Niekas neissidraiko, jei gerai pritvirtinta. Per mano brolio vestuves, masina buvo puosta gyvomis gelytemis, ir issilaike iki galo. Po to net nuplest buvo nelengva....
ISTIES GYVOS GELES GRAZU,TACIAU JEI VESTUVIU DIENA LABAI KARSTA,TAI TOS VISOS GELES APVYS IR ATRODYS NEKAIP!
TAD MANAU VISAI NEBLOGAS VARIANTAS BUTU BALANDZIAI IR ZIEDAI !
Niekas neissidraiko, jei gerai pritvirtinta. Per mano brolio vestuves, masina buvo puosta gyvomis gelytemis, ir issilaike iki galo. Po to net nuplest buvo nelengva....
Gali buti,kad nesidraiko ir nenuvysta
gyvos geles grazu...
paprasciausiai Renaataa mano sesute,tad ji zino,kad jos prasysiu tu balandziu
tad gerai,kad man ji pati pasiule forume!!! Papildyta:
jei rimtai,tai tikrai galeciau paskolint po savuju vestuviu-kas bebutu pas man ar kaspinai,ar balandziai ,ar kt. man tikrai negaila!!!
hmm... nezinau ar jums patiks,bet turiu ideja,kaip galima butu pasidaryti papuosima automobiliui! reiketu nusipirkti platesne juostele-ta kur geliu puokstes risa,ju tikrai rasit geliu turguj-pasimatuoti kiek reikes per masinos kapota-juosta turi buti klijuojama V raides forma(zinoma ji bus priklijuota vestuviu diena).Toliau juostoje kas 20 cm iskirpt skylutes,kuriu vietoj iklijuoti dirbtines gelytes! Zinokit tikrai atrodo labai graziai