QUOTE(bubuke @ 2008 12 18, 13:13)
nu zinokit, as pasiutus, tai ne tas zodis....nueinu gi as pas daktarka ( beje skyriaus vedeja), anksciau numatyto laiko, nes pastoviai skauda pilvo apacia....ji man ji paspaude, paspaude ir padare genialia isvada, kad cia man ne pilvas, o nugara....ir liepe tepti fastum gel.....ir visa konsultacijos laika prapliupe apie persileidima, kad nusiteikciau, kad geriau, kad puslele pati iseina...as likau be amo...apie ka cia ji sneka...jokiu tyrimu man nedarius nusprende, kad as pasmerkta...neuzvede nei nesciosios korteles, nei nepaskyre jokiu tyrimu...gal popieriu taupo krizes metu....as apakus.....pasirodo uzimami aukstesni postai galutinai sueda zmogaus zmoniskuma ir profesionaluma...
Laikykis, gal dar niekas neprarasta. nueik pas gydytoja privaciai - manau lengviau pasidarys, negu kad kankintis ir speliot.
Mano pirmas nestumas irgi buvo nesivystantis, persileidau 9 savaiciu. Antrasis baigesi sekmingai ir pats nestumas buvo labai tvarkingas - be jokiu nukrypimu. dabar po ketveriu metu vel nescia, labai dziaugiuosi ir laukiu