Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po persileidimo

QUOTE(Aš mama @ 2011 05 24, 09:01)
Sveikos.
man 05.18 padare abrazija, tai dar atsigaunu po biski, sunku patiketi, kad man atsitiko, ir vis kalsui saves, kodel, uz ka... Gydytoja patare po 2 ciklu jau bandyti pastoti, bet vis kamuoja mane nerimas, noriu rodos db jau wink.gif, o gal lukterti net nezinau ka daryti... ir noriu iskart daryti, ir bijau kad vel nesibaigtu liudnai...

Sveikos dar karteli smile.gif

Gal kiek pardziuginsiu kitas, o gal ir ne... vakar buvau pas ginekologe privaciai, nes sulaukus pirmu mmmmm po abrazijos, patre nueiti pasitikrinti, issiklausinejau visko is eiles kas rupejo. Tai vatm del tolesnio planavimo, tai pasake, kad sulaukus pirmu mmm, tai reiskia, kad jau organizmas atsigavo, ir k=jei mmm pasirode, tai geras zenklas, kad ir toliau vyksta procesai moters organizme toliau. O leliuka planuoti galima is karto, nes niekas negarntuoja, kad puse metu islaukus bus gerai, o db praejus men ar dviem bus blogai, aisku paminejo, nebent pati jauciuois dar neatsigavusi, bet as jau atsigavau ir nebegalvoju. kadangi po valymo atejo atsakymas, kad nesivyste del neaiskiu (genetiniu) priezasciu, t.y. kad nebuvo jokiu uzdegimu, infekciju ir cistu, tai kaip ir sveika esu, tad nenukabinkim nosies, ja i virsu ir kibkim i darbus mergaites wink.gif tikiuosi ateisiu kitakart pas jus jau su nestukes liniuote nestuke.gif
Ai dar isziurejo kiausidziu veikla, sake kad kiausides grazios, gimdute svari grazi, ir liepe gerti folio rugsti, ir daryti ir daryti, jei tik norim leliuko, tai tokia esu laiminga, kad viskas gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aš mama: 22 birželio 2011 - 07:23
Mergaitės, priminkit, kada atsiranda nėštumo požymiai... Sausio mėn turėjau A, tai dabar panikuoju... unsure.gif Man dar tik 5 su trupučiu savaitės, bet nelabai ką jaučiu... Būna, užeina kokią dieną, kad negaliu kažko valgyti, arba valgyti išvis nenoriu, šiandien pradėjo skaudėti spenelius, paspaudus skauda ir krūtinę. Kai su pirmu nėštumu nieko blogo nebuvo, nieko jau ir nebeprisimenu rolleyes.gif
Buvau pas gydytoją labai anksti, vos 4 sav 3 d, nes smarkiai persišaldžiau. Žinau, kad dėl ligos gali nustoti vystytis kūdikėlis, turbūt dėl to ir einu iš proto... Kitą kartą echo darytis eisiu 6 sav su trupučiu, kad jau būtų matyti širdelė, nes nebenoriu išgirsti "širdelė neplaka"...
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 06 23, 22:43)
Mergaitės, priminkit, kada atsiranda nėštumo požymiai... Sausio mėn turėjau A, tai dabar panikuoju... unsure.gif Man dar tik 5 su trupučiu savaitės, bet nelabai ką jaučiu... Būna, užeina kokią dieną, kad negaliu kažko valgyti, arba valgyti išvis nenoriu, šiandien pradėjo skaudėti spenelius, paspaudus skauda ir krūtinę. Kai su pirmu nėštumu nieko blogo nebuvo, nieko jau ir nebeprisimenu rolleyes.gif
Buvau pas gydytoją labai anksti, vos 4 sav 3 d, nes smarkiai persišaldžiau. Žinau, kad dėl ligos gali nustoti vystytis kūdikėlis, turbūt dėl to ir einu iš proto... Kitą kartą echo darytis eisiu 6 sav su trupučiu, kad jau būtų matyti širdelė, nes nebenoriu išgirsti "širdelė neplaka"...

