Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(jurga...a @ 2006 06 08, 09:34)
Sakykit o tie karsti klijai paskui nenueis kartu su dazais? Ir dar norejau paklausti kaip pritvirtinti kaspinelius prie automobilio dureliu rankenos.

su karstai klijais nemanau kad bus gerai, dazai gali atsilupti, ir nemanau kad masinos savininkas leis tai daryti (jai tu cia kalbi apie masinos puosima),o kaspinus perrisk plonyte atlasine juostele ir prisiris, jai rankeneliu nera tad yra specialus lipdukai skirti prilipdyti ivairius papuosimus ant masinu.galima rast kiekvienoje parduotuveje kur prekiauja floristikos reikmemis.
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2006 06 06, 13:00)
as savo draugei padariau papuosima zvaigzdes formos is citrininiu leliju ir baltu eustomu. kas mate visiems patiko, bet cia skonio reikalas.
ikelt negaliu nes neduoda kazkodel  g.gif

Tai yra JURGAVAL papuošimas.
user posted image
user posted image

Atsakyti
jurgaval tik neisizeisk,bet man akzkodel su laidotuvem asocijuojasi toks vainikas unsure.gif
gal reiketu ant masinos pamatyti,nes dabar tai schmoll.gif tikrai ne vestuvinis 4u.gif tik nesupyk,skonio reikalas gal,bet man graziausiao atrodo,kai buna arba ale "pabarstytos " gelytes,arbab paprasciausias ilgas v formos kaspinas-paprasta,bet neatrodo nei perkrauta, nei, kaip sako "is didelio rasto isejo is krasto"

user posted image

va sita idomi g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na mano pamergyte vakar irgi pasake kad man niekas nesakys kaip jos limuzina papuos, tai paslaptis.Kazka jos mano mamai uzsimine, kad is gyvu geliu sirdi ar ziedus darys, nu net nazinau man tai negrazu dideli blynai ant kapoto, bet jos taip iniciatyviai imasi to reikaliuko tai nenoriu sunervuoti. Tikiuosiu nenugriusiu pamaciusi, o jei ka tai pas mane kieme jos puos tai pakoreguosiu jei reikes ax.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 06 08, 12:20)
jurgaval tik neisizeisk,bet man akzkodel su laidotuvem asocijuojasi toks vainikas unsure.gif
gal reiketu ant masinos pamatyti,nes dabar tai schmoll.gif tikrai ne vestuvinis 4u.gif

drinks_cheers.gif bet pabarstyta, man irgi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 06 08, 12:20)
gal reiketu ant masinos pamatyti,nes dabar tai schmoll.gif tikrai ne vestuvinis 4u.gif tik nesupyk,skonio reikalas gal,bet man graziausiao atrodo,kai buna arba ale "pabarstytos " gelytes,arbab paprasciausias ilgas v formos kaspinas-paprasta,bet neatrodo nei perkrauta, nei, kaip sako "is didelio rasto isejo is krasto"

user posted image

va sita idomi g.gif

user posted image

user posted image

na taip cia skonio reikalas, ant masinos kitaip atrodo.cia vienas is masyvesniu variatu. kam norisi, tas ir uzsakineja. ir daug kam lelijos asocijuojasi su laidotuvem, bet....o su tais v raides papuosimais, siaip jau atgyvenes reikalas.ypac kaip buna popieriniai kaspinai ir atlasine juosta. tikrai gan pabodes dalykas.
Papildyta:
QUOTE(lijo @ 2006 06 08, 22:17)
drinks_cheers.gif  bet pabarstyta, man irgi  schmoll.gif

neisizeisk bet man tokis vaizdas pasirode stebin si foruma, kad nelabai nutuoki ir numanai kaip nori kad tavo masina butu papuosta, kiekvieno pasiulyta isdeja tau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif .kazkaip keistai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2006 06 10, 16:13)
neisizeisk bet man tokis vaizdas pasirode stebin si foruma, kad nelabai nutuoki ir numanai kaip nori kad tavo masina butu papuosta, kiekvieno pasiulyta isdeja tau  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif .kazkaip keistai atrodo.

o ko jau čia įsižeist smile.gif vadinas, blogai stebėjai, jei tau vis dar neaaišku, ką aš nutuokiu ir ko ne tongue.gif
Atsakyti
Noriu paprasyti merginos pagalbos, gal pas ka nors yra uzsilike is tarybiniu laiku ziedai, kurie anksciau dedavosi ant masinu kapotu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linciukinas @ 2006 06 13, 10:30)
Noriu paprasyti merginos pagalbos, gal pas ka nors yra uzsilike is tarybiniu laiku ziedai, kurie anksciau dedavosi ant masinu kapotu ?  g.gif

mes tai radom kur juos nuomuot. 50lt. tai maniškis ir usisakė
Atsakyti
QUOTE(Linciukinas @ 2006 06 13, 10:30)
Noriu paprasyti merginos pagalbos, gal pas ka nors yra uzsilike is tarybiniu laiku ziedai, kurie anksciau dedavosi ant masinu kapotu ?  g.gif

Pabandyk paieskoti vestuviniu sukneliu nuomos punktuose, ten buna papuosimu mirksiukas.gif Na, bent jau Klaipedoje, viename salone, tokius maciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 06 13, 09:49)
mes tai radom kur juos nuomuot. 50lt. tai maniškis ir usisakė

Tai jus nuomavot nuomos punkte? Gal isduotum paslapti kurioje vietoje? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2006 06 10, 14:13)
na taip cia skonio reikalas, ant masinos kitaip atrodo.cia vienas is masyvesniu variatu. kam norisi, tas ir uzsakineja. ir daug kam lelijos asocijuojasi su laidotuvem, bet....o su tais v raides papuosimais, siaip jau atgyvenes reikalas.ypac kaip buna popieriniai kaspinai ir atlasine juosta. tikrai gan pabodes dalykas.

Tai manau,kad tas ir yra blogiausia, kad kuo toliau,tuo sunkiau sugalvoti kazka originalaus verysad.gif
Geles, kaspinai, ziedai viskas naudojama labai gausiai, o jei nori akzko tooookio,tai kaineles irgi ne kitokios buna biggrin.gif man asmeniskai buvo gaila leisti simtus vien masinom,kuriose sedejom maksimum valanda lotuliukas.gif
Atsakyti