Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po persileidimo

QUOTE(MildukasK @ 2011 05 20, 10:36)
o kokios tos prognozes? Ar tau pasake, kodel ivyko pirma nesekme? Nes dazniausias atsakymas buna - gamtos klaida, naturali atranka, taip jau buna....

pirmas nesivystantis nestumas, tai oficiali versija turbut, naturali atranka, kaip ir tu sakai. dabar per antra apsilankyma pirmiau prasneko apie abrazija, nei pamate pakartotinius HCG tyrimus, kuriuose HCG yra padidejes... ir dave tik savaite laiko, jei zenkliai nepasikeicia, siuntimas operacijai... o as kazkaip linkus palaukt kol organizmas pats parodys, kad nesigauna... taip buvo praeita karta...
Atsakyti
as tai pamenu pirma karta nuejau 8 sav... gine ilgai ziurejo susimascius i ekrana.. sako - negerai.. Kas, galvoju? tipo neatitinka laiko, tik 6 sav... Nu, as galvoju, visko gi buna, po to issilygina augdami... SAkau, gal pasidaryti HCG? sako, kam tau pinigus metuti, ateisi po 2 sav ir bus matyti, auga ar ne??
kaip ant adatu 2 sav laukiau, jau ir nerimas lindo, nesinorejo tiketi... Paziurejo ji vel, sako - blogai.. Nesivystantis nestumas. Nieko ji daug nekomentavo.. Sako, arba gali laukti kol issivalys pats, arba duodu siuntima abrazijai.. As tai dar suvokti negaliu.. Bet po jos argumentu nutariau operuotis.. O apie nestuma daugiau nebuvo nei minties gilintis, eiti pas kita gyd klausti ar tikrai ten jau viskas prarasta? Po to kazkiek grauziausi, kad taip iskart patikejau nepazistamos gines nuomone.. Pas ja kaip tik buvau pradejus eiti su tuo nestumu.

Na, bet buvo kaip buvo, dabar pilvelis auga ir tikiuosi viskas bus sekmingai iki pat galo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 05 23, 13:00)
as tai pamenu pirma karta nuejau 8 sav... gine ilgai ziurejo susimascius i ekrana.. sako - negerai.. Kas, galvoju? tipo neatitinka laiko, tik 6 sav... Nu, as galvoju, visko gi buna, po to issilygina augdami... SAkau, gal pasidaryti HCG? sako, kam tau pinigus metuti, ateisi po 2 sav ir bus matyti, auga ar ne??
kaip ant adatu 2 sav laukiau, jau ir nerimas lindo, nesinorejo tiketi... Paziurejo ji vel, sako - blogai.. Nesivystantis nestumas. Nieko ji daug nekomentavo.. Sako, arba gali laukti kol issivalys pats, arba duodu siuntima abrazijai.. As tai dar suvokti negaliu.. Bet po jos argumentu nutariau operuotis.. O apie nestuma daugiau nebuvo nei minties gilintis, eiti pas kita gyd klausti ar tikrai ten jau viskas prarasta? Po to kazkiek grauziausi, kad taip iskart patikejau nepazistamos gines nuomone.. Pas ja kaip tik buvau pradejus eiti su tuo nestumu.

Na, bet buvo kaip buvo, dabar pilvelis auga ir tikiuosi viskas bus sekmingai iki pat galo smile.gif

