausio 10 d. HCG daryti. Laukai įtemptas savaitgalis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 07, 10:24)
4u.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 07, 10:31)
O aš pastarąsiais dienas iš viso be jokių pojūčių. Ima po truputį panika. Pagal mano ciklą ryt turėtų būti mm pradžia, bet tikriausiai dėl blokuojančių vaistų ciklas bet kokiu atveju išsireguliuoja. Treijsas man liepė sausio 10 d. HCG daryti. Laukai įtemptas savaitgalis doh.gif

Tas pojūčių nebuvimas kartais reiškia labai gerus dalykus thumbup.gif
Kur darysi HCG? Čia ar važiuosi pas juos?
Dar norėjau paklausti apie crinoną. Koks jis tau krenta? Ar krenta?
Atsakyti