Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

jei kas noretu tokiais kaspinais puost masiina, rasykit i az, duosiu kontaktus, moteris daro juos kaune, man patiko - cia mano vestuvems
Atsakyti
QUOTE(jepse @ 2006 05 26, 21:50)
jei kas noretu tokiais kaspinais puost masiina, rasykit i az, duosiu kontaktus, moteris daro juos kaune, man patiko - cia mano vestuvems

Tai kad labai jau maza nuotrauka, nieko nesimato g.gif
Atsakyti

labas visoms! victory.gif

g.gif siaip tai brangokai kainuotu tokie papuosimai.Juk labai paprasta pasidaryti juos paciom.ir tai kainuotu max 50 lt. As kaip tik ir rasiau apie toki papuosimo buda.Asmeniskai man graziau su platene juosta atrodytu tos gelytes. 4u.gif
O tie ziedai is gyvu geliu-turiu pagirt-atrodo l.graziai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(FoxyLady @ 2006 05 26, 15:14)
kad gaila, tai ne  biggrin.gif bet gi as prisiminiau, kad mano pussesere teka neuzilgo, tai as pirma jos paklausiu ar nores tu mano kaspinu (pati dariau)
o del masinu - tai gal ir tiktu. ryt meginsiu fotke atsiusti kokia nors.

NIUGIS LAUKIU FOTKIŲ ax.gif blush2.gif
Atsakyti
man pamerge kazkokia kategoriska..sake, atseit, vios ne ne mano reikalas, kaip ji masinas puos... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 28, 17:36)
man pamerge kazkokia kategoriska..sake, atseit, vios ne ne mano reikalas, kaip ji masinas puos... biggrin.gif

eik tu sau blink.gif ar nebaisu rolleyes.gif ?
Atsakyti
Merginos, o jus visas pulko masinas puosit taip graziai, ar tik pirmaja? O kitas tai kaip nors paprasciau?
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 28, 21:40)
Merginos, o jus visas pulko masinas puosit taip graziai, ar tik pirmaja? O kitas tai kaip nors paprasciau?

žinoma, kad paprasčiau ax.gif tik kaspinais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 27, 09:38)
NIUGIS LAUKIU FOTKIŲ  ax.gif  blush2.gif

oops... blush2.gif sorry... blush2.gif pamirsau visai... doh.gif
Atsakyti
Manau,kad likusioms uztektu kuklesnio papuosimo! Juk puosniausiai atrodyti turi jaunuju automobilis! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(FoxyLady @ 2006 05 29, 16:52)
oops...  blush2.gif  sorry...  blush2.gif pamirsau visai...  doh.gif

niu niu niu tongue.gif man jau padai svyla biggrin.gif
Atsakyti
as tai bucau laiminga jei man taip pamerge sakytu, kad ne mano reikalas kaip puos masina
o dabar va pati galvoju kaip. g.gif
Atsakyti