Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po persileidimo

QUOTE(Sirana @ 2006 06 28, 21:29)
Na, del to tu irgi teisi - labai mazame nestume taip ir buna: arba viskas, arba... nieko. As tau linkiu sekmes - jums abiems sekmes - tau ir tavo leliukui wub.gif Laikykites!



Ačiu, brangioji, už gerus linkėjimus. Šiandien sapnavau save su dideliu pilvuku, o praeivis pasakė, kad turėsiu mergaitę. Labai noriu tikėti tuo sapnu.
Atsakyti
QUOTE(BELIA @ 2006 06 29, 08:32)
Ačiu, brangioji, už gerus linkėjimus. Šiandien sapnavau save su dideliu pilvuku, o praeivis pasakė, kad turėsiu mergaitę. Labai noriu tikėti tuo sapnu.

niu linkiu kad tavo sis sapnas isipildytu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,


siandien jau galima sakyti ikopiau i 6 sav. ir pastebejau sviesiai rudas isskyras, labai nedaug...bet ,man labia labai neramu...iki siols viskas buvo labai idealu.....
patartkiet prasau, ar taip gali buti ar tai jau rimtas signalas?...
praejusi karta, tokios iskyros man buvo nuo pirmois savaites, gydytojai nieko nekomentavo.....
as labai bijau ir nezinau ka dabar daryti?
ar jau galima per echo pamatyti sirdele ir nusprseti, kad viskas gerai?...
Atsakyti
6 sav. nestume vaisiuko dar gali ir nesimatyti, o del isskyru tai siulyciau begti i ligonine (Antakalni ar Tyzenhauzu).pastatys lasine, pagulesi savaitele, gausi nedarbingumo lapeli, pasedesi ramiai namuciuos ir viskas bus gerai.svarbiausia ramybe ir gulimas rezimas.uzmirsk trumpam apie virykle, indu plovima, baldu stumdyma, siurbliavima ir sunkesnius darbus.Man pries tai buvo 2 nesivystantys. dabar man 16 sav., ka tik is genetiko, kol kas lyg ir viskas gerai. nedarbinguma turiu nuo 7 nest.sav. iki dekreto mirksiukas.gif .Taip kad saugokite save ir savo maziukus, jiems kaip niekad reikia musu ramybes
Atsakyti


o kiek laiko buvo kai suzinojai tas baisias zinias?
o kaip dabar jautiesi? ir kodel jau turi nedrbinguma?
papsakok apie genetikus? kokios zinios is ju?
bijau, kad ir manes laukia tas pats
Atsakyti
QUOTE(ilmantina @ 2006 06 30, 11:05)
Sveikos, mergaites,
siandien jau galima sakyti ikopiau i 6 sav. ir pastebejau sviesiai rudas isskyras, labai nedaug...bet ,man labia labai neramu...iki siols viskas buvo labai idealu.....
patartkiet prasau, ar  taip gali buti ar tai jau rimtas signalas?...
praejusi karta, tokios iskyros man buvo nuo pirmois savaites, gydytojai nieko nekomentavo.....
as labai bijau ir nezinau ka dabar daryti?
ar jau galima per echo pamatyti sirdele ir nusprseti, kad viskas gerai?...


Sirdele jau tokiam nestume turi matytis. Skubek pas gydytoja konsultacijos!
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes. as ka tik is ligonines, padare abrazija.... cry.gif buvau 9 svaiciu, kai pradejau kraujuoti... man irgi prasidejo nuo labai labai mazos juosteles kelnaitese, laukiau dar tris dienas, bet kraujo vis daugejo.. pagulde i ligonine. dar lauke kelias dienas, vaistu nuo to neduoda.. palieka gamtai... labai sunku... verysad.gif tikiuosi kita nestmas bus geras. gydytoja aju leido po menesio bandyti vel, bet su vyru sakem palauksim bent puse metu....
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2006 07 11, 11:27)
gydytoja aju leido po menesio bandyti vel, bet su vyru sakem palauksim bent puse metu....


Manau, kad labai gerai nusprendet ilgeliau palaukti: turi gerai sugyti gimda, nes paskui gali pradeti blogai tvirtintis placenta. Mes irgi labai neskubejom ax.gif Linkiu sekmes ir neprarasti optimizmo! 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites
kalbata labai artima tema. aš du turiu, pirmas nėštumas buvo labai sunkus, antras idealus, o trečio ir ketvirto nėra verysad.gif ir dabar labai bijaU VĖL PASTOTI LABAI BIJAU TO PATIES, O LELIUKO NORIU IKI NUPROTEJIMO.

