Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(lijo @ 2006 05 30, 07:16)
niu niu niu  tongue.gif man jau padai svyla  biggrin.gif

nufotkinau pagaliau. tik neleidzia man cia ikelti paveiksliuko. gal tau net nepatiks - jie tokie paprastuciai... ilgis gaunasi apie 1 metra +/- keli cm... tik jei jau pas mane apsilamde, bet vakar pabanzdiau lyginti su lygintuvu - lyginasi, tik reikia labai atsargiai per popieriu lyginti su vos vos siltu lygintuvu... ir dar ta mano pussesere neapsisprendzia, ar nores tu mano kaspinu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxyLady @ 2006 05 31, 09:39)
nufotkinau pagaliau. tik neleidzia man cia ikelti paveiksliuko.

kad galetum ikelti nuotraukas, reikia buti parasiusiai 100 zinuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Štai taip puošiau draugei mašiną
Papildyta:
planuoju ir savom vestuvėm kažka panašaus ax.gif
Pirmąją mašiną puošim patys, o kitas pamergėm paliksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 05 31, 21:25)
kad galetum ikelti nuotraukas, reikia buti parasiusiai 100 zinuciu  mirksiukas.gif

zinau biggrin.gif bet kazkodel kitoj temoj leidzia man ikelti, o cia ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 05 31, 21:44)
Štai taip puošiau draugei mašiną
Papildyta:
planuoju ir savom vestuvėm kažka panašaus  ax.gif
Pirmąją mašiną puošim patys, o kitas pamergėm paliksim  mirksiukas.gif

toks linksmas papuosimas tongue.gif
Atsakyti
Nepykit ax.gif ,bet man tas papuošimas tai visai negražus,ne automobilis,o tortas tongue.gif kiekvienam savas skonis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaataa @ 2006 06 01, 19:01)
Nepykit ax.gif ,bet man tas papuošimas tai visai negražus,ne automobilis,o tortas tongue.gif kiekvienam savas skonis  mastau.gif

niu zinok ir as pritariu... man nepriimtini butu tie kaspinai ant pacio virsaus, o taip visai miela...
tongue.gif
Atsakyti
planavom su jaunaja puošti pabrolių mašinytes šiais kaspinais.
Tiek dirbom pernai, o šiemet paaiškėjo, kad reikia visai kito spalvų derinio, uh doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvė: 06 birželio 2006 - 12:28
as savo draugei padariau papuosima zvaigzdes formos is citrininiu leliju ir baltu eustomu. kas mate visiems patiko, bet cia skonio reikalas.
ikelt negaliu nes neduoda kazkodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaataa @ 2006 06 01, 20:01)
Nepykit ax.gif ,bet man tas papuošimas tai visai negražus,ne automobilis,o tortas tongue.gif kiekvienam savas skonis  mastau.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2006 06 06, 13:00)
as savo draugei padariau papuosima zvaigzdes formos is citrininiu leliju ir baltu eustomu. kas mate visiems patiko, bet cia skonio reikalas.
ikelt negaliu nes neduoda kazkodel  g.gif

Pabandyk išsiusti man nuotrauką į anecka1981@mail.ru
pabandysiu įkelti.
Atsakyti
Sakykit o tie karsti klijai paskui nenueis kartu su dazais? Ir dar norejau paklausti kaip pritvirtinti kaspinelius prie automobilio dureliu rankenos.
Atsakyti