Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po persileidimo

reikia butinai tiket, man ir buvo nesivystantis, bet antras viskas gerai, smile.gif
o jei kuo abejojat, i ligonine pasikonsultuot wink.gif
Atsakyti
Vakar buvau pas daktarę, bet kažkaip visai optimistiškai nenuteikė, nors neprarandu vilties, kad viskas susitvarkys. vaisius labai lėtai vystosi, bet vystosi, tai tas kažkaip truputį guodžia. turėtų būt 10 sav pagal mmm, bet pagal echo tik 6. o kai pries 1,5 sav buvau buvo 5 pagal echo...
Atsakyti
As taip pat noreciau pasidalinti savo patirtimi.. blush2.gif
praejusiu metu rugpjucio 6 persileidom, po to seke didelis liudesis ir nusivilimas, nors vaikutis buvo neticiukas, taciau labai lauktas nestuke.gif wub.gif
Praejus 10 menesiuku galeciau vel bandyti, bet jauciu toki didziuli nerima, ir baime, ir tuo paciu toki didziuli nora buti mama , naktim sapnuoju kad nestuke.gif
O kitom nestukem linkiu kuo didziausios sekmes wub.gif 4u.gif
Atsakyti
nereikia leisti, kad nerimas ir baime isisaknytu.. Kad trukdytu jums vel pastoti ir buti laimingoms smile.gif nes baime praeis tik tada, kai sekmingai pastosi ir isnesiosi smile.gif O jei galvoj suksis nerimastingos mintys, tai maziukui tikrai ne i nauda.. Taip kad auksciau nosi, juk vasara, puikus metas pradeti nauja gyvybe 4u.gif
Linkiu sekmes ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 05 19, 08:18)
nereikia leisti, kad nerimas ir baime isisaknytu.. Kad trukdytu jums vel pastoti ir buti laimingoms smile.gif nes baime praeis tik tada, kai sekmingai pastosi ir isnesiosi smile.gif O jei galvoj suksis nerimastingos mintys, tai maziukui tikrai ne i nauda.. Taip kad auksciau nosi, juk vasara, puikus metas pradeti nauja gyvybe  4u.gif
Linkiu sekmes ir stiprybes  4u.gif

labai pritariu thumbup.gif Pati pernai gruodį patyriau abraziją, dėl nesivystančio. Verkiau daug, ir graudžiai. Bijojau vėl pastoti. Kad vėl neasikartotų. Nors daktarai rekomendavo nors pusę metų nepastoti, tačiau išėjo kiek kitaip. Po abrazijos sunkiai vėl prisileidau vyrą. Ir matyt, šiokia tokia pertrauka išėjo į naudą, nes nesulaukusi MM po abrazijos normalių, ir vėl užkibom blush2.gif
Ir ką, tfu tfu tfu, kol kas viskas gerai, judam link 16 savaitėlės jau, pačiai nelabai tikisi, bet gyvenimas sudėlioja taip, kaip jam reikia. Reikia tikėti savimi, nebijoti, viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
maciau tave lapkritinuku temutej, tai musu istorija panasi smile.gif
Atsakyti
as praejus 3metam po persileidimo pastojau.
drebejau nuo tada kai pamaciau II iki antro trimestro vidurio, nes jau 5sav pradejau kraujuoti,7sav dar karta,16sav pasake, kad labai zemai vaisius isitaises, 19sav rado hematoma, plius labai skaudejo pilvo apacia ir apskritai jauciausi baisiai negerai.
bet va mums liko menesiukas iki gimdymo thumbup.gif
tikiu, kad visoms pasiseks, juk kitaip buti ir negali mirksiukas.gif
nestukes saugokit save ir zirniukus, o besiruosiancioms pastoti linkiu stiprybes, optimizmo ir neprarasti vilties, nosis aukstyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 05 19, 11:34)
maciau tave lapkritinuku temutej, tai musu istorija panasi smile.gif

friends.gif uzjauciu tave del angeliuko. bet matai, nera to blogo, kas neiseitu i gera. as tai galvoju, kad pirmas angelelis silpnas buvo, paruose dirva, kad tikrasis galetu tvirtai tvirtai isikabinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(christyn @ 2011 05 20, 06:58)
friends.gif  uzjauciu tave del angeliuko. bet matai, nera to blogo, kas neiseitu i gera. as tai galvoju, kad pirmas angelelis silpnas buvo, paruose dirva, kad tikrasis galetu tvirtai tvirtai isikabinti  4u.gif

taip ir reikia galvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 05 20, 08:05)
taip ir reikia galvoti smile.gif

Nu jus saunuoles kad taip optimistiskai mastot. Tikiuosi man antras bandymas bus sekmingesnis nepaisant daktares liudnu prognoziu. Bandau but optimiste:)
Atsakyti
o kokios tos prognozes? Ar tau pasake, kodel ivyko pirma nesekme? Nes dazniausias atsakymas buna - gamtos klaida, naturali atranka, taip jau buna....
Atsakyti
QUOTE(dei2ka @ 2011 05 18, 07:59)
Vakar buvau pas daktarę, bet kažkaip visai optimistiškai nenuteikė, nors neprarandu vilties, kad viskas susitvarkys. vaisius labai lėtai vystosi, bet vystosi, tai tas kažkaip truputį guodžia. turėtų būt 10 sav pagal mmm, bet pagal echo tik 6. o kai pries 1,5 sav buvau buvo 5 pagal echo...

Sveikute, as tokioje, bet dar blogesneje situacijoje...mums turejo buti 6 sav, bet rode tik 5 sav, po savaiteles vel 5 savaiciu, tik truputeli daugiau paauges...sugrisim trec (po dvieju savaiciu)...esu praradus bet kokia vilti...nes nebesijauciu nestuke.gif ir dingo visi nestumo pozymiai...
Laikykis ir leisk sau pailseti kai tik gali..Linkiu kad viskas Jums butu gerai smile.gif
Atsakyti