o taves ligoninei pakartotinai neapziurejo?
nes kaip man buvo nesivystantis, tai mane ligoninei net du gydytojai apziurejo.
Atsakyti
man ten tik krauja nusiurbe, o operacija dare ta pati gine, pas kuria ir polikl. buvau, tai jau ji matyt antra karta savo diagnozes netikrino...
Atsakyti
Sveikos.
man 05.18 padare abrazija, tai dar atsigaunu po biski, sunku patiketi, kad man atsitiko, ir vis kalsui saves, kodel, uz ka... Gydytoja patare po 2 ciklu jau bandyti pastoti, bet vis kamuoja mane nerimas, noriu rodos db jau wink.gif, o gal lukterti net nezinau ka daryti... ir noriu iskart daryti, ir bijau kad vel nesibaigtu liudnai...
Atsakyti
QUOTE(Aš mama @ 2011 05 24, 10:01)
Sveikos.
man 05.18 padare abrazija, tai dar atsigaunu po biski, sunku patiketi, kad man atsitiko, ir vis kalsui saves, kodel, uz ka... Gydytoja patare po 2 ciklu jau bandyti pastoti, bet vis kamuoja mane nerimas, noriu rodos db jau wink.gif, o gal lukterti net nezinau ka daryti... ir noriu iskart daryti, ir bijau kad vel nesibaigtu liudnai...

Sveika,

laikykis:) nors žinau, kad tokie žodžiai visai nepadeda:(
Man daktaras sakė, nėra garantijos, kad pralaukus metus bus viskas gerai, o palaukus 2 mėn bus blogai. būna kam iš karto gerai... aš 3 mėnesius laukiau, o dabar biškį neramumas... bet šiandien kažkas turėtų paaiškėt... laukiu stebuklo...
Linkiu, kad viskas būtų gerai:)
Atsakyti
aisku, man po nesivystancio buvo tokios pacios baimes.. As ir norejau kuo greiciau, kad atsverciau ta netekti, bet kartu ir baiminausi, kad tik vel nepasikartotu nelaime sad.gif
Visgi, turi rizikuoti, niekur nesidesi... Lygiai kaip niekada nezinai, kas taves laukia uz kampo, negali nuspeti, koks bus nestumas.. Visada reikia tiketis geriausio smile.gif Ir tik geras mintis prisileisti i galva smile.gif
dar paguodai pasakysiu, kad statistiskai, po nesekmingo nestumo, kitas buna visiskai normalus smile.gif Taip kad drasiau ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aš mama @ 2011 05 24, 10:01)
Sveikos.

Aš taip pat turėjau tokių baimių..jos niekur nedingo laikui bėgant, bet gerokai susilpnėjo..troškimas susilaukti mažiuko visas baimes i šoną nustumia. Mums ginekologė liepė 3mėn laukti, o šeimos gyd. pusę metų. Planuoti pradėjome nuo trečio ciklo. Kadangi priežastis liko neaiški, nematėme prasmės laukti.
Gaudyk 4u.gif
Laikykis, laikas gydo žaizdas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

traukiuosiu iš neštukių būrio...sad.gif
Visoms linkiu sėkmingo ir lengvo neštumo, lengvo gimdymo ir džiaugsmingos motinystės... 4u.gif
Atsakyti
kaip gaila.... console.gif
stiprybes tau ir kad kuo greiciau tikroji sekme aplankytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dei2ka @ 2011 05 25, 11:37)
Sveikos,

traukiuosiu iš neštukių būrio...sad.gif
Visoms linkiu sėkmingo ir lengvo neštumo, lengvo gimdymo ir džiaugsmingos motinystės... 4u.gif

Stiprybės dei2ka,
rūpinkis sveikata, gal kokius tyrimukus pasidaryk. Tikiuosi greitai atsigausi ir vieną dieną visas mus nudžiuginsi gera naujiena. o dabar auksčiau nosi
console.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 05 25, 16:26)
Stiprybės dei2ka,
rūpinkis sveikata, gal kokius tyrimukus pasidaryk. Tikiuosi greitai atsigausi ir vieną dieną visas mus nudžiuginsi gera naujiena. o dabar auksčiau nosi 
console.gif
4u.gif

Ačiū mergaitės:)
šiaip laikausi visai neblogai, matyt buvau pasiruošus iš dalies tokiai naujienai...
o tyrimus tai tikrai pasidarysiu, nes kiek galima gamtą kaltint, gal vis dėlto gamtininkė kalta:)
Atsakyti