QUOTE(*J&J* @ 2007 03 13, 18:23)
sveikutes .Labai su vyru norim vaikucio ir labai stengiames,jei po savaites nesulauksiu mmm darysiuos testuka ir tikiuosi bus teigiamas.Tik va ,kuo daugiau skaiciau jusu tema,tuo man neramiau daresi.Sakykit mergaites,kas lemia persileidima,ir ko labiausiai reiktu saugotis?Ar cia jau kaip dievas duos?nepykit uz kvaila klausima,tiesiog niekada nebuvau nescia ir ziniu man tikrai truksta.ir labai neramu darosi,nors galbut dar net nesu pastojus Linkiu visom stiprybes ir sekmes
O tu tiesiog negalvok apie tai, tikėk ir labai tvirtai tikėk, kad tau taip nenutiks. Kuo daugiau gerų emocijų turi gauti mažylis, o ne nuolatinių baimių, stresų ir pan. Aš pati esu pergyvenusi 3 persileidimus po to 2 metus negalėjimo pastoti, daug išverktų ašarų, baimių, apatiškų jausmų, nusivylimų ir klausimų KODĖL MAN?, bet esu įsitikinusi, kad gamta ir gal dar kai kas aukštesnis už mus nusprendžia ar verta ir kada verta į pasaulį paleisti dar vieną gyvybę. Net ir tarp žmonių vyksta natūrali atranka, silpniausieji žūsta, o kartais pagalvoju, gal geriau lai negimsta, nei gimsta neįgalūs, suluošinti nuo vaikystės.
Būna pasaulyje stebuklų, aš turiu juos du Pirmas - nesivystantis nėštumas, antras - sūnus, trečias ir ketvirtas - persileidimai, negalėjimas pastot ir penktas - vėl sūnelis. Taigi po tamsių naktų visad pasirodo saulutė ir niekad nereikia nustot tikėt, tiesiog mokėt išlaukt.
Sėkmės jums laukiant savų stebukliukų