Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(kaasaandraa @ 2006 05 26, 13:57)
hmm... g.gif  nezinau ar jums patiks,bet turiu ideja,kaip galima butu pasidaryti papuosima automobiliui!
reiketu nusipirkti platesne juostele-ta kur geliu puokstes risa,ju tikrai rasit geliu turguj-pasimatuoti kiek reikes per masinos kapota-juosta turi buti klijuojama V raides forma(zinoma ji bus priklijuota vestuviu diena).Toliau juostoje kas 20 cm iskirpt skylutes,kuriu vietoj iklijuoti dirbtines gelytes! Zinokit tikrai atrodo labai graziai blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

turetu neblogai atrodyti biggrin.gif o jeigu gyvas geles kaip nors prilipdyti? su tuo karstu kliju pistoletu, kur salonuose naudoja? dar graziau butu... bet ne taip patikima gal...
Atsakyti
ach va kaip čia gudriai lotuliukas.gif
kaasaandraa, o kokiam tu mieste ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(FoxyLady @ 2006 05 26, 15:00)
turetu neblogai atrodyti  biggrin.gif o jeigu gyvas geles kaip nors prilipdyti? su tuo karstu kliju pistoletu, kur salonuose naudoja? dar graziau butu... bet ne taip patikima gal...

4u.gif

gera ideja su gyvom gelytem-turetu l. graziai atrodyt! Taciau su dirbtinem maziau vargo! g.gif biggrin.gif
Kadangi visu savo pamergyciu paprasiau buti su ruzavos spalvos suknelet,tad zadu klijuoti ruzavas rozytes!
Kaip manot,ar bus grazu? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lijo @ 2006 05 26, 15:08)
ach va kaip čia gudriai  lotuliukas.gif
kaasaandraa, o kokiam tu mieste  ax.gif ?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

as is Vilniaus,bet turiu prisipazinti,jog labai tau pavydiu,jog gyveni Klaipedoj.Ech arti jura.... rolleyes.gif grazu...
Atsakyti
QUOTE(FoxyLady @ 2006 05 26, 13:52)
o kokiu kaspinu tu noretum? pas mane liko baznycios puosimui... auksiniai (tokie tamsesni) su baltu... tik neturiu dabar foto

o tau negaila bigsmile.gif ar jie tiktų prie mašinų veidrodėlių ar rankenėlių, pvz...?
Atsakyti
NA TAI KAIP AR PASKOLINTI TAU PAPUOSIMUS?
KAIP MATAU ATSKLEIDEI VISIEMS MUSU GIMINYSTES RYSIUS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
TAD AS PAGALVOJAU,JOG UZ PAPUOSIMUS GALETUM KURI DIENA PABUTI SU DEIMUKU blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
OK.? drinks_cheers.gif
Papildyta:
4u.gif tai kaip Kaasaandraa?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 26, 14:21)
o tau negaila  bigsmile.gif ar jie tiktų prie mašinų veidrodėlių ar rankenėlių, pvz...?

kad gaila, tai ne biggrin.gif bet gi as prisiminiau, kad mano pussesere teka neuzilgo, tai as pirma jos paklausiu ar nores tu mano kaspinu (pati dariau)
o del masinu - tai gal ir tiktu. ryt meginsiu fotke atsiusti kokia nors.
Atsakyti
O as tai sitaip puosiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 26, 15:43)
O as tai sitaip puosiu wub.gif

grazu wub.gif o kiek kainuos toks papuosimas?
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 26, 15:58)
grazu wub.gif o kiek kainuos toks papuosimas?

Vienam salone sake 100-150Lt. Bet dar tiksliai nezinau. Kita savaite eisiu iki galo tartis. As noriu truputi smulkesniu rozyciu, tai sake tada pigiau bus.

O man dar ir sitas grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
nu turit nerginos ideju turit! biggrin.gif bet siaip noreciau pasakyti kad gyvos geles nelabai kimba su karstais klijais (kur salonuose naudoja), o ypac prie masinos...tie klijai labiau su dirbtinemis gelemis klijuotusi...
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 26, 16:04)
Vienam salone sake 100-150Lt. Bet dar tiksliai nezinau. Kita savaite eisiu iki galo tartis. As noriu truputi smulkesniu rozyciu, tai  sake tada pigiau bus.

O man dar ir sitas grazu mirksiukas.gif

o tumeriai tai išvis be žodžių wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 26, 19:30)
o tumeriai tai išvis be žodžių  wub.gif  thumbup.gif

Jop lotuliukas.gif
Atsakyti