Nesijaudink labai, aisku staigiai nera ko noreti visu nestukes pozymiu, bet manau esi tikru tikriausia nestuke, nes jauti pasikeitimus organizme. o kad skauda spenelius, tai irgi geras zenklas, man su pirmaja skaudejo pacias krutines iki 4 men, tempimas, ant pilvo neidavo paguleti. Zodziu dziaukis nestumu, zirniuku, nesijaudink, tai ne inauda, galvok teigiamai, ir viskas bus ok. Parsyk, kaip jums seksis veliau, pasidziaugsim, nes man A 05.18 buvo, tai tik i nauda teigiamios emocijos is kitu, kad viskas gerai. Sekmes ir dziaukis nestumu !!!!
Atsakyti
Ir man su pirmąja skaudėjo pačią krūtinę ir taip, kad, važiuojant mašina, turėdavau laikyti krūtinę, kad mažiau skaudėtų biggrin.gif Kada pradėjo ją skaudėti, nepamenu, tik prisimenu, kaip gydytojas sakė, kad labai gerai, nes tai rodo, kad viskas vystosi gerai. Dabar skauda tik spenelius, be liemenėlės būti negaliu, nes labai nemalonu, kai drabužiai juos liečia.
Suprantu, kad nėštumai gali skirtis, bet man taip baisu ir jokia logika manęs neveikia... Kai žiemą mano vaikelis nustojo vystytis, visi nėštumo požymiai dingo (net žinau tikslią datą...), nors jie tik tik buvo pasirodę. Kažin, ar visais atvejais, kai vaisius nustoja vystytis, dingsta ir nėštumo požymiai? Nes jei visada, vadinasi, man kaip ir gerai dabar turėtų būti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

as jauc ia pasakojau, kad man spalio gale dare A ir po 3 ilgoku ciklu labai netiketai uzkibo zirniukas! bigsmile.gif
Irgi pergyvenau, ar si karta viskas gerai bus, ar nenustos vystytis vel? Su nekantrumu laukiau visu nestuminiu pozymiu, o kai ju sulaukiau - niurzgejau, kada gi jie baigsis?? doh.gif lotuliukas.gif
Man turbut irgi pirmiau pradejo skaudeti krutine, na tiksliau ji buvo jautri.. O tik po to atejo pykinimas, nuovargis ir pan. smile.gif
Dabar krutine vel normoj, tik labai grazi blush2.gif biggrin.gif Skarndis vel su manim draugauja, energijos pilna kazka veikti, tik va pilvukas maziukas labai.. Na, bet guodziu save, kad ir kitoms taip buna smile.gif Dabar laukiu ryskiu judesiuku, nes tokie pakutenimai dar neitikina biggrin.gif

Zinokt mergaites viskas bus gerai! 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif senokai jau cia nebuvau, pries beveik tris menesius netekau savo angeliuko, o dabar vel jauciu jog uzsimezge nauja gyvybe, testo nedariau, pas daktare irgi dar nejau, bet jauciu, labai smarkiai jauciu jog as jau ne viena wub.gif iki mm dar toloka, tik va neramuma duoda vel tas pat skausmas schmoll.gif tai laukiu kitos savaites kad galeciau atlikti testuka ir viskas bus aisku, galesiu lekti pas daktare bigsmile.gif tikiuosi sis sakusmas sunkiu pasekmiu daugiau nebeatnes nestuke.gif
Atsakyti
Inguliuk, sekmes tau 4u.gif Jei jau taip stipriai nujauti, vadinasi viskas bus gerai! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 07 22, 21:41)
Inguliuk, sekmes tau  4u.gif Jei jau taip stipriai nujauti, vadinasi viskas bus gerai!  nestuke.gif

aciu labai labai 4u.gif
Atsakyti
inguliuk2,
labai džiugu girdėti puikias naujienas thumbup.gif smile.gif sveikinu 4u.gif

MildukasK,
kiek jau laiko angelėlį po širdimi nešioji? smile.gif

Jūsų, mergytės, sėkmingi pastojimai ir man pasitikėjimo suteikia. smile.gif
Atsakyti
na va neistveriau ir pasidariau testuka wub.gif na ir ka jus manot, pasirode vauduokliukas clap.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliuk2 @ 2011 07 24, 10:26)
na va neistveriau ir pasidariau testuka  wub.gif  na ir ka jus manot, pasirode vauduokliukas  clap.gif

thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyraaa @ 2011 07 24, 10:46)
thumbup.gif  Sveikinimai 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti