Įkraunama...
Įkraunama...

Mažiukas akvariumukas

QUOTE(herrute @ 2006 04 29, 14:10)
nupirkom draugei dovanu akvariuma, burbula ir viena gaideli. tik jokio sildytuvo, nes parduotuvej sake, kad nieko ten jam nereikia. o kaip is tiesu? nes kiek skaitau tai atrodo, kad visai kitaip nera. sad.gif nelabai zinau ka dabar daryt. ar gali jis gyvent be sildytuvo ir filtru ar ne?
;(

geriausia butu kad is pradziu pries perkant butum perskaicius apie zuvyte kuria pirksi internet. svetainej www.akvariumas.lt sitam psl. (apie gaidelius):
http://www.akvariuma...splendens.shtml
ir tik po to pirkus. Kad bent kiek imanoma geresnes, butu suteiktos zuvytei laikymo salygos.
o ka parduotuvej kalba geriau neklausyt, nes kai kurie pardavejai suinteresuoti, kuo greiciau parduoti gyvunus ir jiems skirtas prekes, o ne kad nusipirktam gyvunui butu gera gyventi. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 30 balandžio 2006 - 10:47
tai va kad kazkaip nepagalvojau. siaip buvau sumanious pirkt auksine, bet pardaveja pasake kad ir sitai jokiu priedu nereikia. o raudonas gaidelis labai jau man patiko. kagi teks pirkt dar sildytuva. o zoliu norejau tikru, bet pardaveja pareiske kad jam ju nereikia, netinka ir pan.
sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Nu nžn, mes turim gaidelį tai gyvena jis be kokio šildytuvo, lempų ir filtro jau visi metai pas mus smile.gif Ir akvariumukas pas mus visai nedidukas, gal tik koks 1,5 l g.gif Aš prisiskaičiau, kad tai viena nereikliausių žuvų, nes stilainiukuose nuo majonezo laikoma unsure.gif Tikiuosi, kad jai pas mus tikrai gerai, nes vis burbuliukų lizdą paviršiuj suka, ale pataitės tai nėr blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(herrute @ 2006 04 30, 13:04)
tai va kad kazkaip nepagalvojau. siaip buvau sumanious pirkt auksine, bet pardaveja pasake kad ir sitai jokiu priedu nereikia. o raudonas gaidelis labai jau man patiko. kagi teks pirkt dar sildytuva. o zoliu norejau tikru, bet pardaveja pareiske kad jam ju nereikia, netinka ir pan.
sad.gif sad.gif sad.gif

Mano nuomone, kad nereikia jam jokio šildytuvo schmoll.gif aš kai turėjau burbulą, tai laikiau gaidelį be jokių šildytuvų ir viskas buvo gerai mirksiukas.gif tai nesuk sau galvos ir nepirk jokių šildytuvų 4u.gif Sėkmės
Atsakyti
Gaideliai iš ties labai nereiklios žuvytės, gyvena ir mažytėje dėžutėje su vandeniu. Tik maisto nepamirškit įdėt. Bet man kai juos tokius parduotuvėj pamatau tai gaila pasidaro. O pardavėjos tai joms tik įkišt ką nors. Jos pačios nič nieko nenusimano apie žuvytes, tad eidamos pirkt informacijos ieškokit internete, o čia jos netrūksta.
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 30, 14:33)
Nu nžn, mes turim gaidelį tai gyvena jis be kokio šildytuvo, lempų ir filtro jau visi metai pas mus  smile.gif Ir akvariumukas pas mus visai nedidukas, gal tik koks 1,5 l  g.gif Aš prisiskaičiau, kad tai viena nereikliausių žuvų, nes stilainiukuose nuo majonezo laikoma  unsure.gif Tikiuosi, kad jai pas mus tikrai gerai, nes vis burbuliukų lizdą paviršiuj suka, ale pataitės tai nėr  blush2.gif