pirmas 14 sav. ,tai kai su antru pratraukiau iki 18sav. dziaugiausi, kad galiu ramiai atsipusti ir bats krajas ir tas jaUSMAS LYG TRUKO KAZKAS, NULEKIAU PAS GYDYTOJA IR VEL NUSTOJO VYSTYTIS IR VĖL NESIVYSTANTIS GALVOJAU MIRSIU, SAKES BUVO SOKAS, RENIMACIJOJE VOS ATGAIVINO, SAKE DĖL ŠOKO NENORĖJAU PABUSTI PO ABRAZIJOS VAT KAIP BUNA
DABAR LABAI DZIAUGIUOSI UZ DRASIAS MAMYTES IR LINKIU JOMS SEKMES AUGINANT IS NAUJO PILVELIUS.
Atsakyti
Sveikos,mielosios
jei atsimenat prieš 2 savaites rašiau apie savo apsilankymą VK ir keistą diagnozę
80%, kad viskas gerai ir 20%,kad blogai nes 7 savaite nesimatė širdielės plakimo, o vaisiukas buvo 7 savaičių "ūgio". Po to išvažiavau atostogauti ir čia prasidėjo!Atostogavau dideliam Rusijos mieste. Nieko man neskaudėjo, bet vieną dieną pastebėjau šviesiai rudas išskyras, iškart nuvažiavau į ligoninę padarė Echo - 5 (o turėjo būti 9 savaitė)!!!-nesivystantis,bet lyg matosi širdies plakimas, nusiuntė pasitikrinti dar į vieną kliniką - 6 savaitė nesivystantis. Abrazija. Jau 2 kartą nesivystantis.
O dabar, mergaitės, paaiškinkit, jei sugebėsit, KAIP mūsų superprofesionalioj klinikoj žymi gydytoja nesugeba atskirti 5 savaičių nėštumą nuo 7,5savaičių!!!KODĖL, jei įtaria, kad kažkas negerai, nepaguldo į ligoninę, neišrašo nėštumą palaikančių ir vaiko vystymąsi skatinančių vaistu?????????? TEN , kai tik įtarė nesivystantį, gydytoja išrašė krūvą vaistų ir buvo pasiryžusi bandyti išsaugoti mano nėštumą ,jei tik pasitvirtintų širdelės plakimas!!!!
Štai kokių mums gydytoju trūksta!Kurie KOVOTU UŽ MUS, bandytų išsiaiškinti nesivystznčių nėštumų priežastis, padėtų mūsų laukiamiems vaikams ateiti į šį pasailį.
Linkiu visoms Jums visoms laimingai išnešioti savo lelius, mylėkit juos ir laukit labai labai. Sėkmės!

Atsakyti
sveikutes visos besilaukiancios mamytes. na manau del tu persileidimu ar nesivystanciu kudikeliu taip likimas sudelioja, kad taip turi buti. as irgi su saviskiu ieskom daug priezaciu del ko kas kaip. tyrimus pasidariau visi geri, kraujas taip pat geras. matyt neturejo ateiti i si pasauli. o lietuvos gydytojais tai man isvis pasitikejimas dinges, ir net per kita nestuma nzn kur rasti rimta gera specialista. nes per nestuma, po pirmos vizitacijos pas ginekologe, man pradejo kraujuoti, kai vakare grizau radau lb nezymia ruda juostele. o kai dare ultragarsa taip spaude pilva, r tikrai labai skudejo.nemanau kad taip turi buti. didelio sekmiuko besilaukiancioms mamytems 4u.gif stiprybes jums.
Atsakyti
Aš irgi savo patirtimi galiu pasidalinti.

Labai norėjom antro lėliuko, pernai spalį buvau pastojusi, o apie 5-6 sav. - patepliojimas tamsiai rudom išskyrom, o paskui ir normalus kraujavimas... VIskas dingo. Tuo metu kaip tik buvau gūdžiam vienkiemy ir nieko nedariau - leidau vykti sava eiga. Tik po to buvo negerai, skausmai ir pan., tai kreipiausi pas gydytoją, pagėriau antibiotikų ir susitvarkė viskas.

Šiemet balandį pagaliau vėl pastojau ir vėl maždaug tuo pačiu metu 5-6 sav. tie patys simptomai... Tiesiog apmiriau pamačiusi išteptas kelnaites... Visai neseniai vyro sesei kaip tik toks variantas buvo atsitikęs irgi, tik 8 sav. jau buvo, tai valymą darė. O kaip tik vėl pasitaikė savaitgalis, šeštadienis, o sekmadienį turėjau išskristi į komandiruotę. Tai skubėjau nerimo kupina širdim pas gydytojus į Antakalnį. Jei trumpai - liepė atsiduoti Dievo valiai, nes kas turi įvykti - nesustabdysi, į ligoninę sako, kad negulkdo su tokiu nėštumu... Neskridau visgi, pagvulėjau namie, nuėjau į polikliniką pirmadienį. Ten staigiai išrašė siuntimą į ligoninę ir liepė gultis, sakė, kad privalo guldyti kraujuojančią moterį... O man ligoninės - kaip velniui kryžius smile.gif. Na, bet susikroviau daiktus ir nuvažiavau į Raudonajį Kryžių pas pažįstamą gydytoją. Ten irgi supratau, kad geriau leisti tam, kas turi įvykti ir vykti. Ligoninėje man nieko nebūtų labai darę, tai nusprendžiau nesigulti visgi, gulėti namie ir tvarkytis su emocijomis. Bet gydytoja buvo žmoniška, mane gerai suprato, tai paskyrė Dufaston max. dozę iš pradžių, o paskui normalią pagerti. Gal ir tai padėjo, o gal labiausiai žinia, kad pilvelyje - 2 pūslytės! Vien apie tai pagalvojus pasidarydavo linksma, ėmė juokas. Gal tai mane ir atstatė. Tieisog visą laiką tikėjau, kad bus taip, kaip turi būti. Gal 2 sav. pamažu patepliodavo, bet kai baigėsi, tai baigėsi. Dabar dvynukams po širdele jau po 17 sav., labai noriu tikėti, kad viskas bus gerai iki galo.
Nenusiminkit ir jūs, mamytės, kas bebūtų - ar gera, ar nelabai tam kartui baigtis.
Atsakyti