QUOTE(Brauna @ 2010 09 09, 14:36)
Turėjau ir aš tokią netektį, tik man buvo 23,5 sav, bet daktarai uzrašė 21-22sav. Dukrytė gimė gyva, bet kadangi plaučiukai nebrandinti nieko nedarė.... Pastojau kai ne visai sulaukus puse metu. Keista bet pastojau ta pacia diena ir gimdymo data ta pati. Visą neštumą jauciausi gerai bet vis buvo baimė jei vėl tas pats bus. Gimdymo data buvo 09,12 bet gime 09,08. Netikėjau kad tiek išnešiosiu, bet pavyko. Nubėgus vandenims beveik be skausmų nuvažiavau su 8 cm atsidarymu, gavau greitą cezarį, nes mažylė sėdėjo. Tai va gimė iš antro karto.
Mamytės linkiu kad kiti nėštumai būtu sėkmingi ir nebetektu iškęsti to skausmo dar karta.
Mamytės linkiu kad kiti nėštumai būtu sėkmingi ir nebetektu iškęsti to skausmo dar karta.
Sveikute, labai uzjauciu ir suprantu, nes pati pries dvi savaites netekau savo 22-u savaiciu mazyles Man istrigo kad daktarai uzrase 21-22sav.. Supranti jie kretinai dabar taip nuo saves atsakomybe nusiema, nes mano nestumui buvo 22sav ir 5 dienos, net du echo taip parode pries tai ir pilnai issivyscius dukryte tokiam laikui, bet kai gimdymo namai mane issiunte i klinikas pasake "islaikymui" - klinikose padare echo ir uzrase 21 savaites, dar primelavo kad mergaite jau deformuota (man pries laika po truputi nutekinejo vandenys) ir pasake kad lieka tik nestumo nutraukimas Zodziu jau nebeturiu jegu kankintis, aprasiau savo istorija kitam skyrelyje, gal kam bus idomu, o gal net aktualu, zemiau nuoruoda imesiu ... Tik tvirtai zinau ir sakau, NETIKEKITE KA SAKO GYDYTOJAS - paklausykite savo sirdies ir dar bent 3 - u gydytoju, pries nusprendziant padaryti tai, ko nebesugrazinsi..
http://www.supermama...?...38466&st=12
P.S. Jei nepatingesite paskaitykite visus komentarus temoje, ten net yra kaip gydytojai net du jei neklystu klaidingai konstatavo nesivystanti...
O dabar i tema: Pirma karta pastojau, kai buvau labai jauna 18-os, neturejome kur gyventi nuomavomes, mazai uzdirbom.. Issigandau kad nesugebesim uzauginti leliaus ir pasidariau aborta 7 sav (po kurio ziauriai kankinausi) Po aborto praejus lygiai 9 menesiams (net diena buvo gruodzio 27, o abortas buvo kovo 27) pagimdziau sveika berniuka.. Dabar praejus 12-ai metu pastojau ir sis nestumas aprasytas auksciau pateiktoje nuoruodoje.. Dabar nesiruosiu klausytis nei mediku nei kazkokiu kitu nuomuoniu, zinau kad po abrazijos ovuliacija vyksta praejus 14 dienu, tai jau ir pradejome "seti"..Dabar mano planas pastoti, tai net kazkiek malsina dar sviezia skausma, nes tikiu kad ji sugryz.. Labai labai nuosirdziai uzjauciu visas mamytes netekusias savo leliuku ir STIPRIAI linkiu sulaukti sveiku maziuku. Nevisada reikia klausyti mediku, klausykit savo sirdies ir tai ka sako nuojauta - jei buciau taip darius pati, tai daug nelaimiu galejau isvengti..