kaip smagu skaityti graziai besibaigiancias istorijas
na o as vis dar laukiu naujojo stebuklo
QUOTE(Black Queen @ 2011 02 17, 22:17)
Labutis. Savo antraji leliuka praradau 12-13 savaiciu. Tiesiog viena ryta pamaciau rudas isskyras iskarto nulekiau i ligonine- verdiktas nebeplaka sirdute , laukit abrazijos, bet nakti vaikutis savaime pasisalino. Buvo toks mazutis su rankytem ir kojytem, mano mazytis baltas angelelis, kuris visada liks mano sirdyje...
Po viso sito 3 gyd siule skirtingus variantus pirmoji laukti 6 men atra 3, o 3 pasake jog galiu iskart po mm, taigi pastojau po pirmuju mm sekmingai isnesiojau nuostabia dukrele
Po viso sito 3 gyd siule skirtingus variantus pirmoji laukti 6 men atra 3, o 3 pasake jog galiu iskart po mm, taigi pastojau po pirmuju mm sekmingai isnesiojau nuostabia dukrele
na tavo istorija tikrai įdomi,tuo,kad tuoj pat pastojai ir viskas liuks.kartais daktarai per daug mus įbaugina.
o mano istorija tokia
ISTORIJA
o va dabar vėl laukiu gandrų o jų kaip nėr,taip nėr.ir kažkaip galvoju,kad paskutines dvi mėnesines buvo kažkasužkibę,nes vėlavo po kelias dienas,o po to pasileido,po truputi grynu raudonu krauju tepliot o po paros jau kaip ir mėnesinėm.nes ankščiau niekada niekas nevėluodavo.tai jau dabar pradėjau galvot,kad be žvakučių vėl nieko nebus.šį mėnesį pabandysiu po ovuliacijos pradėt gert diufastoną,o jei jau kas bus.lėksiu pas daktarę žvakučių.
visoms linkiu kas dar laukia sulaukt gandrų,o kas jau nešioja savo žirniukus,stipriai saugot ir gražaus pasimatymo
QUOTE(MyTute @ 2006 02 08, 21:45)
Norejau paplepeti su mamytemis, kurioms pirmas nestumas nebuvo sekmingas ir kaip sekasi/esi lauktis antra karta. Pati pastojau praejus metams po persileidimo, turejau kelias operacijas ir kai gydytojas dave zalia sviesa neskubejau, norejau duoti organizmui pailseti rezultatas - laukiuosi, pas gydytoja dar nebuvau, bet pirma nestuma anksti pajutau, kad kazkas ne taip, si karta ziuresime ar tinkamus tevelius mazius pasirinko, jauciuosi normaliai, jeigu ne pykinimas ir krutines maudimas. Kaip jums sekasi?
as po persileidimo pastojau po 3 menesiu, nes tiek laiko gyditojas liepe pasisaugoti, o po to jau leido, tai man viskas sekmingai pradejo...
Sveikutes. Norejau paklausti ar buvo jums taip...turejau persileidima praeitu metu Birzelio gale. Dabar pastojau, nuo paskutinio mm jau beveik 5 savaites (vasario 12 paskutiniu men pirma diena). Ciklas mmm 24 dienos.
Taigi, siandien buvau pas gydytoja ir mate labai mazuliuka taskiuka ir sake 90% kad jis gimdoje. Israse gerti Duphastona ir ateiti po savaites vel, paziures ar auga.
Sake galbut as pastojau jau beveik pries pat mmm, del to toks mazuliukas dar.
Labai bijau, kad vel nebutu nesivystantis
Ar jums taip buvo ir kuo viskas baigesi?
Taigi, siandien buvau pas gydytoja ir mate labai mazuliuka taskiuka ir sake 90% kad jis gimdoje. Israse gerti Duphastona ir ateiti po savaites vel, paziures ar auga.
Sake galbut as pastojau jau beveik pries pat mmm, del to toks mazuliukas dar.
Labai bijau, kad vel nebutu nesivystantis
Ar jums taip buvo ir kuo viskas baigesi?
persileidau 6-8 savaiciu. negalejau patiketi, kad tiap nutiko man, nes iki tol net minciu nebuvo, kad MAN bus kazkas blogai. Vaisius pasisalino pats, nedare jokiu valymu. Ligonineja daktaras liepe palaukti 4-6 savaites be lytiniu santykiu su vyru. Tiek ir pralaukem. Po to turejau paveluota vizita pas gydytoja, liepe laukti 3 menesius, naudoti kontraceptikus( kas man labai nepriimtina), bet pasirodo, jau buvo per velu. Dabar mums 16 savaiciu. Pradzioj buvo daug baimiu, kartais paranoisku, kiekvienas skausmelis lydedavo i tualeta tikrintis, ar nera kraujo. Bet kol kas augam ir mums viskas gerai. Jau girdejom sirdele. Ir laukiam pirmojo ultragarso. Taigi iseina, kad pastojau mazdaug pusantro ar du menesiai po persileidimo.
QUOTE(JustinaKind @ 2011 04 25, 14:29)
persileidau 6-8 savaiciu. negalejau patiketi, kad tiap nutiko man, nes iki tol net minciu nebuvo, kad MAN bus kazkas blogai. Vaisius pasisalino pats, nedare jokiu valymu. Ligonineja daktaras liepe palaukti 4-6 savaites be lytiniu santykiu su vyru. Tiek ir pralaukem. Po to turejau paveluota vizita pas gydytoja, liepe laukti 3 menesius, naudoti kontraceptikus( kas man labai nepriimtina), bet pasirodo, jau buvo per velu. Dabar mums 16 savaiciu. Pradzioj buvo daug baimiu, kartais paranoisku, kiekvienas skausmelis lydedavo i tualeta tikrintis, ar nera kraujo. Bet kol kas augam ir mums viskas gerai. Jau girdejom sirdele. Ir laukiam pirmojo ultragarso. Taigi iseina, kad pastojau mazdaug pusantro ar du menesiai po persileidimo.
