Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po persileidimo

QUOTE(Akytė @ 2006 03 01, 06:15)
4u.gif  4u.gif  4u.gif sveikos mergaitės, po persileidimo praejo 3 menesiai ir pirmas menuo kai bandeme pastoti, siryt turetu buti menesines, pasidariau testa ir pamaciau viena juostele, antroji pradejo vaidentis tik po keliu minuciu, tokia neryski neryski, bet yra, bijau tiketi, bet norisi, kad taip greitai pavyko. Aisku, kad yra visokiu minciu, kad vel gali viskas baigtis blogai, bet stengiuosi isvis atmesti tokia galimybe, palinkekite man sekmes, kad ta antra juostele butu tikra!!!

Sekmes tau Akyte 4u.gif Svarbiausia tikek ir vyk salin blogas mintis!!!
Atsakyti
Akyte, kada eisi pas daktare?
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2006 03 01, 18:02)
Akyte, kada eisi pas daktare?

pas gydytoja planuoju eiti kai jau kokia 10 dienu praeis, gal tada geriau matysis puslyte, nes kai per anksti nueini dar nieko nemato, todel po kovo 11-osios svenciu ir tikiuosi, kad man pasakys, kad viskas yra labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akytė @ 2006 03 02, 12:52)
pas gydytoja planuoju eiti kai jau kokia 10 dienu praeis, gal tada geriau matysis puslyte, nes kai per anksti nueini dar nieko nemato, todel po kovo 11-osios svenciu ir tikiuosi, kad man pasakys, kad viskas yra labai gerai thumbup.gif

Sekmes tau, aukit ir stiprekit!
Atsakyti
aciu blush2.gif tegul tokie geri ir nuosirdus linkejimai issipildo...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Sakykit prasau, ar teko kuriai po persileidimo pastoti pirma mesesi nesulaukus net sekancio ciklo?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele @ 2006 03 10, 22:39)
Sveikutes  4u.gif

Sakykit prasau, ar teko kuriai po persileidimo pastoti pirma mesesi nesulaukus net sekancio ciklo?

teko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MyTute @ 2006 02 09, 18:29)
Jeigu echoskopa dare is vidaus - netgi labai gali pakenkti.

Visiška neteisybė, prašom neklaidinti ir negąsdinti schmoll.gif
apžiūra vidiniu echoskopu yra daug tikslesnė nei per pilvo sieną ir būtina tam, kad laiku galima būtų pastebėti grėsmę ir išsaugoti nėštumą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 17 kovo 2006 - 14:49
Cia buvo kalba apie vidinine echoskopija iki 10sav!!!! Manau,kol vaisius neisitvirtines nera jokio reikalo ten makaluotis schmoll.gif o kai man nuo 4sav pradejo apziuras, tai tas naudos tikrai nepridejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MyTute @ 2006 03 18, 05:46)
Cia buvo kalba apie vidinine echoskopija iki 10sav!!!!  Manau,kol vaisius neisitvirtines nera jokio reikalo ten makaluotis  schmoll.gif o kai man nuo 4sav pradejo apziuras, tai tas naudos tikrai nepridejo  schmoll.gif

Man 2 kartus ziurejo nestuma vidiniu echoskopu iki 10 sav. ir nieko baisaus gydytoja tame nemate. Man niekas neatsitiko, net nejauciau nieko - eiline apziura. Uztat puslyte tikrai mate, o paprastu echo - ne.
Atsakyti
QUOTE(MyTute @ 2006 03 18, 03:46)
Cia buvo kalba apie vidinine echoskopija iki 10sav!!!!  Manau,kol vaisius neisitvirtines nera jokio reikalo ten makaluotis  schmoll.gif o kai man nuo 4sav pradejo apziuras, tai tas naudos tikrai nepridejo  schmoll.gif

Nekenkia vidinis echoskopas, jug nelenda su juo i gimda.. Tikrai, neklaidinkite..
Atsakyti
Kadangi su pirmu nėštumu persileidau, antrąjį pradėjo žiūrėti nuo beveik 5 savaičių iki 12, kas 2 savaites. Tai mitas, kad vaginalinis echoskopas gali įtakoti vystymąsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglužė: 19 kovo 2006 - 08:38