QUOTE (dzudi @ 2004 07 15, 20:31) | ||||
Ot, Marmiska, galesim istekancioms kursus rengti.. kaspineliu darymo... Siaip... tas pasiruosimas vestuvems daug ko ismoke... |
Dzudi tikrai kad daug ko ismoke,jei ne moki taupyti gali viska nusipirkti Dabr va darbe sedziu ,kaspinelius ant tauriu darau
QUOTE (Marmiska @ 2004 07 15, 20:35) | ||||||
Dzudi tikrai kad daug ko ismoke,jei ne moki taupyti gali viska nusipirkti Dabr va darbe sedziu ,kaspinelius ant tauriu darau |
Kaip faina Rimtai tu cia nusiteikusi viska puosti ...
palaukit, o tai kaip jus darot tuos kaspinelius??????????
as maciau kai pradeda daryti, taip per vidury surisa, o paskui ka tik isskirstai ir viskas? nu please, parasykit, kaip jus ten darot?
as maciau kai pradeda daryti, taip per vidury surisa, o paskui ka tik isskirstai ir viskas? nu please, parasykit, kaip jus ten darot?
MERGICKOS NU AR GALIT APARASYT KAIP DAROT TUOS KASPINUS, NU KAIP TEN RISAT? NU PARASYKIT PLEASE...
marmiska ir dzudi, nu parasykit kaip tuos kaspinelius darot... nieko man neiseina...
Noriu pavaryti antireklama! Ar galima? Pasakykite visiems, kad niekas neimtu limuzino is Zeigos firmos Kaune!!! Susitarem po 120 lt/val. o po visko tas zasinas vairuotojas (jis, rodos, ir Zeigos sefas, toks bjaurus uzsiraukes senis) pareiske, kad uz viska brangiau, nes dabar valanda pabrango iki 140lt. Tipo, vasara ir t.t. Nieko sau, nesinorejo gadintis nuotaikos tokia diena, tai ir sumokejau. As buta pirkau uz maza kaina, kai dar buvo nepabrange, tai ka, bankas gali pasakyti, kad dabar butai pabrango, tai mokesiu dvigubai daugiau? Durna firma ta Zeiga, tikrai nieko gero apie ja negaliu pasakyti. Nepamirskit, kam gali kilti tokia pagunda naudotis ju paslaugomis. Ir dar: Kauno Rotuseje neimkit ju siulomu foto viduje, jei turit savo fotografa, jis padarys viska taip pat, kaip ir ju siulomas. Mes nuotraukose tai nematem jokio skirtumo, musiskis dar geriau pagavo momenta, kai dejomes ziedus.. tai tiek...
QUOTE (Dewa @ 2004 07 28, 09:02) |
O mes iš vakaro nupinsim ąžuolų vainiką ilgą, apvyniosim jį baltu kaspinu ir kazkaip uždėsim ant kapoto. Na man tie plastmasiniai kaspinai... nu tokie... nenoriu aš jų |
Va va gera mintis! IR as kazko taip noriu. Nes dievazi tie kaspinai... Mums tai reikes kokius 200km pravaziuoti, bet as tikiuosi, kad atlaikys tuos zygius, jei jau ir neatlaikys tai nebus didele beda:)
O kaipsu salemergaites darot?
QUOTE (Dewa @ 2004 07 28, 09:02) |
O mes iš vakaro nupinsim ąžuolų vainiką ilgą, apvyniosim jį baltu kaspinu ir kazkaip uždėsim ant kapoto. Na man tie plastmasiniai kaspinai... nu tokie... nenoriu aš jų |
Čia jaunųjų mašiną ąžuolų vainikais puošit?
QUOTE (kava @ 2004 07 28, 09:08) |
Čia jaunųjų mašiną ąžuolų vainikais puošit? |
As galvoju gal azuolu nelabai, bet pvz, siaip kokiu berzeliu, na zalumos, kad butu...na tai duokit orginaliu minciu:)
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 28, 09:11) |
As galvoju gal azuolu nelabai, bet pvz, siaip kokiu berzeliu, na zalumos, kad butu...na tai duokit orginaliu minciu:) |
Iš šermukšnių (būtinai su uogom) širdies formos vainiką nupinkit, pavyzdžiui. Manau, ant baltos mašinos turėtų atrodyti Visai nieko ir man pačiai tokia idėja, tik gal dar patobulinti reiktų
P.S. Gerai, kad jūsų vestuvės viena diena vėliau, tai nesusitiksim kur nors pakeliui vienodai papuoštom mašinom