Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po persileidimo

QUOTE(marganau @ 2012 10 17, 00:57)
Man irgi savaime išsivalė, ir įvyko dar pirmam trimestre 9-10 savaitėj. Bet nepaaiškino, kodėl tiek laukti.

4u.gif jaigu viskas sklandžiai ,išsivalo namuose kaip mm be gyd įsikišimo tai galit tikrai nieko nelaukti, gerk šaltalankio arbatytę ir pirmyn jai tik jaučiat kad norit mažylio 4u.gif tiesa dar echo pasidaryk, kad pažiūrėt ar ko neliko kokio krešuliuko 4u.gif
Atsakyti
man viskas issivale be daktaru isikisimo, tik po savaites pasirodziau ginekologei, tai sake gimda svari... ir stai net nesulaukusi mm vel pastojau , matyt likimas cia toks manau... bet vat tas persalimas gazdina belekiek... aciu mergaites u patarimus, kolkas gydausi liaudiskai tai tikiuos kad praeis;)
Atsakyti
QUOTE(lialia4 @ 2012 11 28, 20:29)
man viskas issivale be daktaru isikisimo, tik po savaites pasirodziau ginekologei, tai sake gimda svari... ir stai net nesulaukusi mm vel pastojau , matyt likimas cia toks manau... bet vat tas persalimas gazdina belekiek... aciu mergaites u patarimus, kolkas gydausi liaudiskai tai tikiuos kad praeis;)

Aš irgi sergu jau beveik tris savaites, ir įtariu, jog nėščia... (mėnesinių diena - poryt, testas vakar dar buvo neigiamas, bet požymių jaučiu šiokių tokių). Neramu, žinoma, bet nieko čia nepadarysi. Juk kito kelio nėra - tik auginti, kaip išeina.

Žinai, niekada nebūna juk idealaus nėštumo. Kažkam išpuola negalavimai, kažkam dantis tenka rauti, kažkam pasitaiko karščiai didžiuliai, kažkam - stresai, kažkam - fizinis krūvis. Na ir išnešioja pažiūrėk kiek: ir su gripais, ir su stresais, ir su neleidžiamų produktų vartojimais (nežinant), net su alkoholiu ir rūkymais kai kurios išnešioja (aišku nė vienai nesiūlau rizikuoti).

Visko išvengti neįmanoma. Dabar neramu, kad peršalai, nebūtum peršalusi - sunerimtum pasiražiusi ar pargriuvusi netyčia. Nuo visko neapsisaugosi. Dabar, manau, pusė nęšsiųjų su peršalimais. 4u.gif

Atsakyti
dažnai ir taip būna , kad staiga atsiradę peršalimo simptomai ir išduoda nieštumo pradžią ax.gif sakau iš savo patirties 4u.gif

vylabusle 4u.gif sveikatytės, man taip pat nereikia net sulaukt mm dienos kai jau žinau kad esu nestuke.gif , jai pažįsti savo kūną ir organizmą tai nesunku nujausti ar nuspėti 4u.gif

o apsisaugoti neįmanoma nuo jokių šalutinių aplinkybių, kaip sakant kas nors visada kiša pagalį į ratus , bet reikia tikėti kad viskas bus ok tuom ir gyvenam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lialia4 @ 2012 11 28, 08:29)

tikiu likimu wub.gif ramaus ir sklandaus nestuke.gif
Atsakyti
labai aciu jums 4u.gif nuraninot, aisku neisvengsim nieko kas lemta tas lempta;) visom tik geru emociju linkiu ir jokio pergyvenimo;)
Atsakyti
isgyvenau ir as si skausma.. turejau nesivystanti nestuma,6 sav stojo augti,tai beveik 9sav. padare valyma,nes vis tikejomes kartu su gydytoja kad kazka netaip suskaiciavom..bet likimas taip jau leme,ir manau dideli pliusa dadejo naktinis darbas,pergyvenimas del vyro,buvo isvykes..dabar praejo pusantru metu,kai suzinojau kad vel laukiuosi smile.gif esame laimingi,kolkas dziaugiames tyliai smile.gif vis ginekologe klausdavo na kada pradesit vaikeli,bet ta baime po pirmo karto buvo nezmoniska.. taigi manau Dievas parenka kada ateiti mazyliui i pasauli,tikrai nepasiduokit ir nenuleiskit galvos 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

