Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(lijo @ 2006 05 26, 10:35)

aš už kaspinus  rolleyes.gif

ir as thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 26, 10:46)

na va lotuliukas.gif mes pasitarėm ir nusprendėm mirksiukas.gif
Atsakyti
Gyvos gėlės gražu smile.gif ,bet manau,kad vasara nelabai tinka,išsidraikys blink.gif , man labai gražiai atrodo ant jaunųjų automobilio balandžiai ar žiedai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaataa @ 2006 05 26, 12:55)
Gyvos gėlės gražu smile.gif ,bet manau,kad vasara nelabai tinka,išsidraikys blink.gif , man labai gražiai atrodo ant jaunųjų automobilio  balandžiai ar žiedai  lotuliukas.gif

Niekas neissidraiko, jei gerai pritvirtinta. Per mano brolio vestuves, masina buvo puosta gyvomis gelytemis, ir issilaike iki galo. Po to net nuplest buvo nelengva....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaataa @ 2006 05 26, 13:55)
Gyvos gėlės gražu smile.gif ,bet manau,kad vasara nelabai tinka,išsidraikys blink.gif , man labai gražiai atrodo ant jaunųjų automobilio  balandžiai ar žiedai  lotuliukas.gif

ISTIES GYVOS GELES GRAZU,TACIAU JEI VESTUVIU DIENA LABAI KARSTA,TAI TOS VISOS GELES APVYS IR ATRODYS NEKAIP! verysad.gif
TAD MANAU VISAI NEBLOGAS VARIANTAS BUTU BALANDZIAI IR ZIEDAI ! biggrin.gif
Atsakyti
Dar nuo savo vestuvių turių balandžius tongue.gif ,gal tau kaasaandraa paskolinti? doh.gif parašyk į emeilą
Atsakyti
QUOTE(Zane @ 2006 05 26, 13:09)
Niekas neissidraiko, jei gerai pritvirtinta. Per mano brolio vestuves, masina buvo puosta gyvomis gelytemis, ir issilaike iki galo. Po to net nuplest buvo nelengva....smile.gif

tikrai nesidraiko ir nenuvysta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaataa @ 2006 05 26, 14:13)
Dar nuo savo vestuvių turių balandžius tongue.gif ,gal tau kaasaandraa paskolinti? doh.gif parašyk į emeilą

ECH IR YRA GI SIAIS LAIKAIS GI GERU ZMONIU!DEKUI LABAI! bigsmile.gif
BUTU VISAI NEBLOGAI TIE BALANDZIAI SU ZIEDAIS mirksiukas.gif
OK.PARASYSIU TAU! thumbup.gif

Atsakyti
o gal turit kas gyvų gėlių puokščių paskolinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif ? kaspinai taip pat tiktų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 26, 14:18)
tikrai nesidraiko ir nenuvysta  schmoll.gif

Gali buti,kad nesidraiko ir nenuvysta biggrin.gif
gyvos geles grazu... smile.gif
paprasciausiai Renaataa mano sesute,tad ji zino,kad jos prasysiu tu balandziu blush2.gif
tad gerai,kad man ji pati pasiule forume!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
jei rimtai,tai tikrai galeciau paskolint po savuju vestuviu-kas bebutu pas man ar kaspinai,ar balandziai ,ar kt. man tikrai negaila!!! ax.gif ax.gif ax.gif

pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 26, 13:29)
okaspinai taip pat tiktų  bigsmile.gif

o kokiu kaspinu tu noretum? pas mane liko baznycios puosimui... auksiniai (tokie tamsesni) su baltu... tik neturiu dabar foto
Atsakyti

hmm... g.gif nezinau ar jums patiks,bet turiu ideja,kaip galima butu pasidaryti papuosima automobiliui!
reiketu nusipirkti platesne juostele-ta kur geliu puokstes risa,ju tikrai rasit geliu turguj-pasimatuoti kiek reikes per masinos kapota-juosta turi buti klijuojama V raides forma(zinoma ji bus priklijuota vestuviu diena).Toliau juostoje kas 20 cm iskirpt skylutes,kuriu vietoj iklijuoti dirbtines gelytes!
Zinokit tikrai atrodo labai graziai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti