jei kas noretu tokiais kaspinais puost masiina, rasykit i az, duosiu kontaktus, moteris daro juos kaune, man patiko - cia mano vestuvems
QUOTE(jepse @ 2006 05 26, 21:50)
jei kas noretu tokiais kaspinais puost masiina, rasykit i az, duosiu kontaktus, moteris daro juos kaune, man patiko - cia mano vestuvems
Tai kad labai jau maza nuotrauka, nieko nesimato
labas visoms!
siaip tai brangokai kainuotu tokie papuosimai.Juk labai paprasta pasidaryti juos paciom.ir tai kainuotu max 50 lt. As kaip tik ir rasiau apie toki papuosimo buda.Asmeniskai man graziau su platene juosta atrodytu tos gelytes.
O tie ziedai is gyvu geliu-turiu pagirt-atrodo l.graziai
QUOTE(FoxyLady @ 2006 05 26, 15:14)
kad gaila, tai ne bet gi as prisiminiau, kad mano pussesere teka neuzilgo, tai as pirma jos paklausiu ar nores tu mano kaspinu (pati dariau)
o del masinu - tai gal ir tiktu. ryt meginsiu fotke atsiusti kokia nors.
o del masinu - tai gal ir tiktu. ryt meginsiu fotke atsiusti kokia nors.
NIUGIS LAUKIU FOTKIŲ
man pamerge kazkokia kategoriska..sake, atseit, vios ne ne mano reikalas, kaip ji masinas puos...
QUOTE(helena @ 2006 05 28, 17:36)
man pamerge kazkokia kategoriska..sake, atseit, vios ne ne mano reikalas, kaip ji masinas puos...
eik tu sau ar nebaisu ?
Merginos, o jus visas pulko masinas puosit taip graziai, ar tik pirmaja? O kitas tai kaip nors paprasciau?
QUOTE(hamid @ 2006 05 28, 21:40)
Merginos, o jus visas pulko masinas puosit taip graziai, ar tik pirmaja? O kitas tai kaip nors paprasciau?
žinoma, kad paprasčiau tik kaspinais
QUOTE(lijo @ 2006 05 27, 09:38)
NIUGIS LAUKIU FOTKIŲ
oops... sorry... pamirsau visai...
Manau,kad likusioms uztektu kuklesnio papuosimo! Juk puosniausiai atrodyti turi jaunuju automobilis!
QUOTE(FoxyLady @ 2006 05 29, 16:52)
oops... sorry... pamirsau visai...
niu niu niu man jau padai svyla
as tai bucau laiminga jei man taip pamerge sakytu, kad ne mano reikalas kaip puos masina
o dabar va pati galvoju kaip.
o dabar va pati galvoju kaip.