Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(liepa7 @ 2011 01 04, 15:31)
jeigu organizmas reikalauja , tai ir valgyk  mirksiukas.gif  tik gerai sunokusį (kazin ar LT tokių būna..)

Nereikalauja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Su atejusiais metais, mergaites! Linkiu, kad visoms jie butu šilti, minkšti, kvepiantys ir guguojantys... santa2.gif
Dar klausimuku turiu: kaip su tuo vaistu leidimu I PILVA? fear.gif Vien nuo minties plaukai piestu stojasi. Jus pacios juos susileidziat?? Ir dar: mano pirmasis vizitas pas Treisa - 12 d, o 14 jis jau iseina atostogauti. Tai gaunasi, kad beveik veltui as ten vaziuosiu?? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 04, 16:58)
Su atejusiais metais, mergaites! Linkiu, kad visoms jie butu šilti, minkšti, kvepiantys ir guguojantys...    santa2.gif 
Dar klausimuku turiu: kaip su tuo vaistu leidimu I PILVA?  fear.gif  Vien nuo minties plaukai piestu stojasi. Jus pacios juos susileidziat?? Ir dar: mano pirmasis vizitas pas Treisa - 12 d, o 14 jis jau iseina atostogauti. Tai gaunasi, kad beveik veltui as ten vaziuosiu??  schmoll.gif

Vaistai leistis tikrai NEBAISU. Ten mažytės adatytės, net nepajausi, baisu tik atrodo, kol nebandei. Tikriausiai visos leidžiasi pačios, kas čia suleistų, kai liek tų leidimų reikia doh.gif Patikėk, baisiau bus paskui, kai jau lauksi rezultato 4u.gif Tikrai

O vizitas tai žiūrint ko tu važiuoji? Jei pirmam vizitui, tai kas čia tokio, dažniausiai gi dar nesiimam veiksmų nuo tos pačios dienos, be to visada gali jiems paskambinti.
Betkokiu atveju linkiu sėkmės
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 04, 17:10)
Vaistai leistis tikrai NEBAISU. Ten mažytės adatytės, net nepajausi, baisu tik atrodo, kol nebandei. Tikriausiai visos leidžiasi pačios, kas čia suleistų, kai liek tų leidimų reikia doh.gif Patikėk, baisiau bus paskui, kai jau lauksi rezultato 4u.gif  Tikrai

O vizitas tai žiūrint ko tu važiuoji? Jei pirmam vizitui, tai kas čia tokio, dažniausiai gi dar nesiimam veiksmų nuo tos pačios dienos, be to visada gali jiems paskambinti.
Betkokiu atveju linkiu sėkmės

Aciu smile.gif Gerai kad pakankama apsaugini-riebalini sluoksni turiu ant pilvo, gal ne taip skaudes... lotuliukas.gif Taigi, turbut viska aptarsim per pirmaji susitikima, o pradesim veiksmu imtis jau tik po atostogu. Todel ir gaila, kad viskas DAR atsikelia... verysad.gif Bet turbut teks tokiam reikale kantrybes pasitaupyti, oi reiks... biggrin.gif
Atsakyti
Visiškai neskauda, adatėlė trumpa ir plonytė. Net nepajauti, kaip įduri. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 04, 17:18)
Aciu smile.gif  Gerai kad pakankama apsaugini-riebalini sluoksni turiu ant pilvo, gal ne taip skaudes...  lotuliukas.gif  Taigi, turbut viska aptarsim per pirmaji susitikima, o pradesim veiksmu imtis jau tik po atostogu. Todel ir gaila, kad viskas DAR atsikelia...  verysad.gif  Bet turbut teks tokiam reikale kantrybes pasitaupyti, oi reiks...  biggrin.gif

Kad neskaudės tai tikrai. O kantrybės tai reikės daug, nieko nepadarysi. O tu jau stimuliaciją norėjai pradėt? Dabar lyg prisimenu, kad tu jau buvai pirmai konsultacijai
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 04, 17:26)
Kad neskaudės tai tikrai. O kantrybės tai reikės daug, nieko nepadarysi. O tu jau stimuliaciją norėjai pradėt? Dabar lyg prisimenu, kad tu jau buvai pirmai konsultacijai

