Įkraunama...
Įkraunama...

Mažiukas akvariumukas

Supratau - ačiū!
Beje šiandien buvau aqvu parduotuvėje, tai įtikino, kad galiu auginti 2 mažas auksines, tik jos nelabai augs ir reikia bent kas atrą dieną įmesti ketvirtį deguonies tablečių, dažniau keisti vandenį. Ar čia panašu į teisybę?
Ką jūs manote apie tas deguonies tabletes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vobleris: 05 gruodžio 2012 - 18:41
QUOTE(Vobleris @ 2012 12 05, 19:39)
Supratau - ačiū!
Beje šiandien buvau aqvu parduotuvėje, tai įtikino, kad galiu auginti 2 mažas auksines, tik jos nelabai augs ir reikia bent kas atrą dieną įmesti ketvirtį deguonies tablečių, dažniau keisti vandenį. Ar čia panašu į teisybę?

Nu absurdas visiskas - ta tablete kokiam transportavimui tinkama, arba kai elektra dingsta...siuo atveju jums "iskistu" dvi auksinukes ir dar deguonies tableciu...
Siaip jos gal ir isgyventu, bet ar jums teiktu malonuma zinojimas, kad jusu zuveles ne gyvena, o vegetuoja?
Isigykit gaideli su pora vistaiciu arba trejeta gupiju.
Nebent jei nelabai kvarsinat galva del zuvies geroves, tada galit pirkt tas auksinukes, na, po metu ar dvieju, isigysit naujas...
Atsakyti
Ačiū! Kiek šiandien klausiau forumuose - visur panašių atsakymų sulaukiau. Liūdna, kad pas mūsų pardavėjas yra toks didelis noras prastumti prekes, kurios kainuoja 20-50 Lt..

Negi toks badas akvariumininkams..? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vobleris: 05 gruodžio 2012 - 21:52
QUOTE(Vobleris @ 2012 12 05, 19:39)
Supratau - ačiū!

Tai pasiskaitykit pats apie auksinukes,normaliom sąlygom jos užauga iki 15-20cm dydžio ir joms reikia ne mažiau kaip 100l akvariumo smile.gif nebent kam patinka kankinti savo augintinius tai laiko mažuose akvariumuose tokias žuvis
Atsakyti
Nusprendžiau - veisim krevetes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobleris @ 2012 12 06, 21:14)
Nusprendžiau - veisim krevetes  smile.gif

Puikus sprendimas drinks_cheers.gif thumbup.gif
As ir pries menesiuka isigijau 14 cheriuku, jau puse pilvotos, tai laukiu maziuku, jei pecilijos nesulapnos g.gif
p.s.pas mane 30ltr akvariumas
Atsakyti
Gal kam reikalingas nedidukas akvariumelis? Staciakampio formos apie 10-12 litru smile.gif labai mazai naudotas, keleta menesiu jame augo mano mailiukai, o dabar jau jie auga dideliam akvariume, tad mielai parduociau smile.gif Siauliai
Atsakyti
Sveiki,gavau dovanu auksine zuvele ir pastebejau kad jos peleku galiukai siektiek pajuode,ar taip turi buti,ar cia jau ligele kokia?Gal kas galetu pakomentuoti?Aciu
Atsakyti
QUOTE(Horna @ 2012 12 31, 19:25)
Sveiki,gavau dovanu auksine zuvele ir pastebejau kad jos peleku galiukai siektiek pajuode,ar taip turi buti,ar cia jau ligele kokia?Gal kas galetu pakomentuoti?Aciu

Kad jau sitoj temoj rasot, tai isduokit paslapti kokioj talpoj ta auksinuke apgyvendinot?
O demes ar negali but tiesiog pigmentacija?
Atsakyti
sveiki, turim akva 30ltr, termoreguliatoriu, filtra, ileidom 2 molinezijas gyvent, gyveno sau laimingos 3d gal jam. po to viena pradejo apacioj kuistis tarp akmenu, kita linksmai plaukiojo is vieno galo i kita. pakeiciau dali vandens siandien ir rezultatas: linksmoji siandien uzsilenke, ta kur kapstesi tai lig siol gyva bet ant dugno pasyviai juda. klausimas kiek ilgam. seriam po nedaug sausu maistu 2k i diena. nesuprantom kas netiko. temp +25 filtras veikia visa diena. kol dar pradininkai esam nupirkom viena plasmasine gelyte, gruntas - akmenukai. gal kas galit patart ka daryt man su ta nabage? ant kuno nesimato jokiu manu kruopu ligos pozymiu. visa neta iskraciau niekur info neradau kas negerai. sirdi skauda matant kaip mirsta sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liinnuutte: 10 balandžio 2013 - 15:23
sveiki, gal kas turit pasiulyti nedideli akvariuma????reiktu gaidukui smile.gif butu gerai kad butu Kanas-Jonava, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liinnuutte @ 2013 04 10, 15:15)
sveiki, turim akva 30ltr, termoreguliatoriu, filtra, ileidom 2 molinezijas gyvent, gyveno sau laimingos 3d gal jam. po to viena pradejo apacioj kuistis tarp akmenu, kita linksmai plaukiojo is vieno galo i kita. pakeiciau dali vandens siandien ir rezultatas: linksmoji siandien uzsilenke, ta kur kapstesi tai lig siol gyva bet ant dugno pasyviai juda. klausimas kiek ilgam. seriam po nedaug sausu maistu 2k i diena. nesuprantom kas netiko. temp +25 filtras veikia visa diena. kol dar pradininkai esam nupirkom viena plasmasine gelyte, gruntas - akmenukai. gal kas galit patart ka daryt man su ta nabage? ant kuno nesimato jokiu manu kruopu ligos pozymiu. visa neta iskraciau niekur info neradau kas negerai.  sirdi skauda matant kaip mirsta sad.gif

man panasiai buvo su gaiduku,taip pat nesupratau kas atsitiko,linksmai jis sau plaukiojo aktyvus zvalus,pakeiciau vandeni kaip priklauso ir ka jus galvojat ryte radau nebegyva,ir likau nesupratus kas ne taip:(
Atsakyti