Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

Idedu mano akimis ziurint labai labai grazu, originalu masinos papuosima wub.gif cia vienos is forumieciu mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
as jau nesijaudinu, kaip pamerge padarys, taip ir bus brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 06 13, 12:11)
Idedu mano akimis ziurint labai labai grazu, originalu masinos papuosima wub.gif cia vienos is forumieciu mirksiukas.gif
user posted image

thumbup.gif Dar nematytas papuošimas. labai originaliai
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 05 31, 22:44)
Štai taip puošiau draugei mašiną
Papildyta:
planuoju ir savom vestuvėm kažka panašaus  ax.gif
Pirmąją mašiną puošim patys, o kitas pamergėm paliksim  mirksiukas.gif

nematau jokios nuotraukytės verysad.gif
Atsakyti

Buvau praeitą savaitę Vilniuje "Gelių oazė" salone, jie taip puošia mašinas.
Man tai labiai patinka bigsmile.gif , ten ir puošime mašinas!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irusia82: 15 birželio 2006 - 15:58
QUOTE(irusia82 @ 2006 06 15, 16:57)
Buvau praeitą savaitę Vilniuje "Gelių oazė" salone, jie taip puošia mašinas.
Man tai labiai patinka bigsmile.gif , ten ir puošime mašinas!!!

kaip "taip" puošia ? g.gif

Beje, kodėl nei viena nepasigiria, kaip bus papuoštos pulko mašinos, jei važinėsitės ne limuzinu ar autobusiuku.
Pasisiuvau svočios mašinai skirtus papuošimus ir dabar nervas jama, gal ne v temu jie visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 06 15, 18:05)
kaip "taip" puošia ?  g.gif

Beje, kodėl nei viena nepasigiria, kaip bus papuoštos pulko mašinos, jei važinėsitės ne limuzinu ar autobusiuku.
Pasisiuvau svočios mašinai skirtus papuošimus ir dabar nervas jama, gal ne v temu jie visai  doh.gif

parodyk visom ką ten sumasčius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 06 15, 17:05)
kaip "taip" puošia ?  g.gif

Pasisiuvau svočios mašinai skirtus papuošimus ir dabar nervas jama, gal ne v temu jie visai  doh.gif

Mikriuką ir vieną mašiną man padėjo papuošti viena draugė. Labai nepergyvenau, kaip jie bus papuošti, nes man svarbiausia buvo jaunųjų mašina. Palydos transportą puošėm tiesiog kaspinais prie veidrodėlių arba ant antenos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 06 13, 13:11)

tikrai įdomiai bigsmile.gif taip dar nesu mačiusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 01 25, 19:11)
va, pas mane kazkaip taip bus

na man VIENAS GRAŽIAUSIŲ papuošimų wub.gif

QUOTE(katyteee @ 2006 05 12, 16:21)

ar taip tavo mašina pauošta buvo smile.gif ?
Atsakyti
Pas mus vyriausi pabroliai nupyne azuolu girlianda. Tai ja kabino V forma, nuo veidrodelio prie priekio groteliu ir vel prie veidrodeliu. O pacia girlianda, tai kaune bazese pirkom dirbtiniu ramuniu dideles gal po 24ct, o mazos po 10ct. Labai graziai atrode. Kai bu foto, butinai parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 06 18, 11:24)
Pas mus vyriausi pabroliai nupyne azuolu girlianda. Tai ja kabino V forma, nuo veidrodelio prie priekio groteliu ir vel prie veidrodeliu. O pacia girlianda, tai kaune bazese pirkom dirbtiniu ramuniu dideles gal po 24ct, o mazos po 10ct. Labai graziai atrode. Kai bu foto, butinai parodysiu smile.gif

būtinai ir kuo greičiau parodyk lotuliukas.gif bo aš norėčiau ąžuolo girliandos, tik neturiu, kas ją nupintų bigsmile.gif
Atsakyti