egk, kaip laikaisi? Kokios naujienos?
damila, sveikinu
Jau rašiau IVF temoje, bet pasikartosiu ir čia. Man vakar įsodino du 8 ląstelių žirniukus Kiti embrionai trečią dieną buvo 5 ląstelių ir dar su kažkiokiomis ne itin geromis charaktersitikomis (nepavagau esmės, ką Treijsas aiškino ), todėl šaldymui nieko neliko. Pats įsodinimas buvo sunkus, Treijsas ilgai per mano "labirintus" nerado kelio, o galiausiai užbaigęs darbą pajuokavo, kad gali mane "apdovonoti" už sunkiausią praėjusių metų perkėlimo procedūrą. Todėl kai paliko vieną, iš pradžių nuverkiau posmelį, bet už lango taip gražiai raminančiai snigo, kad greitai neigiamos emocijos išgaravo
Egk, kaip tau sekėsi?
Egk, kaip tau sekėsi?
miskinuke.ten, iride, sniege555 aciu uz sveikinimus
iride tikek kad viskas bus gerai, MB visa ta laika tik tai ir kartojo ir gloste pilveli
Dabar labai laukiu pasimatymo su savo zirniukais (kazkodel tikiu, kad jie ten du)
iride tikek kad viskas bus gerai, MB visa ta laika tik tai ir kartojo ir gloste pilveli
Dabar labai laukiu pasimatymo su savo zirniukais (kazkodel tikiu, kad jie ten du)
Su atėjusiais Naujaisiais Metais
Ačiū už jūsų rūpestėlį ir paguodą, šiandien aš jau tikrai normaliai
Na o vakar tai nors ir įsodino tą mano vienintelį, bet diena tai buvo juoda. Aišku užmigti beveik neišėjo, vis sapnavau, kad skambina man Treijsas. Nuvažiavus atrodžiau tikriausiai labai gerai, nes pirmas Treijso klausimas buvo ar jūs gerai jaučiatės? Sakau, na kaip aš galiu jaustis
Embrionukas tai atrodo sakė geras, bet nei skaičiuko ląstelių nežinau - gal neužfiksavau, o pati neperklausiau, pagrindinė problema tada buvo, kad neapsiverkt Tik susidoroti sekėsi nelabai kaip, nes paskui jau važiuojant namo Treijsas paskambino man "ubeditsa čto vsio v poriadke" Tai vyras juokėsi, kad užtai ir sapnavau, kad skambina. Šiandien tai nesuprantu, ko čia verkt? Aišku ne tokių rezultatų tikėjausi, bet galėjo baigtis tai visai liūdnai.
Na bet šiandien jau viskas tikrai nebe taip
Na o vakar tai nors ir įsodino tą mano vienintelį, bet diena tai buvo juoda. Aišku užmigti beveik neišėjo, vis sapnavau, kad skambina man Treijsas. Nuvažiavus atrodžiau tikriausiai labai gerai, nes pirmas Treijso klausimas buvo ar jūs gerai jaučiatės? Sakau, na kaip aš galiu jaustis
Embrionukas tai atrodo sakė geras, bet nei skaičiuko ląstelių nežinau - gal neužfiksavau, o pati neperklausiau, pagrindinė problema tada buvo, kad neapsiverkt Tik susidoroti sekėsi nelabai kaip, nes paskui jau važiuojant namo Treijsas paskambino man "ubeditsa čto vsio v poriadke" Tai vyras juokėsi, kad užtai ir sapnavau, kad skambina. Šiandien tai nesuprantu, ko čia verkt? Aišku ne tokių rezultatų tikėjausi, bet galėjo baigtis tai visai liūdnai.
Na bet šiandien jau viskas tikrai nebe taip
Su Naujais metais, mergaites!!! Vaisingu vaisinguuuuu!!!
Laikysiu kumscius uz tave ir egk!!! Kazkodel man atrodo, kad abi sulauksit savo stebukliuku... Jau tuoj tuoj
Dar karta labai sveikinu!!
QUOTE(Iride @ 2011 01 01, 05:40)
Jau rašiau IVF temoje, bet pasikartosiu ir čia. Man vakar įsodino du 8 ląstelių žirniukus
Laikysiu kumscius uz tave ir egk!!! Kazkodel man atrodo, kad abi sulauksit savo stebukliuku... Jau tuoj tuoj
QUOTE(damila @ 2011 01 01, 09:30)
Dar karta labai sveikinu!!
Su Naujais metais sveikinu visas! Linkiu, kad šie metai būtų patys laimingiausi ir išsipildytų vsių svajonės, kad visos taptumėte mamytėmis
QUOTE(egk @ 2011 01 02, 00:06)
Labai džiugu, kad vienas embrioniukas pasirodė tikras stipruolis. Tikiu, kad jis tikras kovotojas ir tuoj saugiai įsiraus pas mamytę pilvelyje. Einam pavalgyti ananasų, skaičiau, kad padeda implantacijai
gal zinote kas - iki kada rytoj dirba treijsas ? iki 3 ar iki 4 po pietu ?
Iride, atsargiai su tais ananasais - vien isako padeda, o kiti teigia - atvirksciai, ne sjis rugstus ir gali dirginti gimda. patariama is viso svelnus ir lengvas maistas.
Iride, atsargiai su tais ananasais - vien isako padeda, o kiti teigia - atvirksciai, ne sjis rugstus ir gali dirginti gimda. patariama is viso svelnus ir lengvas maistas.
Su naujais mergaites
Viskas bus gerai Mea su tavim ir laikom kumstukus
QUOTE(egk @ 2011 01 02, 00:06)
Viskas bus gerai Mea su tavim ir laikom kumstukus
QUOTE(miskinuke ten @ 2011 01 02, 19:56)
Ok, ačiū, pasistengsiu neperdozuoti
ir dar antras klausimas, o lietuvoj yra kur nusipirkti merionalio ?
kas galit atsakykit, skubiai reik ats...
Papildyta:
arba gal kas rytoj vaziuosite i ryga, man nupirktumete, as pinigus aisku is anksto iduociau.
Papildyta:
arba gal kas rytoj vaziuosite i ryga, man nupirktumete, as pinigus aisku is anksto iduociau.
QUOTE(miskinuke ten @ 2011 01 02, 20:51)
ir dar antras klausimas, o lietuvoj yra kur nusipirkti merionalio ?
Papildyta:
Papildyta:
Sveikute
Lietuvoj tai man atrodo jo tikrai negausi As irgi ji leidausi per pirma IVF, gal geriau tikrai kuri galit parvezti rytoj. O tu is kokio miesto? Sekmes