O as turejau net du persileidimus, vienas buvo labai mazas, pastojau po kokiu 5 menesiu vel, po to vel ivyko persileidimas, nenustate nuo ko, pati kaltinu stresa, nes buvo daug nelaimiu, daug asaru, isteriju tiek viena tiek kita karta, praejus 2 menesiams vel pastojau, sikart nestumas jau didesnis (apie 7-8savaites), iki siol viskas tvarkoj, bet baimes belekiek, tikiuos viskas bus gerai smile.gif
esme, kad man buvo itariama jog pastoti negalesiu arba pastosiu labai sunkiai, o staiva kaip buna, reikia visada tiketi smile.gif smile.gif
Atsakyti
Gal ir sutapimas, bet man nustodavo vystytos po vaginalinio echoskopo. Po kelių val prasidėdavo tepliojimai ir galų gale nustodavo vystytis.
Gal tas echoskopas jau 5-6 savaitę vistik nėra toks jau visiškai nekaltas, kaip pas mus manoma? Kiek girdėjau, UK tik nuo 12 sav echoskopuoja, gal ir nebereikalo...?
Dabar vėl laukiuos 6 sav., nuėjau pasidaryt progesterono tyrimų ir pasitart dėl magnio, bet ginė užtikrino, kad privalo echosopu pažiūrėt, ar neštumas vietoje ir t.t. To pasekoje po nepilnos paros vėl pradėjau kraujuot , nors echoskopas rodė plakančią širdelę, jokių cistų, hematomų ar pan. nebuvo. Suprantu, kad gali būt sutapimas, bet taip man yra buvę ne 1 kartą ir net ne 2 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Armile @ 2013 07 27, 11:09)
Gal ir sutapimas, bet man nustodavo vystytos po vaginalinio echoskopo. Po kelių val prasidėdavo tepliojimai ir galų gale nustodavo vystytis.
Gal tas echoskopas jau 5-6 savaitę vistik nėra toks jau visiškai nekaltas, kaip pas mus manoma? Kiek girdėjau, UK tik nuo 12 sav echoskopuoja, gal ir nebereikalo...?
Dabar vėl laukiuos 6 sav., nuėjau pasidaryt progesterono tyrimų ir pasitart dėl magnio, bet ginė užtikrino, kad privalo echosopu pažiūrėt, ar neštumas vietoje ir t.t. To pasekoje po nepilnos paros vėl pradėjau kraujuot , nors echoskopas rodė plakančią širdelę, jokių cistų, hematomų ar pan. nebuvo. Suprantu, kad gali būt sutapimas, bet taip man yra buvę ne 1 kartą ir net ne 2 verysad.gif

uch kokie nemalonus nutikimai.. Gal pas tave labai jautru ir trapu toj vietoj ir del to nutruksta nestumas? O tai kaip dabar po sito echo? vel persileidimas?? Tokiu atveju tikrai matyt reiktu grieztai atsisakyti vaginaliniu echo ankstyvoje stadijoje..
Su situo nestumu man isvis pirmas echo buvo 14,5 sav. Pries tai gine tiesiog paciupinejo pilva, patvirtino, kad nescia ir kiek sav nestumas.
Atsakyti
poliklinikoj darė echoskopą? poliklinikoj nepriklauso, tik tas didysis nuo 19 iki kažkelintos savaitės.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 07 28, 11:50)
poliklinikoj darė echoskopą? poliklinikoj nepriklauso, tik tas didysis nuo 19 iki kažkelintos savaitės.

Privačioj. Kadangi ankstesnius nėštumus jau nuo 5-6 savaitės žiūrėdavo echoskopu, po kurių visuomet tepliodavo, pakeičiau ir kliniką, ir ginekologę. Prieš pastodama pasakiau, ką galvoju apie echoskopą ir kad nebesidarysiu taip anksti, bet sutarėm, kad ateisiu pasidaryt kraujo ir progesterono tyrimų, kad jeigu kartais trūksta kokio hormono, padėtų išsaugot nėštumą (kažkada yra trūkę progesterono, bet dabar su tuo viskas buvo OK).
Kadangi vasara ir mano naujoji ginė atostogauja, ją pavaduojanti padarė echo priverstine tvarka, nes davė suprast, kad kol neįsitikins, ar nėštumas vietoje, nedarys jokių tyrimų.
Dabar galvoju, kad reikėjo atsistot ir išeit, deja buvau tokia pasimetus ir neryžtinga, kad kiek pasiginčijus sutikau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2013 07 27, 21:31)
uch kokie nemalonus nutikimai.. Gal pas tave labai jautru ir trapu toj vietoj ir del to nutruksta nestumas? O tai kaip dabar po sito echo? vel persileidimas?? Tokiu atveju tikrai matyt reiktu grieztai atsisakyti vaginaliniu echo ankstyvoje stadijoje..
Su situo nestumu man isvis pirmas echo buvo 14,5 sav. Pries tai gine tiesiog paciupinejo pilva, patvirtino, kad nescia ir kiek sav nestumas.

Šį kartą niekas man persileidimo nediagnozavo, kol nepradėsiu plūst (nusispjaunu 3 k.), lauksiu stebuklo ir vartosiu progesteroną, juk ne pirmas kartas. Nes esu įsitikinus, kad jeigu ir yra vilčių, tai pakartotinas echoskopo "šūvis" jas palaidos verysad.gif
Todėl antrą dieną guliu lovoj ir laukiu, kas bus toliau,deja kol kas tepliojimas vis didėja.
Kažkokiam forume skaičiau, kad galima pasidaryt HCG tyrimus (jei tesingai pamenu), ir jeigu tas rodiklis didėja, tai reiškia, kad viskas vystosi.
Atsakyti
QUOTE(Armile @ 2013 07 28, 20:48)
Kažkokiam forume skaičiau, kad galima pasidaryt HCG tyrimus (jei tesingai pamenu), ir jeigu tas rodiklis didėja, tai reiškia, kad viskas vystosi.

nu joa.. o tai krauja del progesterono jau dareisi? ir HCG pasidaryk, po 2 d pakartok, ziurek ar auga (dabar turetu dvigubeti) skaiciukai. Bus aiskiau. Linkiu, kad zirniukas tvirtai laikytusi si karta smile.gif
Atsakyti