Oi, ne, ne. Dar nebuvau ne karto. Ir is viso esu dar zalia situose reikaluose. Skaitau jusu visus susirasinejimus ir "mokausi".... 4u.gif Tiek daug sviezios ir dar nesuprantamos informacijos... smile.gif As po 2 laparotomiju, su abiem netikusiais kiausintakiais ir be naturalaus pastojimo galimybes. Labai tikejausi kad po poros savaiteliu po pirmojo apsilankymo (12 d.) galesim pradeti viska, nes kaip tik mm tuo metu turetu prasideti. O dabar turbut ilgam viskas nusikels ir del Treiso atostogu ir del to, kad jau daug mergaiciu uzsiregistrave. O gal antram vizitui taip ilgai laukti nereiks? Uzteks susiderimti mm ir jo darbo laika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 04, 17:35)
Oi, ne, ne. Dar nebuvau ne karto. Ir is viso esu dar zalia situose reikaluose. Skaitau jusu visus susirasinejimus ir "mokausi"....  4u.gif  Tiek daug sviezios ir dar nesuprantamos informacijos... smile.gif As po 2 laparotomiju, su abiem netikusiais kiausintakiais ir be naturalaus pastojimo galimybes. Labai tikejausi kad po poros savaiteliu po pirmojo apsilankymo (12 d.) galesim pradeti viska, nes kaip tik mm tuo metu turetu prasideti. O dabar turbut ilgam viskas nusikels ir del Treiso atostogu ir del to, kad jau daug mergaiciu uzsiregistrave. O gal antram vizitui taip ilgai laukti nereiks? Uzteks susiderimti mm ir jo darbo laika?  g.gif

Tada kažką sumaišiau blush2.gif
Bet labai retai būna kad po pirmo vizito iškart duotų startą. Tikrai nepergyvenk, gal lieps kokių tyrimų pasidaryti, gal dar lieps konsultacijai atvažiuoti kažkokiu tai ciko metu. Man pav reikėjo važiuoti sekančio ciklo viduryje, nes norėjo įsitikinti ar nereiks histeroskopijos, o nuvažiavus suleido jau blokuojančius. O jo nebus tik dvi savaites, taip kad tikrai viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 04, 17:41)
Tada kažką sumaišiau blush2.gif
Bet labai retai būna kad po pirmo vizito iškart duotų startą. Tikrai nepergyvenk, gal lieps kokių tyrimų pasidaryti, gal dar lieps konsultacijai atvažiuoti kažkokiu tai ciko metu. Man pav reikėjo važiuoti sekančio ciklo viduryje, nes norėjo įsitikinti ar nereiks histeroskopijos, o nuvažiavus suleido jau blokuojančius. O jo nebus tik dvi savaites, taip kad tikrai viskas bus gerai. 4u.gif

As vaziuosiu jau su tyrimais, pasidarysiu cia, Panevezyje. O blokuojantys kam? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 04, 17:44)
As vaziuosiu jau su tyrimais, pasidarysiu cia, Panevezyje. O blokuojantys kam?  blush2.gif

Blokuojantys leidžiami, kai taiko ilgą schemą, leidžiami apie 21 cd, bet man leido juos anksčiau
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 04, 17:46)
Blokuojantys leidžiami, kai taiko ilgą schemą, leidžiami apie 21 cd, bet man leido juos anksčiau

blokuojantys blokuoja kiausineliu vystymasi, o po to hormonus leidziames kad ju priaugtu daug daug? O kaip siaip bendra savijauta viso laikotarpio metu? Man kazkaip viskas mistiskai ir baisiai vaizduojasi: duriai I PILVA, punkcija (pagooglinau ir issigandau vaizdu doh.gif ), pilna slapimo pusle iki "negaliu" ir t.t. huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 01 04, 17:51)
blokuojantys blokuoja kiausineliu vystymasi, o po to hormonus leidziames kad ju priaugtu daug daug? O kaip siaip bendra savijauta viso laikotarpio metu? Man kazkaip viskas mistiskai ir baisiai vaizduojasi: duriai I PILVA, punkcija (pagooglinau ir issigandau vaizdu  doh.gif  ), pilna slapimo pusle iki "negaliu" ir t.t.  huh.gif

blokuojntys leidziami tik prie ilgos IVF schemos 4u.gif yra dar kita-trumpa schema, kur blokuojanciu nereikia, todel iskart ciklo pradzioje pradedamas stimuliavimas. schemos tipo taikymas labai individualus-tai nusprendzia gydytojas 4u.gif
punkcija beveik visose salyse, taip ir LT bei LV, vyksta su bendrine nejautra-narkoze-, todel nieko nejausi, tik jau prabudus gali kiek pamaudenti 4u.gif
tokie per dideli saves gasdinimai tikrai nieko gero nepriduoda bendram pasiruosimui bei leliaus atejimui -pasistenk i viska ziuret paprasciau ir optimiskiau-tai daugiausia ka mes pacios galime padaryti, nes visa kita jau nebe nuo musu priklauso 4u.gif
Atsakyti