Labai dziaugiuosi uz jus, kad augat sveiki ir viskas gerai
As irgi patyriau persileidima, bet nekraujavau ir 12 sav, maniau, kad viskas yra gerai, bet kaip nuejom paklausyt sirdeles nerado sokas mums vat siandien butu mano gimdymo numatyta diena bet kaip sakoma dievas atima, bet ir duoda
mums dar tik 6 sav, labai neramu, kaip minejai, kiekvienas skausmas tik pirmas zingsnis i wc bet kaip nors bandome islikti stiprus ir pozityvus, nors labai sunku...sirdeles einam klausyti geguzes 5 d. tikimes viskas bus gerai
Visų pirma noriu pasidžiaugti už visas čia esančias , kurios sėkmingai nešioja vaikelį po netekties Linkiu laikyt savo stebuklus ant rankų..
Aš savojo žirniuko netekau dar visai neseniai, viskas šviežia.. Bet tikiuosi, kad atėmęs I ilgai lauktą mažiuką, D pagailės mūsų..
Noriu paklaust, ar realu, kad po persileidimo praėjus savaitei, gal truputį daugiau, atsirastų pykinimas iki vėmimo? ne kasdien, bet net būnant manęs nepykino.. Turėjom santykių, saugojomės NLA, galvoju nejaugi aš vėl Norisi viską nurašyti hormonams, bet, tokiu atveju gal ir nėštumo metu būčiau jautusi pykinimą? nieko nesuprantu..
Aš savojo žirniuko netekau dar visai neseniai, viskas šviežia.. Bet tikiuosi, kad atėmęs I ilgai lauktą mažiuką, D pagailės mūsų..
Noriu paklaust, ar realu, kad po persileidimo praėjus savaitei, gal truputį daugiau, atsirastų pykinimas iki vėmimo? ne kasdien, bet net būnant manęs nepykino.. Turėjom santykių, saugojomės NLA, galvoju nejaugi aš vėl Norisi viską nurašyti hormonams, bet, tokiu atveju gal ir nėštumo metu būčiau jautusi pykinimą? nieko nesuprantu..
QUOTE(Kristut @ 2011 04 30, 15:57)
Visų pirma noriu pasidžiaugti už visas čia esančias , kurios sėkmingai nešioja vaikelį po netekties Linkiu laikyt savo stebuklus ant rankų..
Labai, uzjauciu tave tikuosi, kad greitu metu ir tu ir si karta butu stiprus kudikelis as tau siulyciau galbut pasidaryti nestumo testa ir matysi, jei teigiamas, gal tai nauja gyvybe ko linkiu , o galbut, kaip pati sakai, dar hormonai nesugrizo i savas vezias
manes nepykino per pirma nestuma, bet jau dabar jauciu, kad pykina, bet nevemiu, pakukcioju wc ir viskas sekmes ir pranesk viska
QUOTE(vestallsim @ 2011 04 30, 16:38)
Labai, uzjauciu tave tikuosi, kad greitu metu ir tu ir si karta butu stiprus kudikelis as tau siulyciau galbut pasidaryti nestumo testa ir matysi, jei teigiamas, gal tai nauja gyvybe ko linkiu , o galbut, kaip pati sakai, dar hormonai nesugrizo i savas vezias
manes nepykino per pirma nestuma, bet jau dabar jauciu, kad pykina, bet nevemiu, pakukcioju wc ir viskas sekmes ir pranesk viska
Aciu
Dariau siandien ir yra antra juostele, bet manau, tai del buvusio nestumo. Nes dar tik 2 savaites praejo nuo persileidimo dienos..
Butinai, pasisakysiu, jei
QUOTE(Kristut @ 2011 04 30, 16:56)
Aciu
Dariau siandien ir yra antra juostele, bet manau, tai del buvusio nestumo. Nes dar tik 2 savaites praejo nuo persileidimo dienos..
Na dar tikrai ne perseniausiai net nezinaugali buti visaip ...O tau naturalus persileidimas buvo? Tikiuosi, kad viskas tada graziai issivale, nes kartais buna, kad neviskas pasisalina. As dariausi po 4 sav, nes nesulaukiau mmm, tai buvo neigiamas, taip pat reikia laiko viskam sugristi i savas vezias
QUOTE(vestallsim @ 2011 04 30, 17:47)
Na dar tikrai ne perseniausiai net nezinaugali buti visaip ...O tau naturalus persileidimas buvo? Tikiuosi, kad viskas tada graziai issivale, nes kartais buna, kad neviskas pasisalina. As dariausi po 4 sav, nes nesulaukiau mmm, tai buvo neigiamas, taip pat reikia laiko viskam sugristi i savas vezias
Man apie 9savaite nustojo plakti sirdukas, persileidimas neprasidejo, o negyvo leliuko as nesioti nenorejau (ta prasme laukti, kol prasides naturaliai), todel persileidima sukele vaistais, viskas gerai issvale - gydytojas patvirtino ir paleido namo. Taip, reikia kad viskas sugryztu i savas vezes.. Jau man paciai idomu kas kaip bus