Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po persileidimo

Neliūdėk, Bertute, kitą kartelį būtinai pasiseks 4u.gif stiprybės tau... 4u.gif

Aš pastojau po 6 mėn., kaip rekomendavo gydytoja....ilgiau nelaukiau biggrin.gif
Atsakyti
Deja deja ir man si karta nepavyko sad.gif Vakar tik is ligonines gryzau. niekas nezino kodel taip ivyko, bet leido bandyti po kitu menesiniu.... Labai gaila, kad viskas taip nutiko. o taip laukem............... mega_shok.gif cray.gif
Atsakyti
Sveikos. Man irgi atsitiko nelaime, netekau musu pirmojo laukiamo vaikelio. Pasak gydytoju turejo but 11 savaite, bet pradejo teplioti, todel padare pirma echo ir pasake kad tik 7 savaite ir sirdeles negirdi, nuvaziavau i ligonine ten pasake kad tik 4 savaites ir mato tik puslele, pradejo leisti vaistus, sake kad nospa..nors man nieko neskaudejo, o po dvieju dienu, nakti padare valyma..del ko taip ivyko man niekas nepaaiskino, liepe bandyti po puses metu vel. manau, bijoti antrojo pastojimo, yra naturalu po pirmojo netekties.Nezinau ka daryti, ar eiti prasyti daryti man tyrimus, tik nezinau kokius, ar ka man daryti?Ir siuo metu, praejus apie 4 dienas, po operacijos, baisiai skauda pilvo apacia, ypac sedantis.Ar taip buna po to???rytoj einu pas gydytoja.
Atsakyti
Mielos mergytės,
Štai aš po persileidimo palaukiau 8 menesiukus, pastojau ir dabar turiu grazuolyte, nuostabią mergytę. Jai jau puse metuku.
Taigi, nenusiminkite. Ir jums pasiseks. 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutės doh.gif
nusprendžiau ir aš prisijungti ir pasidalinti savo patirtim ir išgyvenimais smile.gif
Savo pirmosios dukrelės laukėme septynis metus,prieš tai turėjau 3 persileidimus.
Daug patyriau skausmo ir nusivylimo,bet kai sužinojau,kad laukiuosi be galo apsidžiaugiau.Nėštumas buvo sunkus,beveik visą nėštumą pragulėjau ligoninėse,vis grėsė persileidimas.Bet mums pasisekė ir dabar mes turim dukrytę,kuriai jau 11 metų.Dabar mes vėl labai laimingi,mus aplankė gandras po 11 metų biggrin.gif Dabar 25 savaitės mūsų leliui,dukra be galo laukia ir tėtis,tikisi sūnelio,nes kas gims dar nežinome. thumbup.gif 4u.gif
Taigi mamytės ištvermės ir stiprybės JUMS 4u.gif
Atsakyti

