Įkraunama...
Įkraunama...

Mažiukas akvariumukas

sveikos visos, gal kas nusprendet auginti gaideli, kuri galima laikyti ir mazam akwariume?
Taigi,
Noreciau kad kas nors, kas iesko pirkti zuvyciu gaideliu - nupirktu juos is manes iki ateinancio sekmadienio. blush2.gif Bendram akwariume kartu su kitom zuvytemis ju (gaideliu poros) laikyti negaliu, nes baisiai skriaudzia kitas zuvytes doh.gif pirkau juos uz 8Lt bet patyriau nuostoliu: netekau 2 kardonesiu ir 4 neonu, tai noreciau kad siek tiek padengtut ju padarytus nuostolius blush2.gif Gaideliai jauni, gaidelis patinelis melynai-raudonas, patele rausvai raudona. Parduociau abu uz 11Lt. pagal pageidavima parduosiu ir po viena gaideli uz 6Lt Kikoj vienas gaidelis - 12Lt). jei kas susidomejote prasom rasyti i az. ax.gif
Atsakyti
PADEKIT!!!

Draugei padovanojau gaideli. Gyvena 10l akvariume. Ne per mazas???Gaidelis nieko nevalgo. Nebent paima i burna ir isspjauna. Gal maistas netinkamas? Nors pirkau specialu gaideliams.
Atsakyti
maniškis granules ir išspjaudavo, pabandykit duoti ką kitka g.gif o akvariumas tikrai geras, nes daugelis gaidelus laiko visai mažuose akvariumuose
Atsakyti
viskas geai, pradejo valgyt kirmelytes thumbup.gif zuvele laikosi puikiai..
Atsakyti
o as galvoju nusipirkt nedideli akvariuma karantinavimui... auginam molinezijas, kardonesius, neonus, lapiukus.. kazin, ar geriau pirkt ta mazaji kaip ir didesnysis - su visa iranga, ar uztektu ir be visu pagerinimu?...
Atsakyti
Sveikos jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Turiu 20ltr akvariumą laikau auksinę, 3 danijas, 3 gupijas, 2 neonus, 2pecilijas. ax.gif akvariumą turiu nuo Kalėdų. cool.gif
Atsakyti
kas kiek laiko plauni akvariumą? aš kas mėnesis, bet manau perdažnai (30l) , nes žuvys (gaidelių patelės 4 išstipo) tai dabar nusipirkau tokią fainuolę žuvytę gryn rykliukas , o ir gupija jau mėnesis su pilvuku plaukioja 3l akvariume smile.gif . šią savaitę važiuosim kaunan ampuliarijų parsivešt.

o augaliukai gyvi ar dirbtiniai?
Atsakyti
Jei manęs klausėt tai biggrin.gif Aš savo akvariumą plaunu kas mėnesį, augalai pas mane gyvi ax.gif ira vienas dirbtinis smile.gif
Atsakyti
gal nuotraukytę turit? bigsmile.gif
Atsakyti
as ir turejau patikrties su vaisai maziuku burbuliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi:) @ 2008 08 08, 20:56)
gal nuotraukytę turit? bigsmile.gif

Gaila neturiu unsure.gif . bet kaip turėsiu tikrai įdėsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
gavau dovanų gaidelį mažame apvaliame akvariume (gal kokie 3 l) unsure.gif . Žuvelės man visiška naujiena, skaitau, žiūriu. Kikos kataloge radau filtrų apvaliems akvariumams. Tai dabar ir galvoju, ar pirkt yrangą tam mažiukui akvariumui, ar nusipirkt akvariumą su yrangą, kiek didesnį... g.gif Kažkaip gaila žuviuko, norėtūsi ir grunto ir augaliukų, o dabar tik stiklas...

o kas kiek laiko reik man vandenuką pakeisti, kol neįsigysiu visko ko reikia?
Atsakyti