QUOTE(Vitulka @ 2013 07 28, 11:50)
poliklinikoj darė echoskopą? poliklinikoj nepriklauso, tik tas didysis nuo 19 iki kažkelintos savaitės.
Privačioj. Kadangi ankstesnius nėštumus jau nuo 5-6 savaitės žiūrėdavo echoskopu, po kurių visuomet
tepliodavo, pakeičiau ir kliniką, ir ginekologę. Prieš pastodama pasakiau, ką galvoju apie echoskopą ir kad nebesidarysiu taip anksti, bet sutarėm, kad ateisiu pasidaryt kraujo ir progesterono tyrimų, kad jeigu kartais trūksta kokio hormono, padėtų išsaugot nėštumą (kažkada yra trūkę progesterono, bet dabar su tuo viskas buvo OK).
Kadangi vasara ir mano naujoji ginė atostogauja, ją pavaduojanti padarė echo priverstine tvarka, nes davė suprast, kad kol neįsitikins, ar nėštumas vietoje, nedarys jokių tyrimų.
Dabar galvoju, kad reikėjo atsistot ir išeit, deja buvau tokia pasimetus ir neryžtinga, kad kiek pasiginčijus sutikau
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2013 07 27, 21:31)
uch kokie nemalonus nutikimai.. Gal pas tave labai jautru ir trapu toj vietoj ir del to nutruksta nestumas? O tai kaip dabar po sito echo? vel persileidimas?? Tokiu atveju tikrai matyt reiktu grieztai atsisakyti vaginaliniu echo ankstyvoje stadijoje..
Su situo nestumu man isvis pirmas echo buvo 14,5 sav. Pries tai gine tiesiog paciupinejo pilva, patvirtino, kad nescia ir kiek sav nestumas.
Šį kartą niekas man persileidimo nediagnozavo, kol nepradėsiu plūst (nusispjaunu 3 k.), lauksiu stebuklo ir vartosiu progesteroną, juk ne pirmas kartas. Nes esu įsitikinus, kad jeigu ir yra vilčių, tai pakartotinas echoskopo "šūvis" jas palaidos
Todėl antrą dieną guliu lovoj ir laukiu, kas bus toliau,deja kol kas
tepliojimas vis didėja.
Kažkokiam forume skaičiau, kad galima pasidaryt HCG tyrimus (jei tesingai pamenu), ir jeigu tas rodiklis didėja, tai reiškia, kad viskas vystosi.