Na va, po 4 men vel pas jus sugrizau
rugsejo 1 atliko valyma, buvo dalinis savaiminis persileidimas. gruodi nesisaugojom, vel pastojau is pirmo karto
deja..likus porai dienai iki mm buvo vos vos sviezio kraujo, issigandau, bet nutariau nusitekti ramiai - kas bus, tas. dar 6 dienas gal vos vos tepliojo rozinem isskyrom, sakudejo juosmeni, gulint, sedint. ir dar ketvirta nestumo savaite susirgau gripu ar kuo
38,5 temperat pakilo, krete saltis, skaudejo gerkle. per 2,5 paras pasveikau. strenu skausmai dingo, nebetepliojo, jauciaus gerai. ir taip 12 dienu. tada gavau siuntima i ekoskopija, nestumui 6 savaites, parode plakancia sirdele
po to mano gine paskyre gerti hormonus Duphaston. Nusipirkau ir labai nenorejau gerti, nuojauta kuzdejo, kad nereikia, paskaiciau isntrukcijoj, kad gydymo pradzioje galimi pakraujavimai, tepliojimai. Labai nenoredama vis tik tablete isgeriau. Ryte pasislapinus pastebejau kraujingu tamsiu rudu isskyru
galvoju - o Dieve, nuojauta neapgavo. skambinu savo ginei, o ji sako, kad cia tikrai ne nuo to. nuejau pas kita gine, ji ir mano, akd cia tik sutapimas....bet kodel tada instrukcijoj taip parasyta, ka man galvot
dar cia jus teigete, kad kenkia ekoskopas ankstyvu nestumo metu, o man ziurejo stetoskopu, sirdute pulsiuojacia maciau...gal tai pakenke, gal po to nustojo zirniukas vystytis...kaip sunku. atrodo isprotesiu nuo laukimo ir savo minciu. jei ir sis nestumas pasibaigs nesekme, jauciu, susitraumuosiu ilgam
beje, man dar yra ureaplasma urealyticum. pirmas antibiotiku kursas nepadejo. antro nespejau isgert, pastojau. mastau, kad gal ir tai gali turet itakos persileidimams...ech