Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(žieminukė @ 2011 01 03, 17:35)
Aš buvau minėjusi (man sakė Treijs), kad nuo sausio 1-osios svarstoma įvesti PVM.

sveikos,

buvau ilgokai atsijungusi, bet skaitau beveik kasdien jūsų žinutes. Nelabai kokia žinia dėl PVM - gali brangti ir proceduros, ne tik vaistai g.gif .
Aš po šiandien ašaru kalno (sužinojau kad bendradarbe laukiasi jau antro vaiko), o as net vieno niekaip negaliu sukrapstyti per dar ilgesni laika - jau svajoju kada bent truputi sniego apmažės ir važiavimas taps saugesnis.... lekte leksiu pas Trejs..... doh.gif.

p.s. egk kaip keliai Latvijoje? Žinau, kad tau tik 1 įsodino šikart. Laikau kumščius už tave ir kitas mergaites kurioms įsodino.
Atsakyti
Zubriuka dar primink kada Trejs atostogaus: sausio pabaigoje-vasario pradžioje ir kovo pradžioje? pamečiau lapuka, kur buvau užsirašiusi tas datas
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2011 01 03, 08:38)
Zubriuka dar primink kada Trejs atostogaus: sausio pabaigoje-vasario pradžioje ir kovo pradžioje? pamečiau lapuka, kur buvau užsirašiusi tas datas

4u.gif My plans regarding next year(As far as I know): I'm going to leave 14-31 Jan. and 2 weeks on end of Febr. and beginning of March ( appr. 26.02.-- 10-14.03.).

Tiksliai zinau, kad jis grizta kovo 14 4u.gif 4u.gif Tada jau mano eile mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 03, 19:54)
4u.gif My plans regarding next year(As far as I know): I'm going to leave 14-31 Jan. and 2 weeks on end of Febr. and beginning of March ( appr. 26.02.-- 10-14.03.).

Tiksliai zinau, kad jis grizta kovo 14  4u.gif  4u.gif Tada jau mano eile  mirksiukas.gif

Labai dėkoju ir skubu iš naujo užsirašyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 03, 19:29)
Gal nelabai į temą, bet kadangi ką tik užbaigiau IVF pagal ilgą protokolą galiu bendrai pasisakyti, kiek man kainavo visa procedūra. Gal kažkam bus naudinga. Taigi įskaičiuojant vaistus, procedūrą (be blastocistų auginimo, be šaldymo), vieną nakvynę viešbutyje, gavosi 5960 Lt. Kadangi benzinas man nekainuoja, to neskaičiavau.

Tikrai labai naudinga info, mane labai nudziuginai, kad palyginus su LT labai nedidele suma smile.gif oh reik dabar "nedidele sumele" surinkt ir lekt pas Treisa wub.gif
Tikiuosi tikrai nepabrangs stipriai viskas del to PVMo doh.gif
Atsakyti
Kad šiandien jau smalsauju, tai iškilo dar klausimas. Gal kuri su Trejs ar Baiba kalbėjot, ar jį kas pavaduos per atostogas??? Ar tiesiog tuo metu nesilankyti išvis klinikoje:hm
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 03, 18:53)
Labai gražūs čia pas tave skaičiukai 4u.gif

O aš ką tik parsiboginau ananasą.
Iride, skanaus essen.gif

Merginos atsargiai su tais ananasais. Prisiskaiciau vakar rusu forume labai nekokiu pasisakymu, atseit, kad net gi nerekomenduojama po isodinimo, o salyse kur jie auga nescios net ju nevalgo, nes bijo persileidimo.. Nezinau kur cia tiesa, bet gal geriau valgyti ta ka iprastai valgai ir nerizikuoti g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2011 01 03, 20:59)
Merginos atsargiai su tais ananasais.

Kiek aš skaičiau, tai kenkia perdozavimas. Ir (daug) ananasų negalima toms, kurios jau laukiasi, nes gali paskatinti persileidimą. Visgi kažkokiu stebuklingu būdu implantaciniu periodu anansas padededa. Galbūt tai prietarai. Vienoms padeda akupunktūra, kitoms tikėjimas, o dar kitoms anansai lotuliukas.gif Angliškuose tinklalapiuose teko matyti, kaip mergaitės žymisi visokias papildomas per IVF naudotas priemones, įskaitant ir anansų valgymą. Ir šiek tiek didesni procentai pastojimo buvo tų, kurios valgė ananasus. Tik prašau nepagalvokite, kad man panacėja nuo tų anansų lotuliukas.gif Aš tik šiaip diskutuoju ir manau, kad saikingas pasigardžiavimas keliomis skiltelėmis man nepakenks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 03, 22:23)
Kiek aš skaičiau, tai kenkia perdozavimas. Ir (daug) ananasų negalima toms, kurios jau laukiasi, nes gali paskatinti persileidimą. Visgi kažkokiu stebuklingu būdu implantaciniu periodu anansas padededa. Galbūt tai prietarai. Vienoms padeda akupunktūra, kitoms tikėjimas, o dar kitoms anansai  lotuliukas.gif Angliškuose tinklalapiuose teko matyti, kaip mergaitės žymisi visokias papildomas per IVF naudotas priemones, įskaitant ir anansų valgymą. Ir šiek tiek didesni procentai pastojimo buvo tų, kurios valgė ananasus. Tik prašau nepagalvokite, kad man panacėja nuo tų anansų  lotuliukas.gif Aš tik šiaip diskutuoju ir manau, kad saikingas pasigardžiavimas keliomis skiltelėmis man nepakenks smile.gif

Na, kelios skilteles tikrai nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2011 01 03, 20:59)
Merginos atsargiai su tais ananasais. Prisiskaiciau vakar rusu forume labai nekokiu pasisakymu, atseit, kad net gi nerekomenduojama po isodinimo, o salyse kur jie auga nescios net ju nevalgo, nes bijo persileidimo.. Nezinau kur cia tiesa, bet gal geriau valgyti ta ka iprastai valgai ir nerizikuoti g.gif  mirksiukas.gif

Ir as ikisiu trigrasi del ananasu biggrin.gif Visos tos ''stebuklingos'' savybes slepiasi ananaso serdyje. Nereikia viso ananaso valgyti, uztenka vieno ananaso serdi suvalgyti per 5 dienas, tikrai per daug nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2011 01 03, 18:59)
p.s. egk kaip keliai Latvijoje? Žinau, kad tau tik 1 įsodino šikart. Laikau kumščius už tave ir kitas mergaites kurioms įsodino.

Ačiū
O keliai tai kaip ir pas mus, tikrai nebaisiau.
Dėl kainos - man abu kartus kainavo apie 6300 litų, bet kuro čia neskaičiavau.

Dabar galvoju - tai valgyt to ananaso ar nevalgyt g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 04, 10:10)
Dabar galvoju - tai valgyt to ananaso ar nevalgyt g.gif  blush2.gif

jeigu organizmas reikalauja , tai ir valgyk mirksiukas.gif tik gerai sunokusį (kazin ar LT tokių būna..)
Atsakyti