Įkraunama...
Įkraunama...

Mažiukas akvariumukas

O gaidelių? Nes mums mums artimiausi Tauragė mes iš Pagėgių. O kika taigi Klaipėdoje mum būtų artimiausia. 4u.gif
Atsakyti
gaideliai pardėse iki 12lt , kikoje brangiausi būna 4u.gif
Atsakyti
O į 13 litrų akvariumą ir vieną gaidelį galima kokių nebrangių žolių dėti? Parašykite jei žinote ir kokios maždaug jų kainos būtų.
Atsakyti
Kaip jūsų žuviukai laikosi? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki. Matau, kad niekas nerašo tai bent parodysiu savo buvusį akvariumą su gupijom. Gaila kad liga užpuolė. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Bet kaip buvo taip buvo... http://s016.radikal....0aabdba3be9.jpg
Atsakyti
Kaledom noriu padovanoti akvariuma dviem mergaitem (2 ir 4 metu) gal tiksliau mamai nes jai reikes vandeni keist tad ieskau nedidelio akvariumo su dangciu ir visa reikiama iranga. Laukiu pasiulymu i AZ
Atsakyti
labadiena, gal čia ne į temą įsiterpiau bet laaabai reikia akvariumo imitacijos kažkas panašaus kaip cilindro formos indas pajungtas į rozetę ir ten burbuliuoja vanduo bei plaukioja dirbtinės žuvytės....nežinau nei kaip vaidinasi nei kur galima butų nusipirkti blush2.gif
gal kas galite padėti nes mano mažasis vaikinukas pamatė Vilniuje p.c. Link Molėtų kaip interjero detalę ir kasdien vis prašo.......
Atsakyti
Ieskau auksins zuveles,gal kam jau pabodus ax.gif
Butu kompanija mano auksinei likusiai vienai verysad.gif
Siulyt i az ar pasta dzinamaze@gmail.com
Atsakyti
Sveikos zuveliu myletojos, kadangi vyras kaledu proga itaise man 200l akvariuma su visa iranga, tai parduodu 14l akvariuma su gruntu ir viena dekoracija, yra filtras aquael beveik naujas. Prasom i az jeigu domina
Atsakyti
Kadangi esu pradedančioji, noriu auginti porą gupijų, ką reikėtų įsigyti, kiek litrų akvariumą, ar reikia burbuliatoriaus, filtro, kokių augaliukų reikėtų, kokį maistą galit rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
Girdėjau kad akvariumas neturi būti labai mažas. O kuo jis didesnis tuo priežiūra paprastesnė.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Auginu zuvytes (gupijas) ir noriu jas parduoti, nes prisiveise labai daug. Gal kas is cia noretu auginti jas, jos visai nereiklios. Parduociau vnt. po 1 lt., bet jei pirktumet daugiau pvz. 10 zuvyciu 5 padovanociau. Cia gera dovana jusu vaikuciams. Galimos derybos. tel. +37067173221
Atsakyti