vilnius
Labas rytas,
Su pirma naujų metų darbo diena
O aš liksiu namie, man gi depresija bet iš tikrųjų tai tikrai nerorėčiau su niekuo kalbėtis, išskyrus jus, žinoma. Nes jūs gi mano gerosios fėjos
Noriu paklausti - ar tas crinonas turi būtinai kristi? Praitą kartą nors vandenuko šiek tiek buvo, nu dabar visai nieko, kaip į kokį švitrinį popierių
Iride, o tau ar krenta?
Bet ir prikankino tave
Ir dar prisiminiau. Man įsodinimas buvo 31 d. Tai vyras pasakojo, kad visi kas ateina atneša dovanų. Čia gal taip įprasta? Na mes aišku, nieko neatvežėm, man nei galvoj tokia mintis, tikrai ne iki to buvo.
Iride, o tu nuvežei ką nors?
Su pirma naujų metų darbo diena
O aš liksiu namie, man gi depresija bet iš tikrųjų tai tikrai nerorėčiau su niekuo kalbėtis, išskyrus jus, žinoma. Nes jūs gi mano gerosios fėjos
Noriu paklausti - ar tas crinonas turi būtinai kristi? Praitą kartą nors vandenuko šiek tiek buvo, nu dabar visai nieko, kaip į kokį švitrinį popierių
Iride, o tau ar krenta?
Bet ir prikankino tave
Ir dar prisiminiau. Man įsodinimas buvo 31 d. Tai vyras pasakojo, kad visi kas ateina atneša dovanų. Čia gal taip įprasta? Na mes aišku, nieko neatvežėm, man nei galvoj tokia mintis, tikrai ne iki to buvo.
QUOTE(egk @ 2011 01 03, 10:36)
Iride, o tau ar krenta?
Bet ir prikankino tave
Ne, ir man kol kas niekas nekrenta. Vakar šiek tiek vandeniuko buvo.
O dėl dovanėlių, taip mes nuvežėm ir Treijsui, ir seselei. Labai apsidžiaugė, abu net paraudonavo, todėl nepasirodė, kad jiems tas labai įprasta Bet svarbiausia, kad aš daviau po procedūros ir labai džiaugiausi, kad turėjau tas dovanytes pasiėmusi, nes tokio rūpesčio, kiek man parodė, nesitikėjau. Labai džiaugiuosi, kad pasirinkau LV Beje, man atrodo, kad kai mes atvažiavome, tau jau darė įsodinimą, o TB laukė ant sofkutės
QUOTE(Iride @ 2011 01 03, 12:42)
Ne, ir man kol kas niekas nekrenta. Vakar šiek tiek vandeniuko buvo.
O dėl dovanėlių, taip mes nuvežėm ir Treijsui, ir seselei. Labai apsidžiaugė, abu net paraudonavo, todėl nepasirodė, kad jiems tas labai įprasta Bet svarbiausia, kad aš daviau po procedūros ir labai džiaugiausi, kad turėjau tas dovanytes pasiėmusi, nes tokio rūpesčio, kiek man parodė, nesitikėjau. Labai džiaugiuosi, kad pasirinkau LV Beje, man atrodo, kad kai mes atvažiavome, tau jau darė įsodinimą, o TB laukė ant sofkutės
Tai reiškia gerai viskas su tuo crinonu
Tikriausiai Aš tai išvis tą dieną nieko aplink nemačiau, taip liūdna buvo. Ir seselei pasakiau, kad vyro nepakviestų, kur gi paskui būčiau radus geresnę progą apsiverkt
O dėl rūpinimosi tai tikrai nėra žodžių
gal kas neseniai pirkot Gonal 900 Embrions klinikoj? idomu kiek kainuoja
QUOTE(egk @ 2011 01 03, 11:36)
Crinonas pas mane mazuciais gumuliukais pasirodo ir kaip vandenuko keli lasai isbega, kaip klausiau tai sake jei nekrenta ir nekrapstyti ten nieko
Man pries kaledas buvo sodinimas, tai nuvezem daktarui ir seselei arbatu rinkinukus , tai irgi labai sutriko ir dziaugesi
QUOTE(RositaK @ 2011 01 03, 15:00)
gal kas neseniai pirkot Gonal 900 Embrions klinikoj? idomu kiek kainuoja
Gruodzio 3d pirkau lygiai 200 LV kainavo
QUOTE(damila @ 2011 01 03, 14:09)
Crinonas pas mane mazuciais gumuliukais pasirodo ir kaip vandenuko keli lasai isbega, kaip klausiau tai sake jei nekrenta ir nekrapstyti ten nieko
Man pries kaledas buvo sodinimas, tai nuvezem daktarui ir seselei arbatu rinkinukus , tai irgi labai sutriko ir dziaugesi
aciu
bet kazkas minejo, kad ikainiai keisis, tai jei pirksit prasau pasidalinti info
QUOTE(RositaK @ 2011 01 03, 15:39)
aciu
Aš buvau minėjusi (man sakė Treijs), kad nuo sausio 1-osios svarstoma įvesti PVM. Jeigu kuri turite žinių - pasidalinkite prašau
Idomu, ar labai viskas ibrangs?! Lauksim ziniu is zinanciu, gal kazkuri girdejo ka nors...
o man siandien lygiai 2 menesiai ir 2 savaites iki pirmo susitikimo su Treijsu! Jau kaip lauuukiuuuu!!!!
o man siandien lygiai 2 menesiai ir 2 savaites iki pirmo susitikimo su Treijsu! Jau kaip lauuukiuuuu!!!!
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 03, 17:56)
Idomu, ar labai viskas ibrangs?!
Gal nelabai į temą, bet kadangi ką tik užbaigiau IVF pagal ilgą protokolą galiu bendrai pasisakyti, kiek man kainavo visa procedūra. Gal kažkam bus naudinga. Taigi įskaičiuojant vaistus, procedūrą (be blastocistų auginimo, be šaldymo), vieną nakvynę viešbutyje, gavosi 5960 Lt. Kadangi benzinas man nekainuoja, to neskaičiavau.
QUOTE(Iride @ 2011 01 03, 07:29)
Gal nelabai į temą, bet kadangi ką tik užbaigiau IVF pagal ilgą protokolą galiu bendrai pasisakyti, kiek man kainavo visa procedūra
Aciu! Tai bet kokiu atveju, manau, kad tikrai apsimoka... Kaip jus saket, del poziurio apsimoka, o dar kai ir finansiskai tiek pigiau!...
(is pradziu ruosiausi daryti BAK'e, pasake apie 10.000 kainuos )
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 03, 17:56)
Idomu, ar labai viskas ibrangs?! Lauksim ziniu is zinanciu, gal kazkuri girdejo ka nors...
Labai gražūs čia pas tave skaičiukai
O aš ką tik parsiboginau ananasą.
Iride, skanaus