Musu pirmas nestumas taip pat buvo nesekmingas... Taciau abrazijos daryti nereikejo, organizmas viska pats pasalino, nors buvo tik 6 savaites, bet vis tiek man buvo trauma... Buvo vidine baime, kad gal kas nors negerai ir pan. Nors priezasciu galejo buti begale... Nors gydytoja rekomendavo sulaukti vienu menesiniu ir tada bandyti, taciau mes vel pastojome labai greitai ir laukiam vasara gimstancio kleckiuko smile.gif
Atsakyti
mes irgi jau du persileidimus turejom. Viena 20 sav, o kita 23sav. Abu vaikai buvo sveiki. As irgi gerai jauciausi. Deja, airiai gydytojai neapziurejo gimdos kaklelio,o jis buvo per silpnas isnesioti vaikuti. Labai norim antro vaiko, bet nebezinau kaip ryztis nestumai, jei pries tai buve taip baigesi.
Airijos medikai leidzia pastoti iskart. Tik dabar nuo 12 sav rekomenduoja apsiuti gimdos kakleli. Bet pas tokius "sundaktarius" lankytis nebenoriu. Planuoju grizti i LT ir tik tada vel ryztis nestumui.
Gal kuri girdejote apie gimdos kaklelio apsiuvima? Mums su tuo susidurti neteko.
Atsakyti
pries pora savaiteliu apsidziaugiau kad nera mmm- testas rode II juosteles. Buvo taip smagu, labai norejom mazylio... Deja ... gydytojai itare pastojima ne vietoje, jau turejo buti 6 sav bet taip niekas is nepasirode. Dare kraujo tyrimus HCG 100, nestumas yra, taciau ... HCG pradejo kristi ... vakar grizau is ligonines - viena ... del neaiskiu priezasciu ivyko savaiminis abortas ... buvo labai liudna, bet yra kaip yra ... po poros menesiuku bandysime vel ... tikiuosi pavyks.
Atsakyti
Labutis visiems...
As va sausi irgi labai laukiama vaikuti praradau 11 savaiciu budama... Abrazija teko daryti verysad.gif
Man kontraceptikus israse... bet nezinau ar verta gerti? ir po kurio laiko menesines prasidet gali?
Atsakyti
QUOTE(MeLeJa @ 2008 02 11, 21:58)
Labutis visiems...
As va sausi irgi labai laukiama vaikuti praradau 11 savaiciu budama... Abrazija teko daryti  verysad.gif
Man kontraceptikus israse... bet nezinau ar verta gerti? ir po kurio laiko menesines prasidet gali?

kazkur po gero men.man prasidejo po 46 dienu
Papildyta:
QUOTE(inrisa @ 2008 02 11, 22:22)
kazkur po gero men.man prasidejo po 46 dienu

bus dar klausimu,rasyk i az
Atsakyti
QUOTE(MeLeJa @ 2008 02 11, 20:58)
Labutis visiems...
As va sausi irgi labai laukiama vaikuti praradau 11 savaiciu budama... Abrazija teko daryti  verysad.gif
Man kontraceptikus israse... bet nezinau ar verta gerti? ir po kurio laiko menesines prasidet gali?

Užjaučiu console.gif Man gydytoja aiškino, kad kraujavimas po abrazijos yra kaip mėnesinės, o sekančios ateina, kai joms laikas pagal ciklą ateina. O kontraceptikus gerk jei neplanuoji artimiausiu metu pastoti. Jei manai, kad bandysite vėl geriau nereikia, nes organizmui reikia laiko išsivalyti nuo hormonų.
Atsakyti
sweikos,

ash pastojau ishkart po persileidimo. (buvo nesivystantis 6 savaichiu ishsivale be mediku kishimosi). net netikejau, kad taip galima ir truputi pergyvenau, kad viskas gerai butu. gydytojai ramina, kad viskas puikiai. dabar jau 12 savaichiu, shirdute jau girdejau, mazhiu ekrane machiau.

turbut kaip visoms, kurioms yra teke ishgyventi panashius dalykus, neshtumas nera viena dzhiaugsmas ir ramybe, bet ir baime, kad tik viskas gerai butu. jauchiuosi pakankamai gerai, pykino mazhai, o dabar ishvis nebepykina. kita dzhiaugtusi, kad toks lengvas neshtumas, o man atrodo, geriau jau blogai jauschiausi nuolat, tai bent zinociau, kad tikrai esu normaliai besilaukianti. arba pabundu nakti ir atrodo, kad viskas - niekas nebesivysto, nes guledama lovoje atsipalaidavusi ishvis aishku nejauchiu net mazhiausiu simptomu....ar ir kitoms kyla panashiu kvailu minchiu?

prisimenu, kai pirma karta nesekmingai laukiausi, net mintis neatejo, kad gali buti problemu, o va kas gavosi... todel dabar kazhkaip atsargiai dzhiaugiuosi. niekam (ishskyrus aishku vyra) iki shiol neprasitariau. ir prasitarsiu turbut tik tada kai jau pasimatys:)))
Atsakyti