Įkraunama...
Įkraunama...

Mažiukas akvariumukas

QUOTE(srauni_upe @ 2008 09 09, 21:30)
Sveikos,
gavau dovanų gaidelį mažame apvaliame akvariume (gal kokie 3 l)  unsure.gif . Žuvelės man visiška naujiena, skaitau, žiūriu. Kikos kataloge radau filtrų apvaliems akvariumams. Tai dabar ir galvoju, ar pirkt yrangą tam mažiukui akvariumui, ar nusipirkt akvariumą su yrangą, kiek didesnį...  g.gif Kažkaip gaila žuviuko, norėtūsi ir grunto ir augaliukų, o dabar tik stiklas...

o kas kiek laiko reik man vandenuką pakeisti, kol neįsigysiu visko ko reikia?

BAISI PADĖTIS:
1. Permušei pagrindinių akvų temą.
2. Nixeraaaaa neišmanai.
3. Manęs nemyli. ( schmoll.gif wub.gif schmoll.gif )
4. Nusipirk keturkampį akvą. (Patarčiau tarp 100 ir 150 litrų)
5. Slojikas pravers už mailiaus (ar k.t.) kūdrą.
6. Pasiskaitinėk normalius akvus.
7. Iš Tavęs gali gautis neblogas fanatikė mirksiukas.gif
8. Šoksi - gausi
9. wub.gif wub.gif wub.gif
P.S. Pasikeisk tą loxiškąi-indėnišką niką ax.gif
Pasirašo... ŠAUNUSIS ŽALTYS rolleyes.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Senoka tema, bet vistiek įkišiu savo trigrašį smile.gif

Turiu mini akvuką, ir ne trijų litrų, o dviejų. Jau apie pusmetį jis auga, gal net daugiau. Jokio papildomo apšvietimo, jokio apšildymo. Vasarą augam greičiau, žiemą lėčiau, bet augam. Dar jokių dublų ar kažkokių panašių nesąmonių neturėjom smile.gif
foto.lt

Neparodinis toks, bet man patinka...

Tiesa, gyvena tenai tik augalai ir sraigės melanijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nojura: 22 sausio 2009 - 09:59
labas ponios ir paneles biggrin.gif ziuriu daug apie gaidzius diskutuojat.tai va pasisakysiu,kiek turiu informacijos.gaideliai labai nereiklios zuvys,vienas gaidys gali isgyvent saukste vandens bigsmile.gif aisku patogumo jam tai nulis,bet tas parodo,kad jam nereik jokio burbuliatoriaus ir filtro.as pradejau nuo gaideliu,auginau viena ir dvi gupijas 20l akvoj.gyveno thumbup.gif ir ilgai.dar gaideliai turi tokia savybe,jei nesutinka su akvariumo gyventojais,tai gaidelis mirsta verysad.gif va taip biggrin.gif dabar turiu du akvariumus,nedidelius vienas 20l,kitas 40.tai maziukem gyvena gupijos,molinezijos,ir maziukai samukai.didesniam-skaliarai,unguriai,varles,teleskopas,krevetes,samas ir ansistrusas.planuose didesnis akva,nes zuvu kazko labai jau daug pasidare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(poizon @ 2009 01 23, 11:37)
labas ponios ir paneles biggrin.gif ziuriu daug apie gaidzius diskutuojat.tai va pasisakysiu,kiek turiu informacijos.gaideliai labai nereiklios zuvys,vienas gaidys gali isgyvent saukste vandens bigsmile.gif aisku patogumo jam tai nulis,bet tas parodo,kad jam nereik jokio burbuliatoriaus ir filtro.as pradejau nuo gaideliu,auginau viena ir dvi gupijas 20l akvoj.gyveno  thumbup.gif ir ilgai.dar gaideliai turi tokia savybe,jei nesutinka su akvariumo gyventojais,tai gaidelis mirsta verysad.gif va taip biggrin.gif dabar turiu du akvariumus,nedidelius vienas 20l,kitas 40.tai maziukem gyvena gupijos,molinezijos,ir maziukai samukai.didesniam-skaliarai,unguriai,varles,teleskopas,krevetes,samas ir ansistrusas.planuose didesnis akva,nes zuvu kazko labai jau daug pasidare blush2.gif

