QUOTE(Aš mama @ 2011 05 24, 09:01)
Sveikos.
man 05.18 padare abrazija, tai dar atsigaunu po biski, sunku patiketi, kad man atsitiko, ir vis kalsui saves, kodel, uz ka... Gydytoja patare po 2 ciklu jau bandyti pastoti, bet vis kamuoja mane nerimas, noriu rodos db jau , o gal lukterti net nezinau ka daryti... ir noriu iskart daryti, ir bijau kad vel nesibaigtu liudnai...
man 05.18 padare abrazija, tai dar atsigaunu po biski, sunku patiketi, kad man atsitiko, ir vis kalsui saves, kodel, uz ka... Gydytoja patare po 2 ciklu jau bandyti pastoti, bet vis kamuoja mane nerimas, noriu rodos db jau , o gal lukterti net nezinau ka daryti... ir noriu iskart daryti, ir bijau kad vel nesibaigtu liudnai...
Sveikos dar karteli
Gal kiek pardziuginsiu kitas, o gal ir ne... vakar buvau pas ginekologe privaciai, nes sulaukus pirmu mmmmm po abrazijos, patre nueiti pasitikrinti, issiklausinejau visko is eiles kas rupejo. Tai vatm del tolesnio planavimo, tai pasake, kad sulaukus pirmu mmm, tai reiskia, kad jau organizmas atsigavo, ir k=jei mmm pasirode, tai geras zenklas, kad ir toliau vyksta procesai moters organizme toliau. O leliuka planuoti galima is karto, nes niekas negarntuoja, kad puse metu islaukus bus gerai, o db praejus men ar dviem bus blogai, aisku paminejo, nebent pati jauciuois dar neatsigavusi, bet as jau atsigavau ir nebegalvoju. kadangi po valymo atejo atsakymas, kad nesivyste del neaiskiu (genetiniu) priezasciu, t.y. kad nebuvo jokiu uzdegimu, infekciju ir cistu, tai kaip ir sveika esu, tad nenukabinkim nosies, ja i virsu ir kibkim i darbus mergaites tikiuosi ateisiu kitakart pas jus jau su nestukes liniuote
Ai dar isziurejo kiausidziu veikla, sake kad kiausides grazios, gimdute svari grazi, ir liepe gerti folio rugsti, ir daryti ir daryti, jei tik norim leliuko, tai tokia esu laiminga, kad viskas gerai