Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(RositaK @ 2011 01 04, 18:32)
blokuojntys leidziami tik prie ilgos IVF schemos  4u.gif yra dar kita-trumpa schema, kur blokuojanciu nereikia, todel iskart ciklo pradzioje pradedamas stimuliavimas. schemos tipo taikymas labai individualus-tai nusprendzia gydytojas  4u.gif
punkcija beveik visose salyse, taip ir LT bei LV, vyksta su bendrine nejautra-narkoze-, todel nieko nejausi, tik jau prabudus gali kiek pamaudenti  4u.gif
tokie per dideli saves gasdinimai tikrai nieko gero nepriduoda bendram pasiruosimui bei leliaus atejimui -pasistenk i viska ziuret paprasciau ir optimiskiau-tai daugiausia ka mes pacios galime padaryti, nes visa kita jau nebe nuo musu priklauso  4u.gif

Aciu 4u.gif Tikrai turiu super jautria nervu sistema, - moksliskai nustatyta ir patvirtinta... biggrin.gif Na ka gi, susiimu i rankas, atsipalaiduoju ir laukiu.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 04 sausio 2011 - 18:02
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 04, 19:01)
Aciu  4u.gif  Tikrai turiu super jautria nervu sistema, -  moksliskai nustatyta ir patvirtinta...  biggrin.gif  Na ka gi, susiimu i rankas, atsipalaiduoju ir laukiu....  blush2.gif

na ir puiku 4u.gif
klausti ir teirautis kaip kas su kuo valgoma, ypac kai pirmas IVF, visuomet reikia-toks musu cia dalyvavimo tikslas. Bet svarbiausia savyje islaikyti psichologine pusiausvyra, kurios siame kelyje itin reikia 4u.gif reikia kantrybes laukti, reikia nusiraminimo, reikia didelio tikejimo, reikia laikyti vilti, reikia stiprybes.......... wub.gif
Atsakyti
Jo, stiprybes tai tikrai prisireiks.... Juk is pirmo karto pavyksta toli grazu ne visoms... O vat kaip istengti vel optimistiskai nusiteikti ir pasiruosti finansiskai antrajam kartui, vat kur sunkumelis... na, bet gal dar apie tai nemastysiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 04 sausio 2011 - 18:33
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 04, 08:32)
Jo, stiprybes tai tikrai prisireiks.... Juk is pirmo karto pavyksta toli grazu ne visoms... O vat kaip istengti vel optimistiskai nusiteikti ir pasiruosti finansiskai antrajam kartui, vat kur sunkumelis... na, bet gal dar apie tai nemastysiu  doh.gif

O as tikiu, kad man pavyks is pirmo karto! Kazkaip nuosirdziai tikiu... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 04, 19:36)
O as tikiu, kad man pavyks is pirmo karto! Kazkaip nuosirdziai tikiu...  wub.gif  4u.gif

Maladiec ! mirksiukas.gif O as tikiuosi, kad man pavyks smile.gif Kazkaip paskutiniu metu mano tikejimas apsilpo, tai dabar turiu tikėjimąsi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 04, 17:35)
Oi, ne, ne. Dar nebuvau ne karto. Ir is viso esu dar zalia situose reikaluose. Skaitau jusu visus susirasinejimus ir "mokausi"....  4u.gif  Tiek daug sviezios ir dar nesuprantamos informacijos... smile.gif As po 2 laparotomiju, su abiem netikusiais kiausintakiais ir be naturalaus pastojimo galimybes. Labai tikejausi kad po poros savaiteliu po pirmojo apsilankymo (12 d.) galesim pradeti viska, nes kaip tik mm tuo metu turetu prasideti. O dabar turbut ilgam viskas nusikels ir del Treiso atostogu ir del to, kad jau daug mergaiciu uzsiregistrave. O gal antram vizitui taip ilgai laukti nereiks? Uzteks susiderimti mm ir jo darbo laika?  g.gif