Prieštarauju. Pas mane pusę žuvų apkramtė doh.gif kol galiausiai neapsikentus atidaviau kitiems žmonėms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2009 01 22, 10:58)
Labas smile.gif

Senoka tema, bet vistiek įkišiu savo trigrašį smile.gif

Turiu mini akvuką, ir ne trijų litrų, o dviejų. Jau apie pusmetį jis auga, gal net daugiau. Jokio papildomo apšvietimo, jokio apšildymo. Vasarą augam greičiau, žiemą lėčiau, bet augam. Dar jokių dublų ar kažkokių panašių nesąmonių neturėjom smile.gif
foto.lt

Neparodinis toks, bet man patinka...

Tiesa, gyvena tenai tik augalai ir sraigės melanijos  biggrin.gif

gražuuuuu... ax.gif ale ateik pas mus į Akvariumistai

ten gyvesnė tema wink.gif niu ir patarimai bus kitokie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2009 01 24, 00:58)
Prieštarauju. Pas mane pusę žuvų apkramtė  doh.gif kol galiausiai neapsikentus atidaviau kitiems žmonėms  blush2.gif

nepriestarauk mirksiukas.gif apkramto jie kitas zuvis,bet kai nesugyvena tai gaidelis nudvesia pats,o neuzkapoja kita zuvi,o kad apkramto,tai nereiskia nesugyvena.
Atsakyti
Isstips tokiam 5 litru "tūlike" negyvens... Atsimenu paauglystes laikais su drauge nusipirkom po akvuka, as 18 litru, drauge 8... jai isstipo visos zuvys su laiku, o maniskes sekmingai gyveno... ax.gif Tik man paciai buvo kankyne daznai vandeni keist, negalejau isigyt "imantresniu" zuvyciu. Tik gupes, kardonesius ir danijas... doh.gif Pabaigus studijas ir pradejus dirbt pirksiu dideli akva, maziausiai 50 litru ax.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as su savo akvariumu.. gal kokios dvi savaites kai turim 4l akvariuma su gaiduku ir gaidiene drinks_cheers.gif idejau gyva zolyte, kelis akmenukus, nzn gyvena, plaukioja 4u.gif vos tik abu juos apgyvendinau patinelis apkandziojo patelei uodega, bet dbr jau patele laukiasi nestuke.gif thumbup.gif tikiuosi pavyks man issaugoti bent viena zuviuka blush2.gif
Atsakyti
Įsirengiau ir aš mini akvariuma, t.y. keleto litrų taurę su keliais augaliuko lapais ir 3 gupijų mažyliais, kurie bendrame akvariume pastoviai slėpėsi nuo savo mamos ir kitų žuvyčių, o toj taurėj tai drąsuoliai pasidarė, visoj joj gali plaukiot biggrin.gif
Atsakyti
Laba. Bendrai informacijai,gal ka sudomins?
http://www.aquaclub....o...1&Itemid=29
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2009 04 21, 13:43)
Įsirengiau ir aš mini akvariuma, t.y. keleto litrų taurę su keliais augaliuko lapais ir 3 gupijų mažyliais, kurie bendrame akvariume pastoviai slėpėsi nuo savo mamos ir kitų žuvyčių, o toj taurėj tai drąsuoliai pasidarė, visoj joj gali plaukiot  biggrin.gif

O aš tokio įsirengti namie negaliu, nors norėčiau pas mane šalta namie (vakar tik 14 laipsnių buvo kambaryje) blush2.gif Sušaltų žuvytės prie tokios temperatūros doh.gif O šildytuvo į tokį mažą neįkiši. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2009 04 22, 09:26)
O aš tokio įsirengti namie negaliu, nors norėčiau pas mane šalta namie (vakar tik 14 laipsnių buvo kambaryje) blush2.gif Sušaltų žuvytės prie tokios temperatūros  doh.gif O šildytuvo į tokį mažą neįkiši.  verysad.gif

Manao mailius i maziuka perkeltas, vakar kambari tik 16 buvo, nu ir laikosi gyvena blush2.gif
Atsakyti