matyt cia su laiku ismokstama nebegalvot
Pastojau po abrazijos nesulaukusi menesiniu. Abrazija buvo daryta del persileidimo 13-a savaite. Siam nestumui 27 savaite ir kol kas viskas gerai
Turejau stipru persileidima 2013-04 menesi,vaisius zuvo gimdoje 11 savaiciu,3 savaites nesiojau ji mirusi,to net nenutuokdama.
Gydytojai patare palaukti puse metu ir vel bandyti pastoti.Dabar jau 13 savaite musu pilvinukui,labai neramu,kad tik viskas butu gerai,labai laukiam dziaugsmuko.
Gydytojai patare palaukti puse metu ir vel bandyti pastoti.Dabar jau 13 savaite musu pilvinukui,labai neramu,kad tik viskas butu gerai,labai laukiam dziaugsmuko.
QUOTE(tercija @ 2011 01 06, 11:15)
Sveikos, man teko išgyventi du mažiuko pabėgimus. Dabar laukiuosi trečią karta, jau biveik 7 savaitėlės. Tai ilgiausias mano nėštumas, nes anie nėštumai baigėsi mėnesinėms užsilaikius kokias 10 dienų. Norėjau paklausti, ar nepastebėjote ryšio tarp nėštumo testo ryškumo ir persileidimo? Na, nes man anuos abu kartus juostelės neišryškėdavo iki kontrolinės juostelės ryškumo, o šį kart jau net mm dieną buvo vienodai ryškios. Ir dar norėjau paklausti ar, kad mažiukas jau ruošiasi pabėgti supratote tik iš kraujo ar tepliojimo, ar buvo ir kitų požymių? Kaip ir dauguma čia jūsų išgyvenu didžiulę baimę, šalia džiaugsmo, negaliu atsipalaiduoti ir kiekviena diena eina taip lėtai, nzn kiek laiko turės praeiti kai jau patikėsiu, kad mažiukas nepabėgs....
Papildyta:
Labai labai tave užjaučiu...
Papildyta:
Labai labai tave užjaučiu...
Labukas.. Deja, tenka ir man sioje temuteje apsilankyti. Siandien prasidejo kraujavimas. Zirniukas buvo 4 sav. Ir 4 d. O rysi tarp persileidimo ir testo neryskejimo galiu tik patvirtinti! Mano atveju as dariau testukus nuo tada, kai pamaciau vziduokliuka. 15 dpo testine juostele buvo ryski, bet vis dar ne tokio ryskumo kaip kontroline. As vis laukiau, kada ji bus labai ryski. O tas ryskumas kitom dienom buvo toks pat, ir ka gi..18 dpo juostele pradejo blysketi, kol galiausiai 20 dpo tapo vos imatoma. Tada ir prasidejo kraujavimas. Nete skaiciau, kad blyskejant juostelei beveik visad nieko gero Plius, man dingo krutines jautrumas kelios dienos iki persileidimo. Kai paskaiciau info apie tuos testukus, supratau, kad bus blogai ir kad nieko nepakeisiu
Sveikos. Labai reikia patarimo ir jusu nuomones. Persileidau daugiau nei pries savaite, nezinau kas darosi, pilva skauda siaubingai, pykina, galva svaigsta, jegu visiskai nera... Bet cia taip tik paskutines tris dienas... Cia normalu ar ne? Man dare skena tai pasake tik kad persileidau ir tiek, paskui skambino del kraujo tyrimu tai hormonu lygis krenta... Nezinau ka daryt, nes net dirbt normaliai negaliu....
QUOTE(Gretutyte @ 2014 03 19, 20:32)
Sveikos. Labai reikia patarimo ir jusu nuomones. Persileidau daugiau nei pries savaite, nezinau kas darosi, pilva skauda siaubingai, pykina, galva svaigsta, jegu visiskai nera... Bet cia taip tik paskutines tris dienas... Cia normalu ar ne? Man dare skena tai pasake tik kad persileidau ir tiek, paskui skambino del kraujo tyrimu tai hormonu lygis krenta... Nezinau ka daryt, nes net dirbt normaliai negaliu....
Siulyciau nuvaziuot pas gyd pasitikrint, ar gimda gerai issivale? Gal ten koks kresulys liko ar kas..
QUOTE(MildukasK @ 2014 03 19, 17:57)
Siulyciau nuvaziuot pas gyd pasitikrint, ar gimda gerai issivale? Gal ten koks kresulys liko ar kas..
Aciu, sulauksiu draugo ir bandysim vaziuot i ligonine, nes pas gydytoja kol papulsiu tai reiks ilgai laukt...
Sveikos, aš irgi dabar jau pilvuke 4 savaite nešioju. o buvau neseniai persileidus, tai prigazdino gydytoja, kad žiūrėčiau realiai į viską ir kad visko gali būti , nes po persileidimo praėjo mažai laiko ir organizmas nespėjo atsistatyti, juolab ,kad labai daug streso turėjau kai pastojau dabar, bet liepe saugoti pilvuka, labai daug miegoti , ir daug valgyti, ir jejgu tik pajausiu panašius pilvo skausmus kokie buvo aną kartą, iš karto kreiptis pas ją. tik tiek, todėl pati jaučiuosi pasimetus, ir ieškau mergyčiu patarimu , gal turi ką patarti tokiu atveju
QUOTE(Gab_Riele @ 2015 07 27, 11:51)
Sveikos, aš irgi dabar jau pilvuke 4 savaite nešioju. o buvau neseniai persileidus, tai prigazdino gydytoja, kad žiūrėčiau realiai į viską ir kad visko gali būti , nes po persileidimo praėjo mažai laiko ir organizmas nespėjo atsistatyti, juolab ,kad labai daug streso turėjau kai pastojau dabar, bet liepe saugoti pilvuka, labai daug miegoti , ir daug valgyti, ir jejgu tik pajausiu panašius pilvo skausmus kokie buvo aną kartą, iš karto kreiptis pas ją. tik tiek, todėl pati jaučiuosi pasimetus, ir ieškau mergyčiu patarimu , gal turi ką patarti tokiu atveju
Gerai gyd pasake, reikia pasisaugoti pradzioj, daugiau ilsetis ,nepersitempti, gerti folio rugsti, galima ir duphaston pagerti, padeda zirniui issilaikyti ,jei organizme progesterono trukumas. Gali su gyd pasitarti kaip gerti, kiek laiko ir kaip po to nutraukti vaistus ,nes negalima staigiai.
Pastojau pirmą nesisaugojimo mėnesį, buvo nesivystantis, dariausi išvalymą, dabar jau 8 mėn negaliu pastoti.. kaip manote, ar išvalymas lemia nesėkmingus bandymus, ar tai atsitiktinumas?