QUOTE(astabil @ 2011 01 07, 16:11)
As turejau du nesivystancius,ir abu nestumai baigesi 6sav.Nebuvo nei skausmu,nei kraujavimu,nieko,kas isduotu,kad kazkas netaip.iki 10 sav gyd. lauke,gal nenorejo suklysti,paskui abrazija.Del nestumo testo ryskumo,tai pirma kart jis irgi nebuvo ryskus,bet antra kart iskart nesulaukus menesiniu,buvo ryski juostele kaip kontroline,tai nzn kiek tas rodo nesklandumus.Tiesa,jau 10sav nebepykino,nebebuvo jautri krutine,zodziu,pamazu dingo visi iki tol buve nestumo pozymiai,bet manes stipriai nepykino ir iki tos 6sav,tai negalejau is to suprast,kad kazkas negerai..
Dabar vel laukiuosi,jau 14sav.12sav dare ehoskopija,viskas buvo ok,tai gal trecias kartas nemeluos Bet nerima jauciu kasdien,atrodo,bet kada gali kazkas nutikt,ir as to nepajusiu,vyras sako,kad jau paranoja man
Kiek dariausi kokiu tyrimu,visi geri,nerado priezasties kodel taip buvo.Si karta gyd labai priziuri,rupinasi,dave bilioteni,kad tik viskas butu ok.Tiesa,kai buvo 9sav buvo prasidejes kraujavimas,kelias d tepliojo,gulejau ligonineje,bet lyg ir viskas susitvarke,maciau kaip juda pilvelyje vaikutis,plaka sirdute,laukiu kada vel ehoskopuos,tada taip ramu pasidaro...
Dabar vel laukiuosi,jau 14sav.12sav dare ehoskopija,viskas buvo ok,tai gal trecias kartas nemeluos Bet nerima jauciu kasdien,atrodo,bet kada gali kazkas nutikt,ir as to nepajusiu,vyras sako,kad jau paranoja man
Kiek dariausi kokiu tyrimu,visi geri,nerado priezasties kodel taip buvo.Si karta gyd labai priziuri,rupinasi,dave bilioteni,kad tik viskas butu ok.Tiesa,kai buvo 9sav buvo prasidejes kraujavimas,kelias d tepliojo,gulejau ligonineje,bet lyg ir viskas susitvarke,maciau kaip juda pilvelyje vaikutis,plaka sirdute,laukiu kada vel ehoskopuos,tada taip ramu pasidaro...
Kažkaip įkvepė kad ir man trečias kartas nemeluos. eisiu Pas gydytoją po 6 dienų, tai taip su nerimu laukiu. O jei ieko nematys, arba kas blogai, atrodo, kad jei pasakys kad viskas gerai tai taip nusiraminsiu... Linkiu ir tau ir sau sėkmės ir stiprybės