sveikos visos, gal kas nusprendet auginti gaideli, kuri galima laikyti ir mazam akwariume?
Taigi,
Noreciau kad kas nors, kas iesko pirkti zuvyciu gaideliu - nupirktu juos is manes iki ateinancio sekmadienio. Bendram akwariume kartu su kitom zuvytemis ju (gaideliu poros) laikyti negaliu, nes baisiai skriaudzia kitas zuvytes pirkau juos uz 8Lt bet patyriau nuostoliu: netekau 2 kardonesiu ir 4 neonu, tai noreciau kad siek tiek padengtut ju padarytus nuostolius Gaideliai jauni, gaidelis patinelis melynai-raudonas, patele rausvai raudona. Parduociau abu uz 11Lt. pagal pageidavima parduosiu ir po viena gaideli uz 6Lt Kikoj vienas gaidelis - 12Lt). jei kas susidomejote prasom rasyti i az.
maniškis granules ir išspjaudavo, pabandykit duoti ką kitka o akvariumas tikrai geras, nes daugelis gaidelus laiko visai mažuose akvariumuose
Sveikos jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Turiu 20ltr akvariumą laikau auksinę, 3 danijas, 3 gupijas, 2 neonus, 2pecilijas. akvariumą turiu nuo Kalėdų.
kas kiek laiko plauni akvariumą? aš kas mėnesis, bet manau perdažnai (30l) , nes žuvys (gaidelių patelės 4 išstipo) tai dabar nusipirkau tokią fainuolę žuvytę gryn rykliukas , o ir gupija jau mėnesis su pilvuku plaukioja 3l akvariume . šią savaitę važiuosim kaunan ampuliarijų parsivešt.
o augaliukai gyvi ar dirbtiniai?
o augaliukai gyvi ar dirbtiniai?
Jei manęs klausėt tai Aš savo akvariumą plaunu kas mėnesį, augalai pas mane gyvi ira vienas dirbtinis
gal nuotraukytę turit?
QUOTE(MeiLLi:) @ 2008 08 08, 20:56)
gal nuotraukytę turit?
Gaila neturiu . bet kaip turėsiu tikrai įdėsiu
Sveikos,
gavau dovanų gaidelį mažame apvaliame akvariume (gal kokie 3 l) . Žuvelės man visiška naujiena, skaitau, žiūriu. Kikos kataloge radau filtrų apvaliems akvariumams. Tai dabar ir galvoju, ar pirkt yrangą tam mažiukui akvariumui, ar nusipirkt akvariumą su yrangą, kiek didesnį... Kažkaip gaila žuviuko, norėtūsi ir grunto ir augaliukų, o dabar tik stiklas...
o kas kiek laiko reik man vandenuką pakeisti, kol neįsigysiu visko ko reikia?
gavau dovanų gaidelį mažame apvaliame akvariume (gal kokie 3 l) . Žuvelės man visiška naujiena, skaitau, žiūriu. Kikos kataloge radau filtrų apvaliems akvariumams. Tai dabar ir galvoju, ar pirkt yrangą tam mažiukui akvariumui, ar nusipirkt akvariumą su yrangą, kiek didesnį... Kažkaip gaila žuviuko, norėtūsi ir grunto ir augaliukų, o dabar tik stiklas...
o kas kiek laiko reik man vandenuką pakeisti, kol neįsigysiu visko ko reikia?