man tai gaila butu ziuret, kaip ta viena zuvyte 1.5l dydzio akvariume plaukioja verysad.gif - jau nors 10l tas akvariumas butu ax.gif
Atsakyti
Turėjau darbe savo kabinete tokį mažutį apvalų akvariumuką su viena raudona žuvele. šiaip sakyčiau, kaip kambario, kabineto dekoras tai gal ir gražiai atrodo, bet kad žuvytei, tai tikrai ten nelabai gera manu. O tuo labaiu, kad ir jei kompanijos reikia.
Taigi kad ir kaip gražu bebūtų jei jau pirkti, tai pirkti normalų akvariumą. Va kai susitvarkysiu savo naują nameliuką, tai ten tikrai bus akvariumas ir ne 60l ar 90l, o žymiai didesnis.Nes man jie labai patinka.
Jei galėčiau tai turbū zoologijos soda namuose atidaryčiau, nes aš noriu visko ir šuniukų (vieną jau turiu) ir kačiukų ir šinšilų ir žuvečių ir t.t. Bet, kad neįmanoma visko turėti. Bet žuvytes tai tikrai turėsiu.
Atsakyti
QUOTE(*EDITA* @ 2006 05 04, 01:36)
Turėjau darbe savo kabinete tokį mažutį apvalų akvariumuką su viena raudona žuvele. šiaip sakyčiau, kaip kambario, kabineto dekoras tai gal ir gražiai atrodo, bet kad žuvytei, tai tikrai ten nelabai gera manu. O tuo labaiu, kad ir jei kompanijos reikia.
Taigi kad ir kaip gražu bebūtų jei jau pirkti, tai pirkti normalų akvariumą. Va kai susitvarkysiu savo naują nameliuką, tai ten tikrai bus akvariumas ir ne 60l ar 90l, o žymiai didesnis.Nes man jie labai patinka.
Jei galėčiau tai turbū zoologijos soda namuose atidaryčiau, nes aš noriu visko ir šuniukų (vieną jau turiu) ir kačiukų ir šinšilų ir žuvečių ir t.t. Bet, kad neįmanoma visko turėti. Bet žuvytes tai tikrai turėsiu.

Plaukioja mano gaidelis kokių 5 liktų burbule ir nieko, dar sraigės 3 su juo gyvena, tikriausiai nėra jam labai liūdna. Jei nėra kur dėti didelio akvariumo, o žuvytės norisi, tai manau, kad tai tikrai puiki išeitis. smile.gif
Atsakyti
kaip apskaiciuot akvariumo turi. nes kai pirkau emiau didziausia koks buvo burbula, bet koks ten turis tai velniai zino. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(herrute @ 2006 05 04, 21:07)
kaip apskaiciuot akvariumo turi. nes kai pirkau emiau didziausia koks buvo burbula, bet koks ten turis tai velniai zino. smile.gif

Gal sakau, paimk 3 litrų stiklainį ir supilk vandenį, žinosi kiek litrų jis yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2006 04 25, 19:57)
Filtro neturi, vandens nekeiti, žuvys gyvena "savose sultyse". Tikiuosi pakankamai ilgai taip ištemps  doh.gif  Jau matau tą vaizda, kai paknisamas tavo akvos gruntas ir kyla juodi debesys kaku  doh.gif

Na, tai jau senos naujienos. Nors filtro taip ir neįsigijau, bet gruntą, aišku, vis nusiurbinėju, tada ir vanduo pasikeičia.
Beje, žuvys visai smagiai auga. Jei pamiršiu tą pradedančiųjų klaidą, kad patingėjau vieną kartą žuvis pakarantinuoti, o po to kiek pavėlavau atpažinti, kad vargšeles užkrėčiau. Tai tuomet kelios, deja, nudvėsė, kol kitas išgydžiau verysad.gif
Tiesa, ir mano žuvys nereiklios. Gupiai neršia, tik kardonešių pora kažkaip nuobodžiauja, galėtų ir jie sugalvoti išneršti. Nors kardonešis daugiau vaiko gupių patinėlius (vieno net uodegą buvo pakarpęs, plaukiojo toks geltonuodegis "kardonešis"), o gupių patinėliai apie kardonešę sukasi. Nesuprantu aš tų jų santykių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agni @ 2006 05 07, 09:09)
Na, tai jau senos naujienos. Nors filtro taip ir neįsigijau, bet gruntą, aišku, vis nusiurbinėju, tada ir vanduo pasikeičia.
Beje, žuvys visai smagiai auga. Jei pamiršiu tą pradedančiųjų klaidą, kad patingėjau vieną kartą žuvis pakarantinuoti, o po to kiek pavėlavau atpažinti, kad vargšeles užkrėčiau. Tai tuomet kelios, deja, nudvėsė, kol kitas išgydžiau verysad.gif
Tiesa, ir mano žuvys nereiklios. Gupiai neršia, tik kardonešių pora kažkaip nuobodžiauja, galėtų ir jie sugalvoti išneršti. Nors kardonešis daugiau vaiko gupių patinėlius (vieno net uodegą buvo pakarpęs, plaukiojo toks geltonuodegis "kardonešis"), o gupių patinėliai apie kardonešę sukasi. Nesuprantu aš tų jų santykių g.gif

Ką reiš kia pakarantinuoti? blush2.gif
Atsakyti