Sveika,
paskui nebereikia tiek ilgai laukti, tiesiog arba per 1 vizita duos blokuojanciu vaistu ir lieps susileisti 21 c.d. ir tada atvaziuoti tik 2-3 c.d. tada nebereikia registruotis, o tik pranesi, kad atvaziuosi pvz rytoj ir lauki eiles, nes buna mergaiciu labai daug ir nera tikslios vizito valandos.
Tai ir aš susidomėjusi ką daryti, kol jis atostogaus atrodo tik 2 sav vienu metu paskui kitu 2 sav, bet iskarto nusikelia net keli ciklai....tai ir galvoju gal kas pavaduos Trejs.. g.gif
O leistis i pilva paprasta ir visai neskauda - priprasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 04, 17:51)
blokuojantys blokuoja kiausineliu vystymasi, o po to hormonus leidziames kad ju priaugtu daug daug? O kaip siaip bendra savijauta viso laikotarpio metu? Man kazkaip viskas mistiskai ir baisiai vaizduojasi: duriai I PILVA, punkcija (pagooglinau ir issigandau vaizdu  doh.gif  ), pilna slapimo pusle iki "negaliu" ir t.t.  huh.gif

Rosita tau jau kaip visada išsamiai paaiškino. Savijauta nebūna labai baisi tikrai, kai kurios visai nieko nejaučia. Punkcijos tu nematysi, nes saldžiai miegosi, o pilna pūslė reikalinga tik 2 kartus - 2 cd ir per įsodinimą, tada tikrai galvosi ne apie pūslę lotuliukas.gif Nebijok, pamatysi nebus taip baisu, kaip dabar galvoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 04, 18:01)
Aciu  4u.gif  Tikrai turiu super jautria nervu sistema, -  moksliskai nustatyta ir patvirtinta...  biggrin.gif  Na ka gi, susiimu i rankas, atsipalaiduoju ir laukiu....  blush2.gif

man tai nervinei sistemai paraminti labai padejo B grupes kompleksas... kazkaip ramiai i viska pradejau ziureti... nebe taip nervintis. Net po mazejancio HCG tyrimo neverkiau sikart... verysad.gif tik tuscia buvo. pirmakart bloviau kaip nezinau kas... o tu atsipalaiduok, nusiramink, ir lauk... thumbup.gif viskas bus gerai!
Atsakyti
Aciu, mergaites uz atsakymus ir informacija! wub.gif As, deja, negaliu gerti B grupes vitaminu, nes vel bresti pradedu, - spuogais pavaro kaip paauglystej... lotuliukas.gif Geriu raminancius del kito dalyko: subludijo mano vestibiuliarinis aparatas+nervu sistema, vaikstau ties apalpimo riba, pastoviai akyse juoda, staigiu judesiu negaliu daryt nes viskas "plaukia" ir t.t., bet cia jau atskira ir didele tema... doh.gif Daktaryte prirase berods "Betaserc" ir raminancius "Xanax", tai nuo situ visai kaip "apsiuoscius" bunu... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 05, 13:58)
Aciu, mergaites uz atsakymus ir informacija!  wub.gif  As, deja, negaliu gerti B grupes vitaminu, nes vel bresti pradedu, - spuogais pavaro kaip paauglystej...  lotuliukas.gif  Geriu raminancius del kito dalyko: subludijo mano vestibiuliarinis aparatas+nervu sistema, vaikstau ties apalpimo riba, pastoviai akyse juoda, staigiu judesiu negaliu daryt nes viskas "plaukia" ir t.t., bet cia jau atskira ir didele tema...  doh.gif  Daktaryte prirase berods "Betaserc" ir raminancius "Xanax", tai nuo situ visai kaip "apsiuoscius" bunu...  wacko.gif

Jei dabar naudoji šiuos vaistukus, manau, pasakyk gyd, dėl šventos ramybės.
Atsakyti
Na mergaitės... 4u.gif Galvokit tik apie viena - DEL KO TAIP AR KITAIP REIKIA DARYTI.
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 05, 13:58)
Aciu, mergaites uz atsakymus ir informacija!  wub.gif  As, deja, negaliu gerti B grupes vitaminu, nes vel bresti pradedu, - spuogais pavaro kaip paauglystej...  lotuliukas.gif  Geriu raminancius del kito dalyko: subludijo mano vestibiuliarinis aparatas+nervu sistema, vaikstau ties apalpimo riba, pastoviai akyse juoda, staigiu judesiu negaliu daryt nes viskas "plaukia" ir t.t., bet cia jau atskira ir didele tema...  doh.gif  Daktaryte prirase berods "Betaserc" ir raminancius "Xanax", tai nuo situ visai kaip "apsiuoscius" bunu...  wacko.gif

g.gif tai gal su planavimais atsargiai.. gal pirma sustyguok save.. gal kokia joga padetu rasti nusiraminima be vaistu ar dar kazkas..
o pries skiriant Xanax sakei gyd., kad turi planu pastoti?
Atsakyti