Sveikos merginos
nesmagu skaityti tokias istorijas, kaip ir paciai teko patirti praradimo skausma. Kai skaitai, rodos vel is naujo pergyveni.
Manoji istorija tokia: pameginom su vyru susilaukti mazuliuko. Buvom be galo laimingi pamate du bruksnelius. Skrajojom padebesiais. Taciau laime truko iki 8 savaites, kai pasirode rudas tepliojimas. Ko pasekoje buvo nustatyta, kad mano angeliukas nustojo vystytis
verkiau balsu, galvojau nepakelsiu tokio likimo smugio. Prie viso skausmo teko iskesti ir vaistu sukeltus saremius,kai isvarinejo mano zirniuka. Buvo siaubinga kesti skausmus, kai zinai, kad jie nesibaigs dziaugsmu laikyti maziuka ant ranku... Pirmasis menuo buvo siaubingas, niekur eiti nenorejau, liejau asaras upeliais, daug kalbejaus su vyru. Jei ne jis ir jo palaikymas, nezinau, kaip buciau atlaikius sita nelaime. Negalejau kalbeti apie nestuma, negalejau matyti nesciuju ir mazu vaiku...Atrodo kad sirdi perverdavo skausmas. Norejau, kuo greiciau vel susilaukti maziaus. Man rodes, kad jei turesiu nebejausiu tokio skausmo. Gydytojas liepe vel bandyt po 2 men, jie noretume. Tai va, siuo metu dziaugiuos nestumu, vis auganciu pilvuku, jau jauciu savo maziuko judesiukus.
Mergaites, jei praradot savo angeliukus isgedekit ju, nebijokit verkt, kalbeti apie skausma kuri jauciat. Nelaikykit savyje visko. Ir nebijokit vel bandyti. Tai tiesiog balzamas sirdutei. Visalaik pagalvoju apie savo angeliuka, kiek jam laiko butu jei jis nebutu pabeges nuo manes. Bet jau galvoju be asaru ir skausmo. Visa laik galvoju, kad jei taip nutiko, vadinas taip turejo buti. O gal taip ir geriau, gal mano maziukas nebutu buves toks kaip visi vaikai. Gamta pasirupino, kad jam netektu vargti vargelio...Juk gyvenime kas nutinka, nutinka ne bereikalo. Tik mes ne visada tai suprantam...