Idedu mano akimis ziurint labai labai grazu, originalu masinos papuosima cia vienos is forumieciu
as jau nesijaudinu, kaip pamerge padarys, taip ir bus
QUOTE(moshke @ 2006 06 13, 12:11)
Idedu mano akimis ziurint labai labai grazu, originalu masinos papuosima cia vienos is forumieciu
Dar nematytas papuošimas. labai originaliai
QUOTE(Laumėnė @ 2006 05 31, 22:44)
Štai taip puošiau draugei mašiną
Papildyta:
planuoju ir savom vestuvėm kažka panašaus
Pirmąją mašiną puošim patys, o kitas pamergėm paliksim
Papildyta:
planuoju ir savom vestuvėm kažka panašaus
Pirmąją mašiną puošim patys, o kitas pamergėm paliksim
nematau jokios nuotraukytės
Buvau praeitą savaitę Vilniuje "Gelių oazė" salone, jie taip puošia mašinas.
Man tai labiai patinka , ten ir puošime mašinas!!!
QUOTE(irusia82 @ 2006 06 15, 16:57)
Buvau praeitą savaitę Vilniuje "Gelių oazė" salone, jie taip puošia mašinas.
kaip "taip" puošia ?
Beje, kodėl nei viena nepasigiria, kaip bus papuoštos pulko mašinos, jei važinėsitės ne limuzinu ar autobusiuku.
Pasisiuvau svočios mašinai skirtus papuošimus ir dabar nervas jama, gal ne v temu jie visai
QUOTE(Žuvė @ 2006 06 15, 18:05)
kaip "taip" puošia ?
Beje, kodėl nei viena nepasigiria, kaip bus papuoštos pulko mašinos, jei važinėsitės ne limuzinu ar autobusiuku.
Pasisiuvau svočios mašinai skirtus papuošimus ir dabar nervas jama, gal ne v temu jie visai
parodyk visom ką ten sumasčius
QUOTE(Žuvė @ 2006 06 15, 17:05)
kaip "taip" puošia ?
Mikriuką ir vieną mašiną man padėjo papuošti viena draugė. Labai nepergyvenau, kaip jie bus papuošti, nes man svarbiausia buvo jaunųjų mašina. Palydos transportą puošėm tiesiog kaspinais prie veidrodėlių arba ant antenos
QUOTE(moshke @ 2006 06 13, 13:11)
tikrai įdomiai taip dar nesu mačiusi
QUOTE(katyteee @ 2006 01 25, 19:11)
va, pas mane kazkaip taip bus
na man VIENAS GRAŽIAUSIŲ papuošimų
QUOTE(katyteee @ 2006 05 12, 16:21)
ar taip tavo mašina pauošta buvo ?
Pas mus vyriausi pabroliai nupyne azuolu girlianda. Tai ja kabino V forma, nuo veidrodelio prie priekio groteliu ir vel prie veidrodeliu. O pacia girlianda, tai kaune bazese pirkom dirbtiniu ramuniu dideles gal po 24ct, o mazos po 10ct. Labai graziai atrode. Kai bu foto, butinai parodysiu
QUOTE(Forgete @ 2006 06 18, 11:24)
Pas mus vyriausi pabroliai nupyne azuolu girlianda. Tai ja kabino V forma, nuo veidrodelio prie priekio groteliu ir vel prie veidrodeliu. O pacia girlianda, tai kaune bazese pirkom dirbtiniu ramuniu dideles gal po 24ct, o mazos po 10ct. Labai graziai atrode. Kai bu foto, butinai parodysiu
būtinai ir kuo greičiau parodyk bo aš norėčiau ąžuolo girliandos, tik neturiu, kas ją nupintų